Italien, MILANO
Punto Srl er en virksomhed, der specialiserer sig i distribution af fødevarer. Med en ny butik udstyret med en delikatesseafdeling, oste og frisk brød, tilbyder Punto Srl et bredt udvalg af friske og frosne fødevarer samt et stort udvalg af frugt og grønt. Kvaliteten af produkterne er altid garanteret, og virksomheden arbejder på at opretholde fordelagtige priser for forbrugerne gennem kampagner o...
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Orbassano
...Vores tortelloni, ravioli i form af store tortellini, fyldt med skinke og ost, tilbyder en kompleks og harmonisk smagsoplevelse. Hver bid er en eksplosion af velafbalancerede smagsnuancer: saltheden fra den skinke, cremede og komplekse oste, er i stand til at glæde og tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.
Italien, Bagnolo San Vito
...PROSCIUTTO CRUDO MEC 1° VALG PRODUKT VÆGT PRIS Prosciutto crudo mecda 4,40 Kg til 5,00 Kg€ 4,10 pr. Kg Prosciutto crudo mecda 5,00 Kg til 5,50 Kg€ 4,40 pr. Kg Prosciutto crudo mecda 5,50 Kg til 6,00 Kg€ 4,70 pr. Kg Prosciutto crudo mecda 6,00 Kg til 6,50 Kg€ 5,40 pr. Kg Prosciutto crudo mecda 6,50 Kg og derover€ 5,70 pr. Kg SALGSBETINGELSER Emballage: kasser med 4 stykker op til 200 prosciutter, derudover kartonboks Varer klar: 4/5 arbejdsdage fra modtagelse af betaling Betaling: forudbetaling (før afsendelse af ordren)...
Italien, Mesoraca
...Den skinke er en typisk italiensk pølse, der opnås ved tørsalting af svinebenet, især fra dyr, der har nået en vægt på omkring 130 kg. Kødet masseres omhyggeligt i hånden, trimmes for at give den ønskede form og krydres derefter efter vores gamle opskrift. Tørringsperioden for skinken overstiger 180 dage, og det er den mest delikate fase, der vil bestemme produktets kvalitet. Kategori: Calabresiske pølser VÆGT: 500/550g Vægt: 0,550 kg INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISK OG MODNET PØLSE, PROSCIUTTO, NDUJA, SØD OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skiver af pålæg i bakke Vægt af enkelt bakke: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kogt skinke, skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Matchende produkter
Skiver af pålæg i bakke
Skiver af pålæg i bakke
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play