Frankrig, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har virksomheden GAGET (økologisk certificeret af Ecocert) udviklet sin ekspertise inden for design af unikke smagsvarianter til fødevareindustrien. I sit højteknologiske laboratorium skaber den særlige smagsstoffer, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, Arabica/Robusta-blandinger), karamel (aromatisk flydende karamel, saltet smørkaramel, mælkekaramel) og frugtforberedelser (citrusfrugter, gule frugter, røde frugter, eksotiske frugter, gulerødder og rabarber), der er beregnet til friske mejeriprodukter (dessertcremer, yoghurt), is, frost- eller mælke-desserter, bagværk og konfekture.
Tyrkiet, Ankara
...flødeost, let fløde, flødeost, edam og gouda, - linjer til produktion af yoghurt, - drik-yoghurt, linjer til produktion af smetana og kefir, - linjer til produktion af fløde og smør, - linjer til produktion af mælkepulver og valle-pulver, - linjer til produktion af is, linjer til produktion af mælke-desserter, - CIP-enheder (NEP), - kølerum, - etablering af komplette laboratorieenheder. - Vi etablerer...
Frankrig, Saint-Malo
...smør med alger, smør med Yuzu, smør med Espelette-peber. Kom og oplev håndværket bag Bordier-smør fra klump til pakke med buksbomspader. Dyk ned i udvalget af 230 oste, der er modnet i vores kældre (også tilgængelige på cocktailfad). Mejeriprodukter, mælke-desserter, delikatesse med Bordier-smør, pølser og et udvalg af vine. Hos La Maison du Beurre inviterer Jean-Yves Bordier dig også til at udforske smørets rolle i menneskets historie og kost! En utrolig SAGA gennem tiden.
... fuldautomatiske retter som sneglepasta, spaghetti, Tas Kebab osv. (og endda nogle søde varianter), kan suppemaskinen ud over forskellige suppevarianter fremstille mange flydende retter og efter anmodning producere et stort udvalg af "mælke-desserter". Vores ingeniører er eksperter fra fødevareindustrien. De er talentfulde og visionære mennesker, der konstant følger sektoren. Vores eksperter arbejder på at videreudvikle maskinerne i vores produktportefølje kontinuerligt.
... arbejdskrævende maskiner til "universelt" identificerbare multifunktionelle maskiner. Mens vores "risemaskine" nu fuldt ud og automatisk kan producere pasta som sneglenudler osv. kan "suppemaskinen" producere mange flydende fødevarer ud over supper og fremstille et udvalg af "mælke-desserter" efter anmodning. Vores ingeniører er talentfulde og visionære mennesker, der konstant følger sektoren. De...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play