MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sit sociale hjemsted i Guijuelo (Salamanca) og beskæftiger sig næsten udelukkende med industrialiseringen af den iberiske svin. Deres mål var at bygge et slagteri med skærefaciliteter og fedtudvinding, som kunne levere slagtning og udskæring af de svin, som deres industrier havde brug for, samt omdanne svinefedt til olie gennem en smelteproces, idet...
... har også køer til slagtning fra Spanien, Rumænien. Vi eksporterer mastnings tyre fra Ungarn eller Brasilien til Tyrkiet; vores lange netværk muliggør dette. Vi organiserer transport og alle eksportdokumenter. Men vi søger også partnere over hele verden til at samarbejde med, så kontakt os venligst.
Castellana de Carnes S.A. er en virksomhed dedikeret til produktion, opdræt og opfedning, slagtning og udskæring af FERSK KVALITETSKØD AF OKSE. Med en tradition inden for husdyrhold har virksomheden satset på kvalitetskød af okse siden sin start, med sine egne mærker Naturitycla, Debuey og Ternera Castellana. I dag er Castellana de Carnes en af de nationale førere inden for markedsføring af fersk...
Vi er en lille familievirksomhed, der specialiserer sig i opdræt af iberiske svin og fremstilling af deres produkter. Hver vinter har vi altid lavet vores egen slagtning: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag besluttede vi at tage et skridt videre og sætte vores produkt på markedet. Hvis vores venner og familie elsker alle vores pølser, hvorfor så ikke tilbyde et så naturligt og udsøgt...
Virksomhed beliggende i den nordvestlige del af Spanien, fremstiller håndlavede skinker og pølser i overensstemmelse med den galiciske tradition. Vores filosofi er at tilbyde et produkt af høj kvalitet, der vækker minder om de gamle smage, om smagene fra den traditionelle slagtning, som har så dybe rødder i Galicien. Vore stjern produkter er: - Jamón Gran Reserva +17 måneder - Lacón Gallego - Røget Galicisk Chorizo - Botelo - Androlla - Panceta - Bacon - Produkter til fremstilling af galicisk cocido.