Spanien, Guijuelo-Salamanca
... Nettovægt: 100 g. Distribuerings- og transportbetingelser: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumemballeret, skal det opbevares ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring, hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico skinke fra bellota, salt og konserveringsmidler. Nettovægt: 100 g.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Fremstillet af det mest udvalgte magre kød fra vores iberiske eksemplarer, præsenterer vores Chorizo de Bellota Ibérico sig med en intens orange-rød farve, blød tekstur og medium hårdhed, samt en intens aroma, hvor paprikapulveret, der anvendes i fremstillingen, træder blødt frem. Med en intens og gennemtrængende smag givet af den iberiske skinke, vi bruger i fremstillingen, er vores iberiske chorizo en fryd for selv de mest kræsne ganer.
Spanien, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret af en certificeret mesterkarver og vakuumpakket for at bevare al sin aroma og smag. Ca. vægt: 100 g.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Murcia
...Kureret kødprodukt lavet af kød svarende til muskelmassen med knogle, ben og klov fra forbenet af halvdelen af en iberisk svin, der er fodret med korn og naturlige ressourcer, og som er egnet til menneskelig konsum. Vægt: 100 gr. Vægt: 0,1 kg...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play