VORES VIRKSOMHED FORVANDLER OLIVEN FRA VARIETETERNE OGLIAROLA BARESE OG CORATINA, DER ER PRODUSERET OG DREVET I OMRÅDET TORITTO (BA), OG PRODUCERER UNFILTERET EKSTRA JOMFRU OLIE.
...KOMMERSIELT FIRMAS OG INTERMEDIÆR FOR UDVIKLING OG ÅBNING AF MARKEDER FOR GOURMET-/DELIKATESSENFØDEVARER MED EGEN MÆRKE ELLER LEVERANDØRMÆRKE. PRODUKTER AF FØRSTE KVALITET, EKSTRA ELLER LUKSUS. EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE, OLIVEN OG SYLTETØJ, SKINKER OG PØLSEVARER. GRØNTSAGS- OG FISKEKONSERVER. VORES LEVERANDØRER ER VALGT OG UDVALGT PÅ BAGGRUND AF DERES KVALITET, SERIØSITET OG ØKONOMISKE SOLIDITET I HELE SPANIEN. VI REPRÆSENTERER ELLER DISTRIBUERER IKKE PRODUKTER FRA NOGEN VIRKSOMHED, HVIS PRODUKTER VI IKKE PERSONLIGT HAR PRØVET.
...Landbruget Tota er specialiseret i produktion og handel med oliven til olie, ekstra jomfruolivenolie. De oliven, der produceres og handles af virksomheden, er som følger: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Vi tilbyder også økologiske oliven". NØDDER FRA SANSA: et naturligt produkt, der kun stammer fra den mekaniske behandling af jomfru-sansa...
Italien, Bivona
Olivens olie fra Frantoio Ciccarello er fremstillet af sunde oliven, der plukkes i hånden direkte fra træerne, fra følgende sorter: Biancolilla, Nocellara del Belice og Cerasuola. Der kan desuden indgå en anden sort fra området, Giarraffa, i en mængde, der ikke overstiger 5%. Produktionsområdet strækker sig over det bjergrige område i Alto Agrigentino, som er præget af en dybt forankret tradition for olivenavl og en meget gammel praksis i produktionen af ekstra jomfru olivenolie.
Italien, Fivizzano
Frantoio, behandling af oliven for egen og tredjeparts regning, salg af ekstra jomfru olivenolie og virksomhedens landbrugsprodukter, mel, oliven til olie og i saltlage, online salg med levering i hele Italien og Europa.
... kompromittere kvaliteten og for at overføre friskheden til den producerede olie. Fra den opnåede pasta udvindes «olie most», som adskilles ved centrifugalseparation. Den opnåede olie underkastes ikke nogen filtrering, men kun en naturlig dekantation (eventuelle urenheder på bunden af flaskerne skyldes netop den naturlige dekantation), hvilket fremhæver smagen, duften og bevarer de ernæringsmæssige kvaliteter. SPECIALE NOTER: Den ekstra jomfru CHIARAMONTE opnås fra en særlig oliven.
Tyrkiet, Manisa
Vores virksomhed arbejder med oliven og olivenolie. Vi tilbyder naturlig ekstra jomfru olivenolie, naturlig første klasses olivenolie, raffineret olivenolie og forskellige olivensorter til vores kunder. Vi har kapacitet til at levere olivenolie både i bulk og på flaske. Vores produkter stammer fra oliven fra regionerne Izmir, Manisa og Ayvalık. Vores syreindhold varierer mellem 0,5% og 1%. Vi har til hensigt at etablere forbindelser med solide partnere i branchen og eksportere vores produkter.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play