...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikation: fermentering i rustfrie ståltanke ved en temperatur på 18°C i 3 uger. Modning: ophold "sur lies" i rustfrie ståltanke i cirka 8 måneder. Farve: halmfarvet med let grønne nuancer. Duft: delikat og blomsteragtig, rig på frugtagtige noter, der minder om æble og moden pære. Smag: salt og fyldig med en vedholdende eftersmag. Alkoholprocent: ±13,5% Gastronomisk kombination: udmærket som aperitif; velegnet til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvide kød. Serveres ved en temperatur på cirka 8°C.
Frankrig, Paris
...Semulje af durumhvede, Æg 30%, Rødbede pulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan indeholde spor af bløddyr. Til cirka 3/4 personer. 6/7 minutters kogetid i en stor mængde kogende, saltet vand. Dræn og krydr. Vi anbefaler en trøffelsauce (hvide eller sorte), til kød, til grøntsager. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvidvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme terroir vil danne en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Reference:TagliatelleBioVinItalie1...
... som nogle af de mest ædle i området. Den producerer udelukkende DOC- og DOCG-vine, herunder: Barbaresco DOCG, vinmarker Gallina og Gaia; Moscato d'Asti DOCG; Roero Arneis DOCG; Barbera d'Alba DOC, vinmark Gallina; Dolcetto d'Alba DOC, vinmark Cottà; Langhe Nebbiolo DOC. Azienda San Michele, efter ønske fra den afdøde sognepræst, sin grundlægger, er den direkte arving og fortsætter af...
...Cantina Pertinace producerer vine af høj kvalitet: Barbaresco, Barolo, Dolcetto d'Alba, Nebbiolo, Barbera, Chardonnay, Roero Arneis, Moscato og Grappa.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play