Frankrig, Aix En Provence
...Biscotterne Roger er stolte af arven fra Bedstefar i denne tredje generation. Uden konserveringsmidler, uden GMO, er ingredienserne fra økologisk landbrug en garanti for kvalitet. Den Bise mel (T80) giver en unik smag til denne toast, der er bagt i åben form, ligesom dengang ved den første bagning af Roger, bageren fra Aix-en-Provence. De Økologiske Toasts: Sammensætning: Hvedemel T65, hvedemel...
Belgien, Awirs-Flemalle
...Mere flydende. God non-stick egenskaber. Også velegnet til bagning. Viskositet: 450 til 600 mPa.s (25°C) Jodværdi: ± 110 Røgpunk: 230 °C SPECIFIK VÆGT: 940 kg/m3 (20°C) Tilgængelige formater: 10L – IBC 1000L...
Belgien, Flemalle
...Uanset om det er til fremstilling af dine béchamels, eller dine mest cremede saucer, eller til bagning og stegning, vil denne serie glæde de mest kræsne gourmeter. I sin specialitet er Royale Lacroix blandt de mest betydningsfulde aktører på det europæiske marked og henvender sig især til professionelle inden for fødevaresektoren. I denne sammenhæng findes vores privilegerede partnere både...
Italien, Cellatica
...is og toppings, men også til forskellige typer snacks og forbrugeremballerede varer. Produktion af smagsstoffer til konfektureindustrien: • Emulsionssmagsstoffer til patisserie • Pastesmagsstoffer til konfekture • Flydende smagsstoffer til bagværk • Smagsstoffer til bagning af sirup • Smagsstoffer til slik • Smagsstoffer til is • Smagsstoffer til toppings • Blandinger til fyldcremer • Naturlige koncentrerede ekstrakter Leder du efter en ny smag til dit projekt? Vi kan finde den rigtige løsning til ethvert behov. kontakt os...
Frankrig, Cosne Sur Loire Cedex
... vulkaniseringen (bagning), såsom forberedelse af råblandingsprototyper, som derefter placeres i formens hulrum eller i en overførselskammer før kompressionen. Varigheden af støbeprocessen er relateret til elastomerets natur og delens geometri. Når vulkaniseringen er afsluttet, fjernes gummidelen fra formen og kontrolleres. • Kompressionspresser fra 70T til 1.000T • Ny maskinpark, der regelmæssigt fornyes • Specifikke udstyr på presserne • Plader af meget store dimensioner • Udstyr til afstøbning...
Tyskland, Beuren
...Stabgeflechtsbåndene anvendes ofte, når fødevarer gennemgår en bestemt proces. For eksempel ved kogning, dampning, bagning, friturestegning eller grillning. Stabgeflechtsbåndene eller stabgeflechtsremmene består af buede tråde, der er sammenflettet. I maskernes åbning, som opstår, er der plads til brede tandhjul til drivkraft. Båndkanten kan være enkelt bøjet (GR-SK) eller dobbelt bøjet (GR-ZK med tandhjørne). Denne båndtype anvendes oftest i lige løbende anlæg, men det er muligt at få et kurvebånd som specialfremstilling. Produktion: Holland...
Belgien, Gembloux
... silikone eller ved fri støbning for dem i polyurethan eller silikone - Vulkanisering ved bagning for at hærde stykket, mens det bevarer sin elasticitet - Eventuel limning af stykker på metaller (stål, aluminium, støbejern, messing, ..) eller på tekstiler (polyester, kevlar, …) - Færdiggørelse af stykket ved forarbejdning...
Australien, Sydney
PATAZA Pty Ltd er et australsk registreret selskab. Ejerne har over 50 års samlet erfaring inden for FMCG-industrien i Australien og i udlandet med Bluechip-virksomheder som Unilever. De har også drevet succesfulde australske virksomheder, der betjener store detailhandlere som Coles, Woolworths, 7 Eleven, Metcash, BP, Shell og andre. Dette betyder, at vi har en reel forståelse for, hvordan store d...
Tyskland, Halle
...Superschrot er et delvist affedtet groft (skåret) mel, der fremstilles af pressede frø eller kerner. Superschrot er vegansk og glutenfrit. Du kan bruge det til madlavning og bagning, til at forfine søde retter og dessert saucer, i smoothies og müslier eller som topping.
Tyskland, Bad Bentheim
... arkæologiske fund af værktøjer, der blev brugt til at skrabe knoldene, ser det ud til, at cassava blev dyrket i Brasilien og Venezuela så tidligt som 3000 f.Kr. Produktionsproces Cassava Mel Cassava mel er et fint, dehydratiseret pulver, der er rigt på fiber og stivelse, opnået ved at knuse cassava-rødder, som presses og tørres. Brug af Cassava Mel Cassava mel er meget nyttigt til at lave glutenfrie opskrifter. Derudover er cassava mel nyttigt til bagning for at opnå et brød-lignende resultat. Det kan bruges til både søde og salte retter som småkager, pizzabunde eller pandekager.
