Spanien, Malaga
...EMPANADAS FYLDT MED 12 CMS (65/75 GRS) OG 14 CMS (95/100 GRS) OG KOMMER I TOlv SMAG: -CREME -KRYDRET KØD -SØDT KØD MED ROSINER -KYLLING -KRYDRET KYLLING -TUN -SKINKA OG OST -LØG OG OST -CAPRESE (NATURLIG TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM) -ROQUEFORT -SPINAT OG BECHAMEL -MAJS VORES EMPANADAS SENDES FROSNE OG ER EGNET TIL BÅDE FRITURESTEGNING OG BAGNING, UDEN BEHOV FOR AT TØES OP. DE PRÆSENTERES I KASSER MED 24 ELLER 48 ENHEDER (I BLISTER MED SKILLERE) FOR DEM PÅ 14 CMS OG I KASSER MED 30 ENHEDER (12 CMS) FORSENDELSE TIL HELE EUROPA...
Finland, Turku
...Med sine krydrede noter er Roquefort Papillon elegant afbalanceret mellem blødhed og smuldrethed. Denne rå fåremælksost, der er lagret i naturlige huler, vil transportere dig direkte til det sydfranske landskab. Vægt: 100g...
Spanien, Madrid
...Ekscellence af blå ost. Castello® Danablu er den traditionelle danske blå ost, der kendetegnes ved sin intense, let salte smag. For blå ost elskere! DANABLU er en dansk IGP-ost (Beskyttet Geografisk Betegnelse) og repræsenterer derfor ekscellence inden for dansk blå ost. Castello® Danablu fås i en 2 kg blok til restaurationsbranchen. Castello® Danablu kan bruges som forret, på en pizza eller i en pastaret, til salater eller til saucer.
Frankrig, Objat
...Ingredienser: Hvedemel fra Frankrig, smør, hvedeklid, 14,32% roquefort (rå fåremælk, salt, løbe, mælkesyrebakterier, penicillium roqueforti), salt, 0,22% timian. Næringsværdier pr. 100g: Energi 1999 Kj, 480 Kcal, fedt 34g, heraf mættede fedtsyrer 24g, kulhydrater 36g, heraf sukker 0,9g, protein 7,6g, salt 0,68g.
Frankrig, Creissels
Som designer og producent af udstyr til mejerier, fremstiller Roussel Inox jeres udstyr med konstant fokus på jeres behov. Vi har en solid viden om jeres fag som osteproducent, finpudset blandt fagfolk i Frankrig såvel som internationalt. Ønsker I at forny jeres maskiner, øge jeres produktionskapacitet eller oprette jeres værksted? Vi definerer sammen, for hvert enkelt udstyr, den mest passende ...
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"noter af moden hindbær, mango og muskmelon med strejf af cedertræ, appelsinblomster, kandiseret ingefær og bagværk","Accord metvin":"aperitif (stegt foie gras og trøffelsauce), forret (friske figner fyldt med foie gras), hovedret (vagtler i sauternes), ost (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Karton med 6 flasker á 75cl","Le conseil de l'œnologue":"serveres ved 10-13...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play