Tyrkiet, Izmir
... OLIVENOLIE: Den frie fedtsyreindhold af oliesyre må maksimalt være 0,8 procent. a-Naturlig Koldpresset Olivenolie skal have olivens karakteristiske frugtagtige egenskaber, bitterhed og skarphed. I nogle olivensorter og ved tidlig høst kan bitterhed og skarphed være mere udtalt. Men der må ikke være nogen sensoriske defekter, dårlig lugt eller smag. Naturlige olivenolier er som frisk frugtsaft. De er meget rige på vitaminer og mineraler.
Tyrkiet, Manisa
koldpresset ekstra jomfruolivenolie tidlig høst Syreindhold maks. er 0,6. Presseprocessen foregår ved maksimalt 20 ° C. Det opnås fra modne oliven ved koldpresningsmetoden. De fremstillede produkter opbevares ved maksimalt 18 ° C - 20 ° C i et særligt klimatiseret lager. Høstede oliven presses inden for maksimalt 5 timer. Den skarpe frugtagtige smag, bitterhed og bitterhed fra de grønne oliven...
Tyrkiet, Balikesir
...Vi er producent af tidlig høst af økologisk koldpresset olivenolie fra vores olivenlunde i Ayvalık, Balıkesir, uden brug af pesticider. Vores produkter kan nemt anvendes både i madlavning og i salater. Syreindholdet ligger mellem 0,3-0,8. Vi har vores økologiske certifikat, alle analyser af vores produkt samt vores eksportdokumenter. For sundhedens skyld bruger vi glasflasker på 0,5/1 liter og metalbeholdere på 5/18 liter. Derudover producerer vi økologiske bordoliven fra vores sorte oliven. Vi fremstiller også økologisk olivenolie sæbe ved hjælp af varmpresseteknik.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play