Tyskland, Köln
... 3CA4-:0.5 på nul:0.02 på spænding:0.02 Opløsning:0.05 Langtidstabilitet:0.5 Laveste aflæsning:0.05 Temperaturkompenseret område:+10 … +50 Drift (omgivelse):0 … +70 Bagning ved flangen (2):≤110 Opbevaring:–20 … +85 Forsyningsspænding:+13 … +30 Strømforbrug:≤0.3 Udsignal (analog):0 … +10 Maks. udgangsspænding:+10.24 Respons tid (3):100 Beskyttelsesgrad:IP 40 CE overensstemmelse:EMC (EN 61000‑6‑2, EN...
Polen, Warszawa
...ENZYMER FRA MÆLK: Chymosin EC 3.4.23.4 Laktase EC 3.4.23.1 Lipaser EC 3.1.1.3 Pepsin EC 3.4.23.1 ENZYMER TIL BAGNING Amylaser EC 3.2.1.1 Cellulaser EC 3.2.1.4 Glukoseoxidase Lipaser EC 3.1.1.3 Lipoxygænase Protease EC 3.4.21.112 Transglutaminase...
...De infrarøde Quick Spot retouchesystemer oplever i dag en særlig vækst på grund af muligheden for drastisk at reducere retoucheringstiderne og dermed produktionstabene forbundet med udgangen af køretøjer fra den primære produktionslinje. Da tilgange fra producenterne er forskellige, har CSI udviklet en række infrarøde kassetter med forskellige dimensioner, effekter og IR-teknologier. Således spænder Quick Spot CSI-systemerne fra kassetter designet til retouchering af møntlignende dele til multi-brug kassetter (hurtig og klassisk bagning), der gør det muligt at arbejde med formater op til A4.
Tyskland, Buxtehude
... adskiller sig fra bagepulver blandt andet ved fraværet af sure komponenter. Hirschhornsalz har en let stikkende ammoniaklugt, som forsvinder under bagning. Det smager af salmiak, men man bør ikke indtage Hirschhornsalz i rå tilstand, da det er sundhedsskadeligt.
...TABLIER COTON til fødevarebranchen Karakteristika: Komfort Stort udvalg af størrelser Hvid eller Farvet Høj grammatur (300gr) Slagterform Forstærket forklæde eller lomme Polyesterbånd Funktioner Afdrypning, Bagning, Formning, Filtrering, Laminering, Håndtering Fastgørelser Fastgørelse X, Seler, Standard Farver Hvid, Blå, Gul, Brun, Sort Brancher Slagtehuse – Slagterier, Bagerier – Konditorier, Køkken, Havecentre, Multi-brug Bredde 90cm Længde 110 cm, 120 cm, 130cm...
Tjekkiet, Praha 1
... kvalitet og renhed. Med en 1000 kerne vægt på 30-32 og en fugtighedsindhold på 12% max, er dette hvede designet til at imødekomme de forskellige behov hos sine kunder. Hveden har også et vådt glutenindhold på 26% min og et tørt glutenindhold på 10% min, hvilket gør det velegnet til en bred vifte af bagning og madlavning. Uanset om det bruges i brød, pasta eller andre kulinariske kreationer, er Hard Red Wheat Grade 2 et pålideligt og nærende valg for både forbrugere og producenter.
...Mandel er en nødplante, hvis frugter også kaldes mandler. De har en tynd skal og en hård skal, der beskytter det delikate endosperm. Mandler er en populær ingrediens i madlavning og bagning, samt en nærende snack. De er rige på protein, fedtsyrer, vitaminer og mineraler som vitamin E, magnesium og calcium. Mandler er kendt for deres sundhedsmæssige fordele, herunder forbedring af hjertehelsen, sænkning af kolesterol og kontrol af blodsukker.
Matchende produkter
Mandel
Mandel
Andre produkter
Tørret abrikos
Tørret abrikos
Tyskland, Bremen
Alborz International er din importør inden for fødevareområdet - med mere end et kvart århundrede erfaring! Vi har specialiseret os i import af kvalitetskrydderier som safran og vanilje samt nødder og tørrede frugter. Vi skaffer vores varer fra pålidelige partnere i oprindelseslandene. Vore produkter og vores service lever op til de højeste kvalitetskrav - og det til fair priser. Vi er en certific...
Tyskland, Bergheim
Firma GEBAS er din kompetente partner inden for is-, gastronomi- og emballageområdet. Det alsidige sortiment omfatter inden for fødevarer bl.a. 100 % naturlige frugtpuréer og mælkeprodukter (Pulisano) samt de traditionelle isgrundstoffer som Stracciatella, Amarenkirscher, nødde- og vaniljepastaer, dekorationsstrøelse samt toppings. Du får et bredt udvalg af sukkergrundstoffer samt inulin. Vores it...
