Frankrig, Saint-André-Le-Puy
... traditionel modning. Efter at have modnet i over 9 måneder, afslører de deres fulde subtilitet. PØLSER Vi lægger stor vægt på at vælge de bedste stykker til at lave vores pølser. De kommer fra skulderen, brystet eller skinken af svin, primært fra Auvergne eller Rhône-Alpes, og hvert udvalgt kød indgår i en velafbalanceret blanding. På den måde sikrer vi, at hver opskrift har karakter af mørt kød og aromatisk styrke. Fyldningen i naturligt tarmsystem udføres i hånden.
Frankrig, Etaules
... tæt og fast kød samt en veldefineret smag i munden. Vores Speciale Royale østers: Et premium produkt, der får al vores opmærksomhed: meget lav densitet i claires, en specifik hydraulik, et miljø med rigelig føde, der muliggør opnåelsen af en exceptionel, meget tæt kød, som giver en meget lang saltet og derefter sød smag i munden. En bemærkelsesværdig balance mellem sødme og salinitet.
Belgien, Maldegem
... optimal fremvisning. Over egetræ, bøgetræ eller træflis fra geuze- eller bourbonfade får ribbenene i det åbne køkken en subtil merværdi. Peter er meget mere end blot en kød-kok. Han er passioneret omkring produkter og tilberedningsteknikker og går derfor videre end blot indkøb. I dag serverer han grøntsager, frugt, krydderurter, kyllinger, svin og lam fra egen avl og anvender exceptionelle teknikker til tilberedningen.
Frankrig, Chemy
... udvælgelse af produkter i B2B-segmentet. Vore nøgleprodukter er: modnet kød, Galicisk oksekød, Angus, Kobe oksekød blandt andre. Vore primære kunder er steakhouse-restauranter, restauranter der ønsker at tilbyde "prestige" kød, og traditionelle slagterier.
Serbien, Dobrić
...Vores kyllinger er IKKE BEHANDLET med antibiotika, hormoner, og de får heller ikke GMO-soja eller korn. Alt dette betyder, at vores kyllinger vokser op uden stress, så deres kød er sundt, fyldt med proteiner og indeholder mindre fedt. Vi har ISO 22000:2005 certifikat, som også inkluderer HACCP-certifikat. Vi sælger hele kyllinger eller deres dele såsom brystfileter, lår, vinger osv. Vi pakker normalt i 12 kg pakker (kødet er indpakket i en plastikpose, som derefter placeres i en papkasse). Dog kan vi ændre emballagen og tilpasse den til jeres virksomheds behov og ønsker.
Portugal, Vila Verde
Virksomhed med produktion af kød af høj kvalitet og strengt kontrol med fødevarehygiejne. 15 års erfaring på fødevaremarkedet inden for modnet kød og restauranter. Kvæg opdrættet i fedningssystem og kød modnet i traditionel proces, hvilket sikrer saftigheden og de egenskaber, der kvalificerer dem.
Spanien, Chantada
... svinekødsprodukter - Galicisk oksekød - Lacón fra Galicien - Serranoskinke af hvidt svin eller Duroc - Økologiske havalger - Økologiske grøntsagskonserves - Konserves fra havet - Galiciske oste - Økologiske marmelader og honninger - Olier og saucer til kød - UHT mælk - Kaffe - Chokolade - Vine og likører og meget mere!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play