Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Dens stiliserede form og den fine skaft, som er karakteristisk for eksemplarer af ren iberisk race, er de elementer, der identificerer vores stjerneprodukt ved første øjekast. Udover dens størrelse, som er mindre end hos krydsede dyr, og den mere smalle form, er det også meget signifikant, at dens klov er mørk i farven og slidt, fordi dyret har græsset frit i dehesaen og har haft mulighed for...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... og dens kost baseret på belloter. Denne Paleta de Bellota D.O. Guijuelo opnås fra udvalgte krydsninger af den iberiske svin, hvilket giver 100% iberisk race. Svinene fodres udelukkende med græs og belloter i total frihed i dehesas i Salamanca og Extremadura. Dens fremstilling, fra dyrets forben, er helt traditionel, ved at bruge naturligt salt fra Salinas de Torrevieja. Det unikke mikroklima i...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er en familieejet virksomhed, der i mere end et århundrede har specialiseret sig i fremstilling og modning af iberiske skinker og andre produkter fra den iberiske svin. Virksomheden har formået at kombinere traditionelle metoder med den mest avancerede teknologi, godkendt sine faciliteter i henhold til kravene fra Den Europæiske Union og integreret sig i Denomination af...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Aracena
...Forreste stykke af 100% iberisk svinekød, fodret med korn, græsmarker og agern i montanera-perioden.
Spanien, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret af en certificeret mesterkarver og vakuumpakket for at bevare al sin aroma og smag. Ca. vægt: 100 g.
Spanien, Alcobendas
...Bageste ekstremitet af iberisk svin med DOP Jabugo, udsat for salt og efterfølgende en tørreproces. Præsentation: Hele stykke med ben, med snor, vitola og etiket. Dækning og net er valgfrit. Salgsenhed: Hele stykke med ben og variabel vægt. Emballage: Papir (1 stykke); papkasse (1-2 stykker/kasse); papkasse (100 stykker). Palettering: 3 kasser pr. lag; 7 lag pr. palle. Farve: Karakteristisk fra...
...Næste Skinker, der stammer fra krydsede svin med 50% iberisk, opdrættet frit i de dehesas og fodret i deres sidste fedningsfase med naturlige græsmarker, aromatiske urter og agern.
Spanien, Guijuelo
Virksomheden Black Pork Sociedad Limitada beskæftiger sig med eksport af 100% iberisk skinke fra bellota, både i hele skinker og skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuel æske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Udløbsdato: 12 måneder fra produktionsdato 40 enheder pr. kasse (hver kasse vejer i gennemsnit 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enh...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play