...Produkt af højeste kvalitet fra hvide svin, der er fodret med majs og korn, hvilket giver skinken en smag som i gamle dage. Race beriget med krydsning af Duroc for at opnå produkter med høj infiltrationsgrad og saftighed. Produktet er modnet i mere end 24 måneder. Produktet er fremstillet i overensstemmelse med de arbejdsmetoder, der er fastsat af ETG.
Siden 1963 har vi været en virksomhed dedikeret til ristning og forarbejdning af nødder.
Nødderisteri. Mandler, hasselnødder, jordnødder, solsikkefrø, majs, pistacienødder osv. Specialister i nødder. Daglig ristning.
Aperitivos de Añavieja, S.A., beliggende i den spanske by Soria, beskæftiger sig med produktion af håndlavede og høj kvalitets snacks, og har derfor opnået certificeringen af den internationale standard for fødevaresikkerhed IFS (International Food Standard). Virksomheden har egen produktion af både økologiske kartofler og majs, hvilket gør os i stand til at kontrollere hele processen: såning...
HORTALIZAS LAS ADOBERAS blev grundlagt for mere end 10 år siden som resultat af en families indsats inden for horticultur i 3 generationer. Vore produkter i femte generation er Sød Majs, Rødbede og Kartofler. Disse produkter er kogte og vakuumpakkede. Da de er underkastet sterilisering, kræver de ikke kølekæde. Størstedelen af vores produktion stammer fra egne plantager og fra landmænd i området...
Producent af sprøde makaron-snacks til catering, supermarkeder og vending. Ingredienser: Hvedemakaroner, ris eller majs, olivenolie og aromaer. Formater: 120 gm, 62 gm, 30 gm og 15 gm. Holdbarhed 11 måneder. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer.
Producenter af majs- og korntørrere - mobile og kontinuerlige, med forskellige brændstoftyper som diesel, gas, pellets, flis, olivenkerner, hvilket reducerer tørreomkostningerne med 50% ved brug af biobrændstoffer. Tørreren er af horisontal type, hvilket forhindrer forringelse af kornet under tørring og dermed øger opbevaringstiden og produktkvaliteten. Processerne for fyldning, tørring, afkøling...