Bulgarien, Sevlievo
...Tre forskellige smagsvarianter 1. Tomatpasta med oliven og pesto 2. Valnøddesauce 3. Pasta med hvidløg og persille Tilgængelige pakker: 12 stk. pakke 60 stk. pakke Råvarer anvendt: Sneglekød fra Helix Aspersa Maxima, sprøde vaffelskaller formet som en snegl, Kødmør (86% fedt) tomatpasta, oliven, valnødder, løg, hvidløg, krydderier, hvidvin Forberedelsesmetode: klar til direkte forbrug. Varm op i en forvarmet ovn ved 200 ° C i 12 minutter. Serveres varm. Opbevaring: – 18 ° C...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Frosset blancheret sneglekød Helix Aspersa Maxima, mulighed for Muller eller Pomatia. Emballage efter anmodning.
Spanien, La Coruña
Ukraine, Kharkiv
Frankrig, Carpiquet
...Helizym® er et naturligt ekstrakt af sneglekød. Takket være sin triple enzymatiske aktivitet (cellulase, xylanase, laminarinase) forbedrer denne ingrediens nedbrydningen af uopløselige fibre i tyndtarmen. Det hjælper derfor med at begrænse fermentation, oppustethed og smerter relateret til vanskeligheder med at fordøje disse fibre.
Italien, San Giovanni In Fiore
...60% Helix sneglekød, hvidvin, smør, fløde, løg, æggeblomme. Klar til at smøre.
Polen, Jedlinsk
Salg af levende, kølede og frosne snegle. Kødet fra sneglene Helix Aspersa Maxima og Helix Aspersa Muller Produktion på højeste niveau! Escargots er et selskab med stor viden inden for forarbejdning af snegle. Alle vores produkter er skabt i samarbejde med franske og spanske partnere. Produktionsanlægget forarbejder over 60 millioner polske opdrætssnegle årligt, med henblik på sneglekød...
Spanien, La Coruña
Baestri er mærket, der bruges af virksomheden Hélix Santa Ana til at markedsføre stykker af sneglekød af sorten aspersa maxima. Egenskaber Dobbelt kogning (blancheret) udtaget vakuumpakket...
Grækenland, Larisa, Greece
...Vores hovedkontor og kontor er beliggende i Larissa. Efter mange års succesfuld aktivitet inden for opdræt, udvælgelse og forarbejdning af snegle, er vi i stand til at tilbyde en fremragende kvalitet af snegle. Vi tilbyder følgende produkter af høj kvalitet: - Inaktive snegle med en udløbsdato på 12 måneder - Dybfrosne snegle / kogt dybfrosset sneglekød med en udløbsdato på 24 måneder, temperatur...
Litauen, Vilnius
Vi er franske, producenter og grossister af snegle, beliggende i Litauen (Europa). Det udvalg, vi tilbyder, er garantien for en sund produktion i et naturligt miljø. Vi har snegle, Helix Aspersa Maxima og Muller (store grå og små grå) samt blancherede og frosne sneglekød. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.
Bulgarien, Balgarevo
... bygget og registreret i overensstemmelse med alle standarder og krav og har alle dokumenter til transport af produktionen i Den Europæiske Union. Vi tilbyder snegleprodukter af topkvalitet fra høsten 2011: Sneglekød – 6000 kg - 7000 kg (kødet tilbydes frosset og pakket efter kundens ønske) ELLER overvintrende snegle – 18000 kg - 20000 kg. Prisen er til forhandling.
Helix aspersa, små grå snegle, Helix lucorum Leve snegle, frosset sneglekød, sterile skaller. Levering i Europa, konkurrencedygtige priser.
Grækenland, Sevastiana Skydra's
... produktionsanlæg. Den første er dedikeret til snegleforretningen, og den anden fokuserer på forarbejdning af frosne frugter og grøntsager. Vores produktkatalog stammer fra vores to produktionsanlæg og inkluderer smørrede snegle ('à la Bourguignonne') i forskellige emballager, sneglekød i lage på dåser og sneglehuse. Derudover er der de frosne (IQF) frugter med udstenede kirsebær, fersken- og abrikoskuber samt abrikoshalvdele.
Spanien, El Prat De Llobregat-Barcelona
...Salg af levende snegle Bover (Helix Aspersa) og Viñal. Nationalt produkt. Sneglekonserves: Snegle i vand og salt til at tilsætte til din yndlingssauce, snegle i sauce, sneglepaté, snegle al pisto, snegle fra Euskal Herria og Navarrico, sneglekød uden skal. Dåse/Skuffe til at lave snegle i ovn. Vine fra Rioja Alta i Joven og Crianza. Krydderier og krydderier indsamlet og pakket håndlavet. Saffran...
Nordmakedonien, Bitola
...Vi har været opdrættere af Helix aspersa maxima snegle i over ti år i Bitola, Nordmakedonien. Vi tilbyder både sneglehuse og sneglekød. Vi eksporterer snegle til Europa: Vi taler fransk og engelsk. Med venlig hilsen, CASITOVSKI DOOEL Pece & Elisabeth CASITOVSKI TLF ++389.76.20.20.71...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play