Frankrig, Frepillon
... mulighed for at justere parametre under drift. – iFunction: automatisk drift ved sous vide, nattilberedning, fermentering, pasteurisering, dehydrering. Multipoint intern sonde. – iClima: styring og regulering af fugtighed på +/-1% eller +/-10%. Hurtig nedkøling af tilberedningskammeret med luft eller vand. – 200 forprogrammerede opskrifter og ubegrænset mulighed for at tilføje opskrifter i 9 trin. Multitray-funktion: manuel eller automatisk styring, organisering af produktionsprocesser. Tilberedning i Delta T til delikate tilberedninger.
Frankrig, Lomme
...Fremstillingsprocesset for Lubrano-serien inkluderer en lang fermentering, der giver baguetten en luftig krumme og en sprød skorpe takket være bagning på en stenbund.
Tyskland, Lennestadt
Frankrig, Bry Sur Marne
...I overensstemmelse med EN13432-standarderne er vores affaldsposer til grønt affald designet til vegetabilsk affald. Fremstillet af genbrugspapir er vores affaldsposer til grønt affald biologisk nedbrydelige og komposterbare. Deres anti-fugtbehandling Wet Strength og forstærkede bund giver en uovertruffen modstand. Da de er luftgennemtrængelige, forhindrer de enhver fermentering og lugt. Vores...
Sydkorea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...BioPro er et probiotikum til husdyr bestående af 4 gavnlige bakterier. Det bruger patenterede Bacillus-bakterier til at levere fremragende ydeevne for husdyr. 1) Høj effekt med 4 forskellige mikroorganismer 2) Fremragende miljøforbedringseffekt med patenterede stammer (DH-2) 3) Stærkere effekt og stabilitet ved solid fermentering - Fremragende cellemetabolismevitalitet sammenlignet med...
Bulgarien, Sofia
... vitaminer B1 og B2 giver den en høj fugtgivende og beroligende evne, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper, selv de mest delikate. Den fedter ikke huden og absorberes let. PSEUDOALTEROMONAS EXOPOLYSACCHARIDER: opnået ved bio-fermentering af en maritim bakterie, kan denne aktivitet give huden en øjeblikkelig dyb og langvarig hydrering. På grund af denne egenskab er den faktisk velegnet til at reducere tegn på rynker med en effekt, der kan sammenlignes med hyaluronsyre, da den indeholder det samme monosaccharid i sin struktur.
Frankrig, Ham
...Vores økologiske æblecidereddike infunderet med estragon er fremstillet af omhyggeligt udvalgte økologiske æbler, der presses for at opnå en æblejuice af høj kvalitet. Denne juice omdannes derefter til æblecidereddike gennem en naturlig fermentering. Vi infunderer derefter denne eddike med frisk estragon, hvilket giver den en unik og raffineret smag. Med en smuk gylden farve og en let...
Frankrig, Saint Cannat
...TERROIR & EJENDOM Blanding af ler og kalksten. Udbytte 36 hl pr. hektar DRUESORTER Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% VINFREMSTILLING Traditionelt bearbejdet jord (både mekanisk og manuelt) begrundet jordbehandling. Manuel druehøst. Klaserne udvælges i hånden i vinmarken. Afdestemmes og knuses. Direkte presning eller kold maceration med skind (12°). Fermentering thermo-reguleret omkring 16...
Tyrkiet, Bursa
...Vores eddiker, produceret gennem naturlig fermentering med eddike-mor ved hjælp af helt traditionelle metoder, er meget gavnlige for menneskers sundhed.
... te. Den grønne te tilberedes på de dage, hvor plukkerne bringer de fine grønne blade, som derefter tages ind til dampning og tørring. Dette giver en rigtig blanding af eksponering for blid oxidation under rullingen og ikke en stærk fermentering som den ortodokse Temi sorte te. Temi grøn te er ikke kun 100% økologisk, men bruger også processer uden brug af pande stegning. Temi grøn te er fyldt med antioxidanter og hjælper med hjernefunktion, fedttab og risikoen for kræft. Temi grøn te er en perfekt kop, der kan nydes som en blomsterlikør med en stikkelsbær eftersmag.
