Frankrig, Pleucadeuc
...• Fedtcrust: overfladisk fedt fra svinebryst • Fedtparure: fedt fra parering af svinebryst • Fedtstrimler, fede eller magre, 21 cm brede og maks. 1 cm tykke • Råvarer fra godkendte slagterier i EU ANVENDELSER • Fedt: charcuteri, saltning (pølsefyld, fars, patéer…) • Strimler: skinker, skinkefødder… FORPAKNING • Fedt: nøgne blokke eller blokke i polyethylenhylster på 20 til 25 kg • Strimler: nøgne blokke eller blokke i polyethylenhylster på 20 kg OPBEVARING • Fedt: Frisk: 9 dage ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Strimler: Frisk: 9 dage ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
...El Jamón SYBARIS er resultatet af en omhyggelig udvælgelse af de bedste skinker fra vores produktion, hvilket begrænser produktionen til et par stykker årligt, der danner vores virksomheds stjernemærke. Disse stykker gennemgår en lang udvælgelsesproces, der begynder fra deres fødsel, uden at vi mister fokus på deres vækst og opfedning. Ved deres ankomst til vores faciliteter vælger vi de bedste...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Skinker og Pølser Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Industripark, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanien www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Tyskland, Waltenhofen
... indeholder denne tilsætningsstof, er ideelle til ekstreme termoformningsapplikationer og tilbyder pålidelig produktbeskyttelse. De bruges primært til emballering af røgede eller lufttørrede skinker som Black Forest skinke, Prosciutto Crudo, Parma skinke, Jamon Iberico eller Serrano skinke, men også til klassiske applikationer som emballering af spareribs eller knogler. Selv produkter, der er...
Idealsoles beskæftiger sig med design, udvikling og produktion af dekorationsartikler, husholdningsartikler og komponenter til fodtøj i korkagglomerat, med henblik på at opnå større synlighed og internationalisering. For at opnå dette har de implementeret et kvalitetsstyringssystem med det tidligere nævnte omfang. Idealsoles er en virksomhed, der er certificeret efter ISO 9001 - Global Kvalitet, h...
Italien, Marciano Della Chiana
KingoFood sælger italienske produkter af høj kvalitet og excellence. Salumi som Finocchiona IGP, kød af førsteklasses kvalitet krydret med salt, peber, hvidløg og vild fennikel. Eller pecorino, lagret i huler, med en kraftig smag. Og vin: Chianti Riserva - Camperchi - Første Udvalg - D.O.C.G. Tiderne og metoderne for forsendelse af varerne er en meget vigtig faktor. Vi har valgt specifikke forsend...
Spanien, Alcobendas
Hos DOMPAL har vi det bedste udvalg af skinker og pølser, iberisk kød, eksklusive oste, AOVE, vine og de mest udvalgte vegetabilske og maritime konserver. Hvert af vores produkter er resultatet af en omhyggelig udvælgelse for at give den bedste service til vores kunder. Fra tørre- og produktionsanlægget i Jabugo (Huelva) og vores hovedkontor i Alcobendas (Madrid) når vi ud til alle hjørner af land...
Spanien, Guijuelo
Virksomheden Black Pork Sociedad Limitada beskæftiger sig med eksport af 100% iberisk skinke fra bellota, både i hele skinker og skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuel æske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Udløbsdato: 12 måneder fra produktionsdato 40 enheder pr. kasse (hver kasse vejer i gennemsnit 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enh...
Frankrig, Lyon
...Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition. Dens kød er mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
International agentur for mæglere i landbrugs- og fødevaresektoren. Pølser, oste, frisk og frossen fisk. INTERNATIONAL MADMEGLER I FØDEVARESEKTOREN, FRISKE OG FROSNE PRODUKTER. SKINKER, OST, FRISK OG FROSSEN FISK.
Spanien, Calamocha
Jamones Casa Vieja er en familieejet virksomhed med over 45 års erfaring inden for produktion og salg af skinker med oprindelsesbetegnelse og pølser, samt et bredt udvalg af aragonesiske produkter af højeste kvalitet. Grundlagt i 1979, fremstiller Casa Vieja sine produkter på en håndværksmæssig måde, hvilket sammen med en exceptionel råvare og klimaet i Calamocha (Teruel) resulterer i et kvalitet...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Skæremaskinen til skinke har en skærelængde på 190 mm og en højde på 130 mm. Med denne skæremaskine til skinke kan du opnå en skærefasthed fra 0,2 til 12 mm. Denne skæremaskine til skinke i vintage farve (rød) giver dig mulighed for at skære dine skinker, pølser og hårde oste, så du kan få flotte præsentationer. Optimer smagen af dine produkter med skærefastheden fra 0,2 til 12 mm. Denne...
D'alma Mater er en førende eksportør af håndlavede fødevarer fra Portugal, der specialiserer sig i produkter af høj kvalitet fra Serra da Estrela og Beiras regionerne. Med en forpligtelse til at bevare arv og autentiske smagsoplevelser tilbyder Dalma Mater et udvalg af anerkendte produkter, herunder Serra da Estrela ost, lufttørrede skinker og unikke pølser, der er fremstillet med præcision og omh...
...Næste Skinker, der stammer fra krydsede svin med 50% iberisk, opdrættet frit i de dehesas og fodret i deres sidste fedningsfase med naturlige græsmarker, aromatiske urter og agern.
Italien, Misano Adriatico
... varer, der afspejler excellence og innovation fra made in Italy. Vores tilbud inkluderer: - Fødevarer og Drikkevarer: Et udvalg af oste, pølser, skinker, delikatesser, konserver, kaffe, vine og spiritus, der udtrykker de unikke smage fra det italienske køkken. - Mode og Accessories: Tøj, fodtøj og moderigtige accessories til mænd, kvinder og børn, kendetegnet ved førsteklasses materialer og...
