...Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro udvundet fra svinekotelet, mellem knogle og knogle; og med fedtindhold. Stykker mellem 100 og 150 gr. Ca. Tira de Carne Costilla fra iberisk svin er et særligt snit, der fås fra svinekotelet af iberisk svin over 10 måneder gammel. Dette produkt skiller sig ud ved sin perfekte balance mellem magert kød og fedtindhold, hvilket giver en saftig tekstur og...
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Ege-fed iberisk chorizo er et produkt, der traditionelt er lavet med de bedste krydderier og udvalgte kødtyper. Dets ingredienser og kontrolleret modning gør dette produkt til en exceptionel delikatesse.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Skinke med en langstrakt form, med en mørk klov, der er slidt af de lange ture i marken. Dens fedtparti har en perlemorsfarve, og forholdet mellem dette i stykket giver os mulighed for at nyde en blød og behagelig bouquet på ganen. Med en minimum modningstid på 36 måneder og en omhyggelig udvælgelse af naturlige kornsorter, græs og agern i sin kost, er det altid en garanti for smag og kvalitet.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et stykke kød, der kendetegnes ved sin mørthed og udsøgte smag, og som er en af de mest værdsatte dele af det iberiske svin. Dette produkt er ideelt til at stege eller grille, hvilket giver en gastronomisk oplevelse, der fremhæver de unikke kvaliteter ved iberisk kød. Opdrættet i frihed og fodret med agern, sikrer de iberiske svin fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... og naturligt svinetarm. 100 % naturlige ingredienser. Uden allergener. Med en minimum modning på 5-6 måneder, kendetegnes den ved en ekstraordinær duft og aroma. Ingredienser: Iberisk agern-svinekam, salt, naturlig aroma, pimentón, naturlige krydderier.
Spanien, Aracena
...Forreste stykke af 100% iberisk svinekød, fodret med korn, græsmarker og agern i montanera-perioden.
Spanien, Murcia
...Kureret kødprodukt lavet af kød svarende til muskelmassen med knogle, ben og klov fra forbenet af halvdelen af en iberisk svin, der fodres med agern og naturlige ressourcer, og som er egnet til menneskelig konsum. Vægt pr. stykke, cirka 2,5 kg. VÆGT: 2-3 kg...
Spanien, Badajoz
...Paletas fra iberiske svin, der er opdrættet frit i Dehesas Extremeñas, og som udelukkende er fodret med agern i montanera-sæsonen. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den udsøgte smag af iberisk bellota i et mindre format.
Spanien, Cuarte De Huerva
... iberiske svin, der får lov til at græsse frit i en periode på mindst fire måneder, typisk fra oktober til februar) lever af agern (las bellotas på spansk). Det rene lomo iberico fra "Cinco Jotas" kendetegnes ved en let krydret og røget eftersmag. Nettovægt: 450 g / 900 g Præsentation: lomo pakket vakuum, indeni en original cylinder i pap.
...Næste Skinker, der stammer fra krydsede svin med 50% iberisk, opdrættet frit i de dehesas og fodret i deres sidste fedningsfase med naturlige græsmarker, aromatiske urter og agern.
Spanien, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo af høj kvalitet, der stammer fra 50% iberiske svin, der er fodret med agern i montanera (de sidste 6 måneder af livet). Modning i mere end 24 måneder. Det 50% iberiske agern-svin er et svin, hvis oprindelse stammer fra rene iberiske svin (100% iberiske), krydset med Duróc-svin. Disse svin er opdrættet i frihed og fodret med agern og urter i de sidste 6 måneder af livet.
Spanien, Sevilla
... unikke smag. Den er fremstillet i Sierra de Huelva under unikke mikroklimatiske forhold og stammer fra den iberiske svin, der opdrættes frit i dehesaen og udelukkende fodres med agern og naturlige græsser under montanera. Der er også den sorte skinke, som er et grundlæggende og hovedprodukt i den spanske gastronomi. Sammen med vin og olivenolie kan vi sige, at dens internationale berømmelse...
Spanien, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico, der er modnet i 36 måneder, og modnede iberiske kødprodukter af højeste kvalitet, giver vores webbrugere et sted at købe de bedste kødprodukter til den bedste pris. Også kendt som "pata negra", stammer denne skinke fra fritgående svin, der færdes i egetræsskove (kaldet dehesas) og kun spiser agern i denne sidste periode. Motion og kost har en betydelig indvirkning på smagen af kødet; skinken er modnet i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, gennemsigtighed og information til vores kunder, og vi overholder de regler, der vil være nødvendige i 2017.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play