... behandling end dekantation, centrifugering og filtrering
Ekstraktionsmetode: Kold ekstraktion
Syreindhold: ≤ 0,8%
Peroxidindeks: ≤ 20
Fordele: Højt indhold af Vitamin E, Polyfenoler og oliesyre. Dette gør, at vi står over for en af de sundeste AOVE i verden.
Smag: Intens grøn, let bitter og krydret, vedholdende i munden med en frisk og frugtagtig eftersmag, noter af artiskokker, valnødder og bitre mandler.
Aroma: Præsenterer en grøn frugtagtig duft, tomat, frisk græs, artiskok, grøn banan og grøn pære.
...500 ml beholdere. Alfafarenca.
Variation: Alfafarenca, hjemmehørende i provinsen Alicante.
Syreindhold: 0,19 % oliesyre
Smagning: Let olie på ganen, meget aromatisk, vedholdende krydret smag i munden, med meget personlighed.
...Det fiskes med 'xeito'-teknikken, en bæredygtig fiskemetode, der sikrer den højeste kvalitet af vores friske produkter. Dampet og håndpakket i rig olivenolie bevarer denne proces sardinerens naturlige smag og tekstur.
Mulighed 1: 3/5
Mulighed 2: 8/10...
Olien fra Casa Pareja er resultatet af en omhyggelig dyrkning og fremstilling af vores oliven, som udvindes koldt fra nyhøstede oliven i vores egen oliemølle midt blandt oliventræerne.
Vores ekstra jomfru olivenolie er en tyk, fløjlsblød olie med en meget aromatisk karakter, en blød krydret note og en vis urteagtig smag.
Casa Pareja er en familievirksomhed dedikeret til økologisk og biodynamisk...
...der findes på markedet, været boller fra bageriet, der har vægt og form til at lave pizza. Da de ikke er designet til pizza, afviser professionelle dem. Thinkingfoods har skabt den "Eneste Professionelle Pizzadejboll" 100% Naturlig med Surdej, Manitoba Mel og Jomfru Olivenolie. Resultatet: - Autentisk og Håndlavet Smag - Tilpasset og Skræddersyet Produkt - Rentabelt, Konsistent og Professionelt.