Spanien, Madrid
... af de mest fremtrædende produkter, vi har, er vores gourmetcroquetas, som vi fremstiller i forskellige størrelser og smagsvarianter: - Iberisk skinke - Boletus edulis - Blå ost - Torsk - Karamelliseret porre, dadel og gulerod - Rejer i hvidløg - Croquetas uden chorizo (100% vegetabilsk) - Croquetas med græskar og karry (100% vegetabilsk) Vi har også en croqueta, der er specielt designet til at blive tilberedt i ovn eller airfryer. Et perfekt produkt til virksomheder, der ikke har udsugning indendørs.
Italien, Viterbo
... område giver os stor inspiration til at producere pølser, der synergisk kombineres med højkvalitetsprodukter, såsom salami med honning fra Tuscia, kogt salami med aleatico, en druesort fra området, og Salame Violone, som også er lokal. Vi bruger de bedste råvarer og de bedste hjælpestoffer, som gør det muligt for os at opretholde en meget høj kvalitetsstandard.
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Belgien, Alken
... udvalg af kødvarer, der nydes af stadig flere gourmeter - selv i udlandet. Også til skræddersyede løsninger, efter vores kunders behov, har vi et lyttende øre og en passende løsning. Schepers NV tilbyder komplette sortimenter af røget kød, bacon, kyllingekød og kogt skinke.
Spanien, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk producent af kødprodukter siden 1976. Vore hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kogt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er specialiseret i den kommercielle sektor af HORECA (Hotel, Restaurant og Catering). Vi har base i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrik med moderne industrielle udstyr og produktionsmetoder. Vores virksomhed er en leder i denne sektor...
... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
...Kanderede citrusfrugtskal, også dækket med mørk, hvid eller mælkchokolade. Paté af både kogt og rå skinke. Biancomangiare, ligesom de cremede varianter, findes i mange smagsvarianter (28), ligesom forberedelserne til kager og de kolde instantcremer.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Frankrig, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques osv. Projekter: Slagterier, Pakkerier til rejer, Pakkerier til mini Baby Bel, Æggebryggerier, Mejerier, Møller, Lagringshaller, Logistikplatforme, Transstockører til mælk, Samlingsenheder til fødevaretilsætningsstoffer, Pakkerier til oliven, Fabrikker til kogt skinke, Børneprodukter, Surimi, Fabrikker til vinterhaver, Lagring af Corn Flakes, Fabrikker til panerede fiskefileter, Fabrikker til færdigretter osv.
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røget rå skinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Belgien, Diest
... kogt skinke i butikken skal straks appellere til forbrugeren. Der er trods alt rigeligt med valg. Derfor kan EJ Products med sine smukke og moderne forme sikre en strålende præsentation af al din charcuteri. Det, der ser godt ud, vil også blive solgt hurtigere. Skinkeforme spiller en uundgåelig rolle i denne formgivning. De bedste resultater opnås stadig med vores skinkeforme, og de er desuden mere pålidelige og formstabile end tarme eller net.
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger til forbedring af farvestabilitet og sammenhæng i kogt skinke, optimering af holdbarhed og udseende i pølser, stabilisering og smagsforbedring af tørret pølse, længere friskhed af salater, saucer, færdigretter og fisk. En udtalt kundeorientering, skræddersyede løsninger, solidt know-how, pålidelighed, kreativitet, fleksibilitet, hurtighed og meget mere kendetegner REINERT...
Italien, Mugnano Di Napoli
... lavet med ægte, høj kvalitet ingredienser, og de findes i forskellige former, størrelser og vægtklasser, fra rullede til ampulformede, åbne eller lukkede. Fyldene til søde og salte retter genopliver smagene og duftene fra Napoli, såsom ricotta, chokolade, kager, marmelader og surkirsebær til de søde retter, samt de stærke og markante smage af de salte retter som pølser, blandede kødprodukter, kogt skinke, ricotta og spinat, tun, gateau og meget mere. Halvfabrikataene pakkes i henhold til skiverne og vægtklasserne, der varierer mellem store, mellemstore, mini og endda mikro.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Belgien, Deinze
...håndværksskinker og til Mesterlykke skinker. Desuden kan De få alle vores produkter både i bulk og i skiver. Som familievirksomhed kan vi desuden prale af en meget fleksibel arbejdsmetode. Sammen med Dem som (fremtidig) kunde kan vi fremstille en skulder og/eller skinke helt efter Deres standarder for smag, kvalitet og pris.
Slovakiet, Michalovce
...grossister, handlende. Råmateriale anvendt til produktion af pølser, salami, kogt skinke, tørret kød, pålæg, frankfurtere, bacon. Biproducter som indmad, knogler til kæledyrsfoder, svineskind og fiskskind, fiskskæl til kollagenproduktion.
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
... delt op i to dele. På den ene side finder vi Anna og delikatesseforretningen med produkter fra Parma, såsom San Giovanni skinke og kogt skinke, produkter distribueret af Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Fåre- og komælk oste fra Sardinien og regionale oste skåret i skiver samt friske ricottaer hver dag. På den anden side er der afdelingen for økologiske produkter uden palmeolie, til veganere, vegetarer, glutenfri for cøliakere, uden tilsat sukker og uden laktose. Regionale produkter fra Toscana og Ligurien som Bologni honning. Kom og besøg os i stort antal!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play