Frankrig, Talant
... 2% pectine NH Nappage i din blanding, afhængigt af pulpens indhold. (10g/kg glasur). For at undgå klumpdannelse, for-mix pectinen NH nappage tørt med en del af sukkeret, og spred derefter i vand. Opløsning tager cirka 15 minutter. Ingredienser: amideret pektin E440ii, disodiumdihydrogenphosphat E450i, dextrose, tricalciumphosphat E341iii. Reference: MP1622B På lager: 11 produkter...
Ukraine, Poltava
...Sukkerkager dekoreret med skumfiduser på æggehvider, pektin og æblepuré. Overfladen af kagerne er dekoreret, bunden er glasur med konfekturglasur. Pakket i individuel emballage med en vægt på 225 g, der er 8 stk. i correx. Kan sælges både efter vægt i kassen med forskellig vægt og i correx.
Holland, Boxtel
... glasuren på cupcakes gør cupcaken mere cremet. Pink indeholder azo-farvestoffer, resten er AZO-fri. Glasuren kan bruges direkte fra koppen, eller du kan varme den lidt (bain marie) for at opnå lavere viskositet. Tilgængelige farver: Blå, Guld, Neutral/Transparent, Pink, Sølv, Hvid og med chokolade-smag. Farve Ingredienser Blå med glimmer Glukosesirup, Vand, Pektin E440, Natriumalginat E401, Carrageenan E407, Citronsyre E330, Natriumcitrat E331, Calciumlaktat E327, Trikalsiumfosfat E341, Kaliumsorbat E202, farvestoffer Titaniumdioxid E171; Brilliant Blue E133. Guld med gl...
Frankrig, Malataverne
...Nougatkage på 4 kg, skåret i 20 individuelt indpakkede portioner (ca. 200 g). Kan sælges efter vægt eller pr. portion. Mandler, sukker, honning, glukosesirup, pasteuriserede æggehvider, vaffel (kartoffelstivelse, vand, vegetabilsk olie), majsmel, naturlige aromaer. Ingredienser til bærfrugtpasta: blåbær, jordbær, hindbær, syre (citronsyre), stabilisator (pektin). Hvis der er glasur: sukker, delvist hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer, halvmørk kakao, emulgator (sojalecithin), aroma (vanilje).

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play