Spanien, Cordoba
... overholdelse af sundhedsstandarder. Iberiske skinker af 100% Bellota og oste online til den bedste pris, fremstillet håndværksmæssigt med de bedste råvarer. Vi er en 100% spansk virksomhed med base i Córdoba. Vores indsats fokuserer på at vælge de bedste stykker iberisk skinke og sikre, at vores kunder får en fremragende oplevelse med deres køb. Hovedmålet er at markedsføre den bedste iberiske skinke, der...
Belgien, Alleur
Vi fremstiller baconnet, røgede bryststykker, bacontern samt rå skinker, og alle disse produkter er af højeste kvalitet! Her rimer charcuteri på passion. Passionen for godt håndværk for at tilbyde kvalitetsprodukter i den reneste stil fra huset. De store tørrekamre sætter moderne teknologi i tjeneste for den gamle tradition. Langsomt, som i gamle dage, får de nøje udvalgte produkter tid til at...
...Installé i Spanien siden 1730 har familievirksomheden Domecq specialiseret sig i fremstilling og produktion af produkter af 100% iberisk Lampiña svinekød, der er fodret med ege og opdrættet frit i hjertet af vores ejendom. I kælderen overvåger en "mester skinker" den rette modning af hvert stykke kød i 3 år. Som både opdrætter og producent garanterer vi fremstillingen af håndværksprodukter af...
Frankrig, Carquefou
... * Pâté à l'ancienne terrine grès: landpâté, leverpâté, hvidløg. * Pâté i dej Stege: * Grillede skinker BRASEROL, overlegen kogt skinke med ben, kogt skinke med afskallet svær, kogt skinke stegt i ovn. * Kogt bryst, stegt bryst i ovn, Rillaux, mini rillaux * Grillons, lard nantais * Kogt ribben Festlige opskrifter: * Terriner: Terrine af ande-foie gras med kantareller, terrine af confiteret...
Kroatien, Pola
...Færdigretter, 32 specialiteter mellem forretter og hovedretter, samt "Glutenfri og Vegansk". Vores færdigretter kan opbevares i op til et år ved stuetemperatur og er klar på to minutter i mikroovnen. Vin af høj kvalitet til overkommelige priser. Solrød, majs, jordnødder, soja, raps, palmeolie. Ekstra jomfru olivenolie. Pølser, italienske og udenlandske skinker. Halal vin med 0 alkohol og certificering, 5 typer vin, herunder en mousserende. Dette er en del af de produkter, vi dagligt sælger til vores kunder. Vores hovedkontor ligger i Kroatien, vi har en driftsbase i Italien og en i Danmark.
...- Vandkøleanlæg. - Saltvandskøleanlæg. - Tørringsanlæg til pølser og skinker. - Industriel klimatisering. Beliggende i Sevilla med omfattende erfaring inden for sin branche. I konstant udvikling, som markedet kræver, udfører vi den mest passende energibesparende analyse for hver type installation. Økologiske kølemidler NH3 er nu grundlaget for vores installationer.
Belgien, Serskamp
Vores kødproduktionsvirksomhed IKA blev grundlagt i 1985, og etableringen i Serskamp kom først 4 år senere i 1989. Vi er kendt for at være en af de vigtigste aktører i vores delikate sektor, nemlig kvalitet. IKA er specialiseret i håndværksmæssige skinker samt industrielle skulder- og baghamme. Processen for begge typer foregår under de høje kvalitetsstandarder fra H.A.C.C.P. Vi tilbyder en meget omhyggelig service til kunderne og kan opfylde alle de krævede standarder på daglig basis.
... end 4000 kvadratmeter dedikeret til denne aktivitet. Vi har vores eget skinkerum, hvor vi tørrer skulderstykker, iberiske skulderstykker, modnede skinker og iberiske skinker. Vores skinkerum ligger i Poniente Granadino-regionen, hvor vi takket være de klimatiske forhold opnår modnede skinker med en unik, delikat og let saltet smag. Vi inviterer dig til at opdage vores produkter som pølser, iberiske pølser, skinker, iberiske skinker og andre rustikke produkter, der har glædet vores kunder siden 1960.
