...Tørrede svampe af følgende sorter:
Boletus edulis
Chantarelle
Níscalo.
Efterspørgslen efter forskellige arter af spiselige svampe til brug i køkkenet er stigende. I dag kan vi finde et stort udvalg af friske spiselige svampe, både vildesvampe og dyrkede svampe. Men det er vigtigt at bemærke, at friske svampe har en meget kort holdbarhed. Derfor er en stadig mere populær mulighed brugen af tørrede svampe, da disse har en holdbarhed, der kan overstige 2 år. Dette gør, at vi i dag kan nyde et stort antal arter af spiselige svampe hele året rundt.
...Vilde porcini-svampe (boletus edulis) friske fra vores region Aliste (Zamora), Spanien. Hos Faundez Gourmet samler vi dem for at sikre deres udvælgelse og forvandling til friske, frosne, tørrede og konserverede produkter. Vi er grossister.
... timer. På den måde ankommer vores produkter i de bedste forhold. Vi tilpasser os dine behov. Din tilfredshed betyder noget for os. Levering 24/48 timer. - Engros og distribution af vildesvampe. - Producenter af shiitake. - Distribution til restauranter, specialbutikker, engros, industrier og internationale markeder.
Virksomhed udelukkende dedikeret til køb og salg af vilde og dyrkede svampe. Friske, frosne, tørrede og på glas. Vi laver blandinger af 4, 6 og 8 varianter efter forbrugerens ønske. Vores mærke PROSILVESTRE skiller sig ud med den højeste kvalitet på det spanske og europæiske marked.