Italien, Correzzola
... begivenheder relateret til børn. * sød bord/candy buffet eller konfekt * dekoration og opsætning * foto hjørne * kreativt værksted for børn. Virksomheden tilbyder sine tjenester til opsætning af børnebord (Kids Corner) og kreativt værksted til ceremonier. (Bryllup) Tempo di Festa blev grundlagt i 2008. Vi er de første i Italien til at tilbyde denne måde at opleve fest på, en meget amerikansk, meget...
Frankrig, Cuers
... til at fylde vinduerne (Gressins, Chips, Croutons, Panettones...). Også chokolade konfekt og støbninger til jul og påske, samt slik og friturestegt. Konfekture med nougatkager. Regionale produkter som tapenader og calissons. Og alle disse partnere, med en enkelt effektiv og diskret leveringsservice. Leverandør til bagere siden 1986. Førsteklasses råvarer, håndværksmæssig kunnen og frem for alt et lækkert resultat.
Belgien, Temse
Udover det generelle sortiment (kager, chokoladebarer, konfekt, praliner,...) kan vi tilbyde nogle specialiteter såsom kvalitetschokolade og fin konfekt. På denne måde forsøger vi at præsentere et specifikt udvalg, hvor alle kan finde noget for dem. Sæsonvarer: Hver sæson har sin egen unikke karakter. Dette afspejles i konfekten. Chokoladefigurer, snebolde, smådyr... Forskellige produkter laves...
Italien, Andria
...nøddechokolade, påskekyllinger og chokoladeæg, mandelkonfekt, chokoladekonfekt, Avola-konfekt, nougat med nødder, håndlavede panettoni, nougat og nougatbiter, aromeller. Produkterne fremstilles i det interne værksted, som følger de gamle opskrifter og opretholder håndværkets kvalitet og en overlegen smag. Konfetteriet udfører følgende tjenester: skræddersyede indpakninger, leverancer til private fester og restauranter, konfekt til enhver anledning og levering til døren.
Italien, Monteroduni
... teknologi, men at tage sig af de ting, vi laver, og dem, der er omkring os, forbliver den livsfilosofi, der inspirerer os hver dag. Det er derfor, vi stadig bliver rørt, når vi smager på en chokolade eller en konfekt lavet, som vores forældre ville have ønsket det, eller når en ven betror os sin gave til at blive lagt i et påskeæg. Fødevarevirksomheder i dag skal følge standardiserede procedurer, opnå certificeringer, 'kontrollere forsyningskæden', og alle ser ud til kun at være bekymrede for at producere og sælge mere og mere.
Pâtisserier og lækkerier, Stéphane Glaciers skole, er beregnet til både entusiaster og professionelle inden for madlavning. Stéphane Glacier tilbyder professionelle videreuddannelseskurser i bagværk, konfekt og chokolade i henhold til en fastlagt kalender for året. Vi tilbyder omkring fyrre kurser ledet af Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans chef-pâtissier, samt et dusin talentfulde og anerkendte undervisere. Skolen tilbyder også træning på stedet hos håndværkerne samt demonstrationer for store mærker for at fremme den franske bagkunstart både i Frankrig og i udlandet.
Storbritannien, High Wycombe
... sikkert blive opfyldt her, da hver niche er dækket. For eksempel, selv hvis du er særligt bekymret for den miljømæssige påvirkning af at smide brugt konfekt væk, er der et udvalg af biologisk nedbrydelige produkter, der specifikt imødekommer denne bekymring. Sådan opmærksomhed og omsorg for kunderne har gjort det muligt for Cater 4 You at udvikle et ry for kvalitet og pålidelighed siden åbningen i 2003. Hvis du er interesseret i at se, hvad de kan gøre for dig, eller har et akut behov for produkter til din mad, så kontakt dem straks!
Spanien, Castellón
Chocolates Cocoa er en chokoladebutik til online køb af tabletter, konfekt, trøfler, drikkevarer, chokoladeord og tilbehør. Vi tilbyder gaver til ceremonier: bryllupsdetaljer og kommunionsdetaljer. Udlejning af chokoladefontæner.
Belgien, Wavre
... produkter fra håndværksmæssige belgiske producenter og specialiteter fra Schweiz, Skotland, England, Tyskland, Italien, Spanien og Asien. Ets.J.L.Lambert forbliver tro mod de store mærker inden for delikatesse-sektoren. Derudover samler firmaet under eget mærke det bedste fra omkring tredive lokale leverandører: konfiturer, peberkager, småkager, fond, konfekt, saucer...
Italien, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi producerer dadelkonfekt, ekstra konfekt baseret på dadler, dadelmel og dadel-ekstrakt (ingen tilsat sukker, ingen aroma, ingen farvestoffer... 100 % naturligt) i Italien i en ISO-certificeret virksomhed. Vi producerer fyldte småkager med dadelkonfekt, chokoladefyldte med dadelkonfekt og andre lækkerier...
Frankrig, St Etienne
... Mit ballotin Jeg sammensætter mit ballotin - Ballotin med chokolade Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Chokoladeæske Æske med konfekt og chokolade. Napolitains Chokolade Ibaria 67% - Chokolade Ebène 72% - Chokolade Acarigua 70% - Chokolade Tribago 64% - Chokolade Mælk 37% - Chokolade Grand Noir 57% - Cube Café Napolitains - Prestigeæske - Gourmetopdagelse - Økologisk og Fairtrade chokolade. Chokoladeplade Chokoladeplader Hvid - Chokoladeplader Mælk - Chokoladeplader Mørk - Praliné og Gianduja plader ... Gaver: Særlige Anledninger - Gaver fra Weiss Chokolade...
CATERING OG BUFFET SERVICE Arbejdsfrokoster - Kaffe Pause ISO 9001 Certificering VORES PRODUKTION AF Chokolade og konfekt Panettoni og pandoro - Colombe og focaccia...
Ændringsskrædderi Ændringsværksted Skræddersyede løsninger til kvinder Skrædderværksted Produktion af konfekt.
Slovakiet, Bardejov

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play