Spanien, Guijuelo-Salamanca
... agern. Denne Paleta de Bellota D.O. Guijuelo opnås fra udvalgte krydsninger af den iberiske svin, der når op på 75% iberisk race. Svinene fodres udelukkende med græs og agern i total frihed i dehesas i Salamanca og Extremadura. Dens fremstilling, fra dyrets forben, er helt traditionel, ved at bruge naturligt salt fra Salinas de Torrevieja. Det unikke mikroklima i Guijuelo og dens mere end tusind meter...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Centro de paleta deshuesada de una pieza alargada y estilizada, de caña fina. Præsenterer en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og blød fedt. Håndlavede stykker, lave i salt og med en modning på mellem 24-30 måneder. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt Vægt: 1,400 kg...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... stammer fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte dehesas i Spanien, primært lokaliseret i Salamanca. Saltningsprocessen Hos Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af den typiske farve og aroma af de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play