Spanien, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Situat i La Vall de Bianya, i byen La Canya kan du finde fabrikken, af første klasse, af skinker fra Ramòn Ventulà. Produkter: skinker. Skinker med ben. Udenbenede skinker. Skåret skinke. Fuet. Chorizo. Tocineta. Pancetta. Bacon. I midten af det 20. århundrede, i et hus i den lille by La Canya, begyndte familien Ventula at fremstille pølser. I starten var pølserne beregnet til eget forbrug eller...
Spanien, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrik. Skinker, afbenet og skåret. Skuldrer, lænd, pølser og iberisk svinekød.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, der har en unik og uforvekslelig smag, i fuld respekt for den oprindelige landbrugstradition og for dem, der udfører deres arbejde med passion og dedikation. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, fåre- og komælk oste er blot nogle af de mange fødevarer, som virksomheden producerer. Lær at værdsætte dig selv og genopdag smagene fra tidligere tider i en sund og naturlig livsstil, hvor de mest autentiske og følelsesladede øjeblikke blandes med duften af minder og tradition.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familieejet virksomhed, der går tilbage til begyndelsen af århundredet, arvet fra forældre til børn, beliggende i Guijuelo og dedikeret til produktion af skinker og pølser.
Tyskland, Harsewinkel
RIGTIG GOD PØLSE – MED ELLER UDEN KØD Vi er Windau: Hjemme i Harsewinkel i hjertet af Ostwestfalen producerer vi traditionelle skinker og pølser, der simpelthen smager rigtig godt – siden 1976. Kernen i vores familievirksomhed er vores højt kvalificerede og motiverede medarbejdere i vores virksomhed, der omfatter produktion, emballering og administration. På den måde er vi som et topmoderne...
Italien, Castelnuovo Rangone
Vemac er en førende virksomhed inden for design og konstruktion af automatiske linjer til behandling af friske, kogte og modnede kødprodukter. Fra maskiner til automatisk aflæsning af kød til frysesystemer, fra automatiske belastningslinjer til salami til sorteringssystemer til skinker, kan Vemac imødekomme enhver behov for håndtering, automatisering og robotteknologi inden for kødindustrien. Derudover garanterer de deres kunder en hurtig og omfattende teknisk support.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... skinker af højeste kvalitet. Fra de bedste iberiske svin, de bedste produkter. Vores team af eksperter sørger for personligt at udvælge kødet; derefter udfører vores sundhedsteknikere og dyrlæger permanente inspektioner for at bevare optimale fremstillings- og hygiejneforhold i alle processer. Fabrikken FRANRODEL ligger i den salmantinske by Guijuelo, på en højderyg i 1.020 meters højde...
Et Cuchillo Corte de Jamón er et team af professionelle specialiseret i at skære skinke med kniv til alle typer af arrangementer: bryllupper, præsentationer, virksomhedsevents, produktlanceringer, kulturelle begivenheder, indvielser osv. Vi tilbyder alle former for tjenester til virksomheder og private, såsom: punkt ved arrangementer, workshops og kurser for at lære at skære skinke som professionelle, rådgivning om køb af skinker og iberiske produkter, samt en online butik med skinker og iberiske produkter af høj kvalitet.
Spanien, Barcelona
Produktion og markedsføring af iberiske produkter. Ege- og iberiske skinker og skuldre.
Spanien, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er svineproducenter, vi har en god gris, og fra den får vi de bedste produkter. Vi følger vores grise fra opdræt til slagtning, hvilket gør os i stand til at tilbyde vores fremragende skinker, skulderstykker, rygstykker og iberiske pølser. En fremragende iberisk gris, der er opfedet på marken, som vi får klassifikationen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo" fra. Vi har over 4.000 hektar...
Spanien, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er producenter af de bedste skinker, skinkefrikadeller og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, udskæringslokaler og tørrekamre i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, hjemmelavede pølser samt friske og frosne kødprodukter fra iberisk svin.