Italien, Villafranca Piemonte
... smagen af italienske charcuteri til bordet hver dag. Selskabet beskæftiger sig med slagtning, forarbejdning og handel med svinekød og sikrer altid et friskt og ægte sortiment. Blandt produkterne: frisk og frossen svinekød, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, en familieejet virksomhed med over 60 års erfaring i produktionen af lufttørret skinke.\nHåndværksmæssig produktion. Specialisering i afbening, tørring af skinker.\nEksport af skinker.
Distribution og repræsentation af udvalgte fødevarer til specialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent vores kunder med et bredt udvalg af produkter: nationale og importerede oste, kvæde, pølser, skinker, iberiske skinker, hvide skinker, oprindelsesbetegnelser, oksekød, iberisk svinekød, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, konserver, olier, røget fisk, 4. og 5...
Spanien, La Muela
... pizzaer osv. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie, der stammer fra århundrede gamle oliventræer og fra arbequina-sort. Gennem årene er vi vokset, udvidet vores faciliteter, moderniseret og innovativt forbedret produktionsprocesserne og maskinerne med det formål at give den bedste service til kunderne og forbedre kvaliteten af vores produkter. Vi er specialiseret i modnede skinker og hvid...
Spanien, Zaragoza
Jamones Villarroya, en familieejet virksomhed med over 60 års erfaring i produktionen af tørret skinke. Vi modner skinke i vores naturlige tørrekamre i Cuarte de Huerva. Specialiseret i udbenede skinker, serranoskinke og svineskinke. Vi arbejder både med distributører og specialforretninger i hele Spanien. Eksport af skinke.
Spanien, Pozuelo De Alarcon
Virksomheden VELMAZARA SL beskæftiger sig med distribution og multifunktionel opbevaring af produkter fra forskellige fødevaresektorer i Spanien og Europa. Den fødevaresektor, som virksomheden opererer indenfor, omfatter grossister, distributører, emballage, transportører og multifunktionelle importører. De primære produkter, som virksomheden handler med, er friske og frosne kødvarer, tørret kød, dvs. skinker, rygge og alle former for pølser. Derudover også frugt og grøntsager. Distributionskanalerne for produkterne er baseret på detailhandel, engros og kollektiviteter.
Spanien, Las Rozas De Madrid-Madrid
...Online butik med pølser og iberiske skinker fra bellota og Pata Negra, produceret i dehesas i Andalusien og Extremadura. Distribution til Europa (Spanien, Italien, Benelux, Frankrig, Portugal, Tyskland, Østrig, England, Norge, Schweiz) samt Latinamerika, Rusland og Kina. Produkterne er mærket "Selección Jabugo Nature, S.L."...
Distribution og salg af iberiske produkter såsom skinker, skuldre, pølser, Serrano-skinker, Serrano-skuldre og Serrano-pølser. Distribution og salg af oste og mejeriprodukter. Distribution og salg af ekstra jomfru olivenolie.
Vi er en nedskæringshal, producent af pølser og skinker beliggende i Bullas (Murcia). Vi dedikerer os til at tilbyde vores kunder pølser og skinker af højeste kvalitet. Vi leverer vores produkter over hele Spanien via vores hjemmeside, og vi har desuden et netværk af sælgere i Madrid, Sevilla, Alicante, Almería, Albacete og Murcia, hvor vi leverer vores varer med vores køretøjer med køling...
Spanien, Elche-Alicante
International virksomhed, der fremstiller økologiske emballager vævet af plantefibre. Vi håndterer hele processen, fra design til skræddersyet produktion og forsendelse. Specialiseret i naturlige materialer som JUTE (organza) og BOMULD til at fremstille poser, covers, etuier, kuverter, kasser, sække og små poser, der kan tilpasses med dit logo eller reklame: genanvendelige poser til butikker (tøjbutikker), covers til flasker, skinker; emballager til gaver og merchandise.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller og markedsfører iberiske produkter af højeste kvalitet fra vores egen besætning, hvor vi kontrollerer alle processer fra starten. Vi producerer skinker, paletter, lår, pølser og alle slags produkter fra den iberiske svin. Vi kendetegnes ved tradition, omhu og dedikation i hver enkelt fase af fremstillingen af det endelige produkt. Vi har flere...
Spanien, Zafra-Badajoz
Den bedste skinke fra Extremadura. Agroindustrielt firma beliggende i Extremadura, der er dedikeret til produktionen af de bedste iberiske skinker fra Extremadura. Suveræn kvalitet. Meget konkurrencedygtige priser. Salg af iberiske svin, pattegrise og eksport af levende dyr. Vi har produktionslinjer for olivenolie, vin og mineralvand.
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... af naturlige produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt. Pølsefabrikken producerer skinker, ekstra frisk pølse, tørret pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo til grill, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre specialiteter til detailhandel, GDO og restauration.
Spanien, Carbonero El Mayor
Vi er en familieejet virksomhed, der producerer skinker i SPANIEN. Vi har to produktionscentre beliggende i samme by. Vi har moderne faciliteter med en overflade på over 10.000 m2. Vi laver kvalitets-skinker. Vi er specialister i udbenet serranoskinke. Vi bruger Duroc-genetik for at opnå et produkt af dokumenteret kvalitet. Du kan se vores produkter og faciliteter på: Facebook: justo Garcia Callejo (Miguel) Instagram: jamonescallejo www.garciacallejo.com...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play