ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kartoffelstivelse anvendes i produktionen af forskellige produkter, såsom nudler, geleer, chips, pølser, konfekture, instant supper, saucer og ketchup. Tilsætning af kartoffelstivelse til dejen gør det muligt at bevare fugtigheden længere og gør strukturen blødere. Maling med sten gør det muligt at bevare den naturlige afbalancerede sammensætning af korn, hvilket gør det muligt at sænke det glykemiske indeks, en vigtig indikator for dem, der bekymrer sig om deres sundhed. Vægt: 400 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Disse chewy er 100% naturlige geléer lavet af frugter og bær, der ikke indeholder tilsat sukker, gluten eller kolesterol. Ingredienser: koncentreret æblejuice, koncentreret æblepuré, jordbærpuré (11%), koncentreret kirsebærjuice, koncentreret jordbærjuice (7%), geleringsmiddel (pektin), citrusfiber, rismel, naturlig jordbærsmag (0,2%). Fedt 0,4 g:Fiber 1,54 g Kulhydrat 15 g:Protein 0,2 g...
ufs.country_names.RU, Tambov
...Hvis du arbejder aktivt med geleer og gelelakker, vil denne stand blive din praktiske assistent. Da den er højere end den standardmæssige, er den praktisk til at holde både negleteknikerens og klientens hænder. Standens dimensioner gør det muligt at placere en standard UV-lampe under den, hvilket sparer plads på bordet. LxBxH: 42x22,5x18,5 cm Vægt: 1,25 kg...
ufs.country_names.RU, Moscow
...En række former og materialer til emballering og bevarelse af smag og friskhed af cremefraiche, yoghurt, hytteost, oste og desserter. Bånd til FFS-linjer, glas, låg, topper og beholdere med mulighed for dekoration. Vi producerer alle typer plastbeholdere til forskellige mejeriprodukter samt emballage til desserter (geleer, mousser, is osv.) i forskellige størrelser. For at gøre vores beholdere...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den første omtale af gelatine går tilbage til det 15. århundrede, og for nylig har forskere opdaget dens partikler selv i gravene af faraoerne. Gelatine anvendes bredt som et fødevaretilskud udelukkende på grund af dens kemiske egenskaber, evne til at tykne og stabilisere mange produkter. Brug til Til fremstilling af geleer, geléer samt som fortykningsmiddel. Sådan bruges En spiseskefuld...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play