Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sit sociale hjemsted i Guijuelo (Salamanca) og beskæftiger sig næsten udelukkende med industrialiseringen af den iberiske svin. Deres mål var at bygge et slagteri med skærefaciliteter og fedtudvinding, som kunne levere slagtning og udskæring af de svin, som deres industrier havde brug for, samt omdanne svinefedt til olie gennem en smelteproces, idet industrien...
Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer (konserveringsmidler) til brug i charcuteri, til fremstilling af kødprodukter, der ikke er varmebehandlede, tørret ved traditionelle metoder (tørret skinke, tørret skulder, tørret svinekød, cecina og lignende produkter) med modningsperioder over 45 dage. Format: poser 5 kg...
Spanien, La Muela
... svinekød bodega, i skinker fra moder-svin Bodega, Reserva og Gran Reserva samt i skinker med Duroc Gran Reserva svinekød. Vores produkter er altid rettet mod professionelle: fødevaredistributører, catering, charcuteri og hotel- og restaurationsbranchen. Kontakt os, så giver vi dig et skræddersyet tilbud.
Spanien, Salamanca
Jamones ibericos artesanos J.Sanz fra Salamanca (Spanien) er en virksomhed, der sælger charcuteri fra egen produktion. Vi er en virksomhed med over 70 års erfaring, der kan tilbyde et udvalg af fødevarer fremstillet af vores råvare, som er iberisk svinekød.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play