... vandopløseligt, naturafledt polysaccharid, der produceres ved fermentering af den filamentøse svamp Sclerotium rolfsi. Det er en meget alsidig ingrediens, der forbedrer de sensoriske egenskaber ved personlige plejeprodukter. Scleroglucan har teologiske egenskaber, og i modsætning til de fleste naturlige og syntetiske gummier har det høj termisk stabilitet, er modstandsdygtigt over for hydrolyse og...
Italien, San Donaci
...Druetype: 100% Negroamaro. Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Vinen er fremstillet ved fermentering af Negroamaro-druer i stål og er en tør vin med en vedholdende smag. I duften træder noter af røde frugter frem som ribs, morbær, brombær og surkirsebær samt balsamiske noter fra middelhavets vegetation. Takket være strukturen af dens tanniner, som ikke er for dominerende, har den en god alsidighed og passer godt til modnede pølser og oste af mellemmodning, kødretter, både hvide og røde kødretter, samt grillet og stegt kød.
Spanien, Madrid
...BETEGNELSE FOR OPRINDELSE: CIGALES Høsten fandt sted i begyndelsen af oktober, hvor druerne blev let knust og afstilket. Fermenteringen skete ved en kontrolleret temperatur. Herefter blev der udført malolaktisk fermentering. Senere blev vinen klarificeret, stabiliseret og tappet på flaske.
Tyskland, Hamburg
... helingsprocesser. Det 100 % rene L-Leucin kan du derfor blande som kosttilskud i dine shakes eller BCAA'er for at få det nødvendige energiboost under træningen. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E 641 Fremstilling: Fermentering fra majs...
Frankrig, Saint-Denis
...Fremstillet af et mel af fransk tradition, tilbyder denne serie produkter af høj kvalitet med bedre holdbarhed. En langsom fermentering ved lav temperatur giver al den tid, der er nødvendig for udviklingen af aromaerne og skaber en saftig og porøs krumme, der omkranses af en fin og sprød skorpe, som skyldes bagning på sten.
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Frankrig, Saint Honorine La Chardonne
... samlere. 'Stammer fra byen Puer i den kinesiske provins Yunnan, er det den eneste te, der, ligesom vin, forbedres med alderen. Pu-Erh te blev oprindeligt pakket i komprimeret form for at lette transporten på karavaner til Tibet. Pu-Erh te har uovertrufne medicinske egenskaber. Det er et produkt af jorden og stammer fra tebuske med store blade, der vokser i Yunnan. Den tørres i solen efter fermentering for at give den sin fulde styrke og smag.
Spanien, Sant Cugat Del Vallès
...Hurtige Detaljer Type: Grønne kaffebønner Variation: Andet Behandlingsmetode: Soltørring Modenhed: Meget god fermentering Grad: 1 og 2 Certificering: SGS, National Cocoa and Coffee Board (NCCB) Vægt (kg): 71 Oprindelsessted: Spanien Mærke: Konventionel kakao og kaffe...
Bulgarien, Dolni Dubnik
...Denne fine eddike opnås ved fermentering af koldpresset aronia-bærsaft.
Tyskland, Koblenz
...Kakao er den tørre masse, der dannes efter fermentering og ristning af frøene fra kakaotræet, sammen med kakaosmør. Kakaonibs er skrællede kakaobønner, der er brækket i mundrette stykker. Vores kakaonibs er uristede og har en fyldig, intens kakaosmag. Kakaonibsene stammer fra kontrolleret økologisk dyrkning og er fri for tilsætningsstoffer. Fedt: 55 g Fiber: 29,0 g...
Spanien, Rubi-Barcelona
...LINK INDUSTRIAL er fokuseret på design, fremstilling og markedsføring af maskiner til den kemiske, farmaceutiske, kosmetiske, biobrændstof, spildevand, gylleindustri osv., især inden for fremstilling af agitatorer, mikroniseringsanlæg, "nucha" filtre, faste blandere og "film evaporatorer". Agitatorer tilpasset hver proces: blanding, homogenisering, dispersion, hydrogenering, fermentering...