Saft, puréer og koncentrater Vi er eksperter i indkøb af alle former for frugtpuréer, direkte safter og deres koncentrater samt de tilsvarende leverancer til vores kunder. Premium produkter som appelsin, ananas, mango og passionsfrugt er blandt vores mest efterspurgte varer. Specialiteter som physalis, lucuma, curuba, kokosnød, stjernefrugt, aloe vera, agave og andre er også en del af vores produ...
Tyskland, Stadtoldendorf
Aroma er vores speciale. Vi udvikler "maßgeschneiderte" løsninger til dine produkter. Vores standardprogram dækker de vigtigste smagsretninger og bliver konstant udvidet. En tilpasning til den aktuelle lovgivning er en selvfølge for os. Vores speciale: Vi er en kompetent samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder; i vores koncept har vi tilpasset os til også at kunne producere små m...
Forbindelsen mellem tradition og innovation skaber essenser af højeste kvalitet! "Naturlighed som maksime" Siden tidernes morgen har vi udviklet essenser med naturlige ekstrakter, destillater og udtræk. Denne maksime har vi været tro mod i vores udviklingsarbejde, så naturlige ingredienser også i dag anvendes ved fremstillingen af vores krydderiekstrakter. Vi udvikler konstant vores produkter, f...
fermenta er en kreativ familievirksomhed med høj faglig kompetence og korte beslutningsveje. Vi er i øjeblikket certificeret efter ISO 9001/2008 og HACCP samt BIO. Fra 2016 forventer vi at opnå standarden FSSC 22000. På grund af de slanke strukturer og deres nærhed til kunderne er fermenta rustet til alle nutidige og fremtidige udfordringer. Produktoptimeringer og omkostningsminimeringer er vores ...
Italien, piano di sorrento (na)
... syrlig og forfriskende citrus-smag, hvilket gør den ideel til kulinariske anvendelser eller som en forfriskende drik. Pakket i både plast- og trækasser, behandles Lemon Verdello manuelt med blade for at sikre dens kvalitet og friskhed. Denne omhyggelige håndteringsproces bevarer citronens naturlige olier og smag, hvilket gør den til et populært valg for både hjemmekokke og professionelle kokke. Uanset om den bruges i madlavning, bagning eller som pynt, tilføjer Lemon Verdello et sprødt og livligt præg til enhver ret.
Spanien, Guardamar Del Segura
...Fint tørt havsalt ideelt til bagning, fremstilling af nødder, krydderier, pølsemageri og som tilsætningsstof. Pakke på 1 kg.
Frankrig, Montauroux
...Denne roterende maskine er desuden udstyret med forgyldning og drysning. Dette gør det muligt at påføre en løsning på toppen af småkagen før bagning, som vil få småkagen til at skinne, når den kommer ud af ovnen, men også til at klæbe det drys, man kan lægge ovenpå (sukker, sesam, ...).
Frankrig, Ploërmel Cedex
Cocotine : Marken af forarbejdede produkter lavet af friske og frosne æg fra Groupe Eureden. Vores styrke og forskel: kooperativet. Over 200 referencer fra æg lagt i Frankrig. Takket være vores 230 opdrættere kan vi garantere dig en fuldstændig sporbarhed fra mark til tallerken. En forenklet sporbarhed takket være en aftagelig og genanvendelig etiket, der findes på hele sortimentet. Et sortim...
Italien, Ferrara
... historie er en opadgående kurve af initiativer, der viser, hvordan virksomheden har formået at tilpasse sig med stor innovationskapacitet til ændringer i smag, vaner og markedet, samt den konstante fremmarch af nye teknologier i bagning. I USA, hvor termen "bake-off" blev opfundet, beskrev det en uformel konkurrence med bagværk mellem venner, kolleger og naboer; i dag er betydningen af "bake-off" udvidet til den generelle betydning af "konkurrence", "udfordring", som perfekt repræsenterer vores måde at forstå innovationen, vi bringer ind i vores produkter.
Tyrkiet, Istanbul
...Forskellige farver af fondant til bagning og kagedekoration. Produkt: Fondant Oprindelse: Tyrkiet Form: Teig Emballage: 1 kg bøtter x 12 = kasse & 6 kg bøtter x 4 = kasse & 2,5 kg bøtter x 4 = kasse FARVER: Hvid, sort, blå, grøn, gul, brun, lilla, orange, fuchsia, pink, hudfarvet, creme, bordeaux, rød...
Frankrig, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli er en kunstnerisk chokoladeproducent baseret i Saint-Orens-de-Gameville, i departementet Haute-Garonne. Alle vores originale og "hjemmelavede" kreationer er fremstillet i vores værksted nær Toulouse, hvor vi vælger de bedste chokolader og ingredienser. Hver dag producerer vi lækre kreationer med den største håndværksmæssige omhu, herunder chokolader, men også is og sorbetter samt m...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play