Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
...Cidre de Glace fra la Flaguerie er resultatet af koncentrationen af æblemost ved kryogenik. Den således koncentrerede most gærer og bevarer en høj mængde af rest sukker. Med en ravfarve er Cidre de Glace fra la Flaguerie en koncentration af aromaer af bagte æbler, understøttet af tannin og den naturlige syre fra frugten. Den nydes kold (8 til 10 grader) som aperitif, med foie gras, en blåskimmelost eller til dessert. brutto vægt: 970g Vægt af kassen med 6: 6kg...
Holland, Nijkerk
... lugt af maltodextrin og ingen anden Smag: Smagsløs eller let sødme, ingen anden smag Ttems: Standarder Dextrose Ækvivalent, % (m/m) (Reducerende sukker (dextrose) i fast stof, %): 18-20 Stivelsestest: Negativ Fugtighed % (m/m): ≤6.0 Løselighed % (m/m): ≥98.0 PH: 4.5-6.5 As % (m/m): ≤0.6 Jod eksperiment: INGEN blå reaktion As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Svovldioxid Rest mg/kg: ≤10...
Frankrig, Auxerre
... sukker. Lange og vedholdende smagsnuancer. Munden er gourmand, med noter af ristede mandler\n","Fermentation et élevage":"Fermentering og lagring\nFermentering ved kontrolleret temperatur og lagring i 8 måneder i tank. Rest sukker 85g/l\n","Temps de garde":"Opbevaringstid: Top – vil holde sig i yderligere 5 år\n","Œil":"Øje\nGuld dybt, arv fra sene høst og år med lagring i kælderen\n","Taux d'alcoolémie":"Alkoholprocent: 12%\n","Vinification":"Vinifikation\nIndfødte gær – Sene høst\n","Millésime":"Årgang: 2003\n","Domaine":"Domaine: Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Kultur: Traditionel\n"}...
Frankrig, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Rest sukker: 210 g/liter","Nez":"Duft: Noter af kvæde","Terroir":"Lerholdig grusjord på skifer","Equilibre":"Balance: Likøragtig","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Den alkoholiske gæring foregår i egetræsfade, og lagringen varer 18 måneder i egetræsfade.","Bouche":"Smag: Kogte frugter, kvæde med en rig eftersmag...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Denne lækre Gewürztraminer Saint-Georges bevæger sig mellem finesse og lækkerhed. Med en fremragende balance afslører dens elegante aroma sig i munden med subtile noter af litchi, abrikos, fersken, jasmin, rose og krydderier. Sukkeret er her meget letfordøjeligt og gør det muligt at nyde denne vin som aperitif, men også sammen med foie gras, blåskimmeloste eller som dessert. Tag på en lækker eksotisk rejse til Alsace! Indhold: 75cl Type: Halvtør hvidvin Druer: 100% Gewurztraminer Rest sukker: 17g/L AOC: Alsace Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2026 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Spanien, La Seca-Valladolid
BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO Under Denominación de origen Rueda producerer Solar de Muñosancho rødvine (crianzas og reservas) samt hvidvine (unge og fadlagrede). Deres prestigefyldte mærker PRIUS, PRIUS DE MORAÑA og SEÑOR DE MORAÑA er et klart bevis på deres dygtighed, idet alle deres varianter har modtaget de mest prestigefyldte priser i branchen.
Frankrig, Saint Cannat
...hvis specifikation er en anden gæring i flasken. Alkohol: 12% Rest sukker: 10-12 g/L SMAGNING Lys og gylden farve med skinnende reflekser. Frisk og "oral" næse med noter af mandel. Generøs fornemmelse i munden efterfulgt af en smuk finish. Friskheden og frugtaromaerne blander sig elegant. Denne mousserende Bourgogne er ideel til aperitif og vil perfekt ledsage dine fiske- og skaldyrsretter. Ideel serveringstemperatur: 6-8°C...
Spanien, Cordoba
... Emballager af: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Frie aminosyrer: 4% p/p Total kvælstof (N): 2,5% p/p Ammoniak kvælstof (N): 0,1% p/p Organisk kvælstof (N): 2,4% p/p Opløseligt kaliumoxid (K2O): 10% p/p Organisk stof ved forbrænding: 35% p/p Organisk kulstof (Corg): 19% p/p Forhold Corg/Norg: 9% p/p Tørt rest: 55% p/p pH: 5-5,5 p/p Densitet (gr/cc): 1,30 p/p...
Frankrig, Auriolles
Vi er producenter af håndværksøl med høj gæring baseret på maltekorn og humle i det sydvestlige Frankrig. Filtreret, har de et skinnende udseende med et let vedholdende skumlag. Hver øl har en forskellig karakter, hvad enten det er blomsteragtige noter, gule frugter, karamel, kakao eller maltekorn. I munden er der en blød perlende fornemmelse og en tør karakter uden rest sukker, kombineret med en...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play