Frankrig, Le Puy Ste Reparade
... VORES VINE: Vi vinificerer på traditionel vis med lagring på fine gærrester, lang kold fermentering, styring af iltning og temperaturer, begrænsede tilsætninger af svovl og andre ingredienser. Her er nøgleordet: druen først! KÆLDEREN: Symbol på stedet, vores vinifikations-tårn på 4 etager er et unikt koncept i Frankrig. Innovativt, det muliggør vinificering ved tyngdekraft i en ånd af kvalitet: "Her går man nedad på en cirkulær måde, blidt og roligt". Vores mål: at tilbyde vine til glæde og deling...
Belgien, Ghent
Fermedics er en pioner inden for udviklingen af højkvalitets fermenterede botaniske ingredienser. Fermedics fokuserer på højkvalitets botaniske ingredienser, der har gennemgået en målrettet fermentering. Vores målrettede fermenteringsproces efterligner virkningen af et sundt mikrobiom ved at metabolisere de aktive planteforbindelser, hvilket drastisk øger den biologiske tilgængelighed, bioaktivitet og effektivitet af planteekstrakterne. Fermedics har en portefølje af fermenterede medicinske planter og næringsstoffer som B2B ingredienser til kosttilskudsmærker og producenter.
I fermenteringsindustrien anvendes mikrobiologiske transformationer af organiske materialer i vid udstrækning for at opnå nødvendige produkter, idet der tages højde for forskellen mellem aerob og anaerob fermentering. At skabe optimale betingelser for mikroorganismer spiller en vigtig rolle i dette. EGH ingredients® tilbyder ESTERIN® som et middel til at kontrollere og forhindre skumdannelse...
Tyrkiet, Kepez
...og havebrugsindustrien verden over. Vores forskningsfaciliteter inkluderer et mikrobiologisk laboratorium, en lille fermenteringsfacilitet til produktion af gavnlige mikrober gennem flydende og fast fermentering. Vi markedsfører i øjeblikket vores produkter i over 20 lande verden over. Vi sigter mod at minimere brugen af naturlige og kemiske produkter. Vi producerer produkter, der er resterfrie og sunde for mennesker. Vi former fremtidens landbrug med de rigtige produkter.
... diskret for vores kunders succes – som "The brand behind the brand". Dr. Suwelack er eksperten i skånsom forædling af fødevarer. Vores kernekompetencer ligger i tørring, fermentering og ekstraktion. Vi forædler kaffe, surdeje, fine bagværk, mejeriprodukter og andre fødevarer til kvalitetsprodukter. Herunder udnytter vi et unikt know-how, der er opbygget gennem årtier. Dr. Suwelack har været...
Frankrig, La Crèche
... rentabilitet, samtidig med at der arbejdes på kvaliteten af de færdige produkter. Vi imødekommer udfordringerne inden for køling med produkter, der muliggør hurtig nedfrysning, kontrolleret fermentering, positiv eller negativ kold opbevaring, hurtig afkøling eller hurtig nedfrysning. Til hvert behov, til hver situation, designer, tester og implementerer PANEM skræddersyede løsninger. Vi har en intern snedkerafdeling. Vi fremstiller salgslinjer inden for alle tekniske områder og imødekommer de nødvendige krav til ventilationskøling for professionelle inden for bageri- og konditorfaget.
Frankrig, Chateau-Landon
Café Don Manuel kommercialiserer kafferne fra Finca Don Manuel, og sortimentet strækker sig over de forskellige kaffebuske, der dyrkes fra frøene på ejendommen (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) samt de typer af fermentering, der tilbydes: Honey Jaune, Honey Rouge og Natural, på nogle af disse varianter. Kravene til udvælgelsen af kirsebær og behandlingen af kornene til eksport er vores...
Spanien, La Mata. Toledo
... (optimal til hårdere, men letarbejdede dej, Candeal brød, churros og friturede dej); "Media Fuerza" mel (til dej, der kræver god konsistens og gasretention, ideel til baguetter i mekaniserede processer); "Especial" mel (meget god til kontrolleret fermentering, håndlavede baguetter, butterdeje og rustikt brød); "Gran Fuerza" mel (ideel til formbrød, roscón de reyes, ensaimadas og bagværk af højeste kvalitet). Vi producerer også fuldkornshvedemel og rugmel.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play