Frankrig, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL beliggende i Aurillac er specialiseret i produktion af charcuteri. La Maison producerer skinker, pølser, terriner, fritoner, Auvergne-patéer og typiske charcuteriprodukter som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller kartoffeltærte. Friske skinker fryses aldrig, de saltes i hånden med tørt salt og efter den traditionelle Auvergne-metode. Tørring og modning af skinker varer 7 måneder. Pølser og pølser fremstilles på gammeldags vis efter den samme håndværksmæssige kunnen. La Maison kombinerer moderne teknikker med gammelt håndværk for at producere exceptionelle produkter.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, producerer højkvalitets pølser fra svin opdrættet med respekt for naturen: økologiske pølser, krydrede pølser, guld pølser og traditionelle pølser uden laktose og gluten, i overensstemmelse med den bedste italienske og romagnolske tradition: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italien, Termeno
...Vi er en familievirksomhed, der har eksisteret siden begyndelsen af 80'erne, nu med den tredje generation om bord. Vi producerer et bredt udvalg af kødprodukter. Fra røget speck til røget bacon samt forskellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Specialiseret i produktion af produkter til videreforarbejdning såsom speck mattonella til skæring. Også meget aktiv i horeca-sektoren...
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADITIONEL CHARCUTERIE AF ALENTEJANO SVIN, Pølser og Skinker fra Frilandsopdrættet Sort Svin i Alentejo. Smagen af Alentejano Viden, siden 1984. SEL er i dag en reference inden for den nationale agroalimentære sektor og en stadig mere relevant aktør på det internationale marked. SEL er den eneste virksomhed, der forbereder og forarbejder kød, med hovedkontor...
Spanien, Plasencia
... et engagement over for vores kunder om kun at tilbyde produkter af den højeste kvalitet. Alle vores pølser er lavet med de bedste kødtyper, der er særligt udvalgt for at tilbyde et velsmagende, afbalanceret og sundt produkt. Vores skinker, pølser og iberiske lår har de mærker og certificeringer, der garanterer deres kvalitet og smag. Vi pakker og skærer dem med omhu, så de når din bord uden at miste nogen af deres egenskaber. Vi betjener dig også i vores butik i Plasencia, ved Puerta del Sol, hvor du udover at finde alle vores produkter også kan få rådgivning om vores sortiment.
Mariano González Ramos, S.A. er en familieejet virksomhed grundlagt i 1975 i byen Torrijos, 30 kilometer fra Toledo, som siden sin start har været dedikeret til opbevaring, distribution og salg af kødprodukter, pølser, skinker, pålæg og oste. I løbet af årene er der blevet tilføjet et stort udvalg af produkter og referencer fra de førende fødevaremærker både nationalt og internationalt, herunder fiske- og grøntsagssalater, torsk og bælgfrugter; i dag tilbyder vi mere end 1000 forskellige referencer.
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Belgien, Zemst
...Din alsidige partner inden for friske fødevarer. Aro Products leverer som engrosleverandør et komplet sortiment af kvalitetsprodukter til slagtere, cateringfirmaer, sandwichbutikker og friske afdelinger i supermarkeder. Fint kød: Belgiske skinker, udenlandske skinker, saltede & røgede kødprodukter, pølsetyper (kogte & røgede), fjerkræ. Paté: crème patéer, halv groft malede patéer, groft malede...
Belgien, Veurne
... forskning har De Beauvoorder, der oprindeligt var en håndværksmæssig patéproducent, gennem årene udviklet et helt sortiment af raffinerede produkter. Der er også et omfattende udvalg af kogte skinker, saltevarer, fjerkræ og kogepølser. Den røde tråd i alt dette er kvalitet, smag, kulinarisk kreativitet og friskhed. Friskhed, en af De Beauvoorders mærkesager. Ikke alene anvender man fremragende friske råvarer, men der bliver også produceret så meget som muligt på bestilling, hvilket i sidste ende kommer produktet til gode.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Alaquàs
Hos Delizius Deluxe er vores stjerneprodukt Jamón Ibérico fra Jabugo. Som supplement til skinken tilbyder vi også højkvalitets iberiske pølser. Vores tørreområde ligger i en by med stor skinketradition, Jabugo, som er fødestedet for Jamón de Jabugo, en skinke af meget høj kvalitet. Vores passion for skinke gør, at vi hver dag stræber efter at tilbyde den bedste service og de bedste skinker til vores kunder i hele Europa.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play