Ingen resultater fundet inden for en radius på 125km.
Resultater i en radius af 250km vises.
...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). Det er den mest populære ost i Spanien, og i henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, som godkender kvalitetsstandarderne for oste og smelteoste. Enhver ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", skal være lavet af frisk mælk i følgende proportioner: maksimalt 50% komælk, minimum 15% gedemælk og minimum 15% fåremælk.
...hvidløg og gurkemeje, tomatpulver), sort trøffel, smagsforstærker, syre regulator (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre), salt, calciumchlorid, løbe, mælkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (afledt fra æg), Natamycin på skorpen. Smag: Intens Aroma: Karakteristisk for fåreost med aroma af trøffel. Farve: Lys gul med sorte årer af trøffelpasta. Konsistens: Hård Fjern oste skorpen før indtagelse.
Spanien, Campo De Criptana
236km
DANSO DOP MANCHEGO er en virksomhed specialiseret i Manchego-ost, dannet af personer med stor erfaring. Vores sortiment omfatter også oste lavet af gedemælk, fåremælk og iberiske oste (50% komælk, 25% gedemælk og 25% fåremælk), alle fremstillet med mælk af den bedste kvalitet. Vores DANSO og CANTARERO oste er faste i konsistensen, og aromaen og smagen er mild i de yngre (semicurados), mere udtalt...