Spanien, Guijuelo-Salamanca
... af dens genetiske renhed. Den store mængde af ydre fedt giver en høj indhold af oliesyre, hvilket gør den blød samtidig med at den er let, og den "smelter" i munden. Denne skinke transporterer hurtigt sin intense smag og behagelige aromaer til ganen. Dens organoleptiske rigdom er et resultat af den 100% iberske genetik, dens langvarige modning på over 36 måneder, og dens naturlige kost baseret på belloter.
Spanien, Malaga
...Fra mini quiches til en bid til større, som man kan dele, laver vi dem hos Preco Food med en sprød smørbund og fylder dem med naturlige og friske, altid og kun ingredienser af første kvalitet. Caprese (frisk tomat, basilikum og Edam ost) Ost, løg og bacon Frisk spinat og gedeost Skinke og ost Ost og løg KATEGORI: Quiches...
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stykke 6,5 - 7,5Kg. ca. ¡Fra stykke til dit bord! Meget praktisk, ideelt som gave i denne jul eller til en forkælelse, eller også som firmagave. • Præsenteres lufttørret indpakket i silkepapir, med bomuldsbetræk og snor • Inden i den dekorerede gaveæske findes: skinke, skinkestativ og kniv • Minimum modning på 9 måneder. • Traditionel fremstilling. • Kvalitetsmærke...
Spanien, Aracena
...Bageste del af svin, fodret med korn og græs. Følelse, de formes ud fra et grundigt udvalg af skinker og skulderstykker, der stammer fra svin opdrættet på traditionel vis. Deres fodring har været naturlig, hvilket afspejles i kvaliteten af hver enkelt del.
Spanien, Alcobendas
...Produkt af hvid svinekød af exceptionel kvalitet, der stammer fra svin, der er fodret med naturlige foderstoffer af højeste kvalitet, hvilket giver skinken en uovertruffen infiltrering af intramuskulært fedt og et lavt saltindhold. Produktet har en modningstid på over 18 måneder. Fremstillet i overensstemmelse med arbejdsmetodikken fastsat af ETG – Garanti for Traditionel Specialitet.
Spanien, Guadix
Oprindelsen af JAMONES GRANADUL strækker sig fra Serón til Guadix, altid dedikeret til fremstillingen af en traditionel og håndlavet skinke. I hele denne tid er erfaringen blevet videregivet fra forældre til børn, altid med kvalitet som vores varemærke. Vores tørrested ligger i et område med en uovertruffen klima, som er Sierra Nevada, over 1.000 m. højt, på den nordlige side af Alpujarra. På...
Spanien, Valencia
... grøntsags-paella eller en traditionel valenciansk paella-oplevelse. Alle er lavet med den traditionelle valencianske paella-opskrift. Dette er en ægte praktisk madlavningsklasse, og du vil lave og lære at lave en paella. Alle vores paella-oplevelser inkluderer drikkevarer, tapas, skinke, salater, desserter og typiske spanske og valencianske drikkevarer som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-oplevelsen varer 3:30 timer, og besøgende får altid sjov og lærer.
Spanien, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos og Skinker Los Serranos. Vi er en familievirksomhed med en traditionel karakter og en lang erfaring inden for skinke- og pølseindustrien. Beliggende i hjertet af Campo Charro i Salamanca. Los Serranos beskæftiger sig med den håndværksmæssige fremstilling af iberiske pølser og iberiske bellota-skinker, og vi har desuden to klart adskilte produktionslinjer. 1. Fremstillingen af pølser og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play