Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Ost fremstillet af rå fåremælk. Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note. Sensoriske Egenskaber Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note, med et perfekt saltpunkt. Indersiden er kompakt med små uregelmæssige huller af mekanisk oprindelse, i en halmgul farve og kort pasta, men ikke smuldret. Oprindelse: Zamora Mælketype: Fuld og rå fåremælk Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation Løbe: Dyreløbe fra lam Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, mugget/vasket skorpe Modning: Mellem tre og fem måneder.
Frankrig, Rungis Cedex
...BUISSON er engrosleverandør af europæiske oste Eksport af europæiske oste BUISSON er en virksomhed, der specialiserer sig i eksport af franske oste og eksport af europæiske oste. Eksport af ost og eksport af mejeriprodukter, primært oste, men også smør, fløde, yoghurt, mælk osv.… Oste fra Tyskland Oste fra Storbritannien Oste fra Cypern Oste fra Spanien Oste fra Grækenland Oste fra Italien Oste...
Spanien, Totanes
...Manchego-osten adskiller sig fra andre oste lavet i Spanien ved sit ydre udseende, som er identificeret med en kaseinplade, hvor ordet Manchego og et serienummer fremgår, hvilket gør det muligt at spore produktet og autentificere det gennem Rådet for Regulering af Den Oprindelige Betegnelse Manchega. Indersiden af osten er elfenbensfarvet, med øjne fordelt jævnt. Den har en smøragtig, smeltende...
...Presset ost lavet af pasteuriseret eller rå mælk udelukkende fra Manchega-sauer, der er opdrættet og fodret økologisk, kontrolleret af reguleringsrådet for oprindelsesbetegnelsen Manchego-ost.
Spanien, Madrid
...Arlas Emmental er en særlig ost, lavet af mælk fra køer, der græsser i Alperne. Den har en let krydret og meget behagelig smag. Ideel til brug i sandwiches, pizzaer, bagte grøntsager og til at smelte over pasta og burgere.
Spanien, Malagón
...Ost lavet med pasteuriseret mælk fra ko, ged og får (3 mælk). Blød Iberico Ost Rocinante - Modnet i 7 dage. Halvmodnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 2 måneder. Modnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 6 måneder.
Spanien, Cuarte De Huerva
... trænger ind i osten, hvilket beskytter den mod urenheder og samtidig giver den den unikke smag fra Boffard-ostene. Boffard har produceret oste i over 130 år og er den officielle distributør for det spanske kongehus. Modning: Minimum 8 måneder for store oste på 3 kg og 4 måneder for små oste på 1 kg.
Spanien, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana håndlavet semihårdt Mahón-Menorca D.O.P., fremstillet af rå komælk og 100% naturlige ingredienser, uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og modnet af vores Mester Artisan Ostemager og Mester Artisan Ostemodner. Altid med respekt for ostefremstillingsprocessen og de århundredgamle modningsmetoder fra øen Menorca. Med en modning på 2 til 5 måneder er det en fast pastaost i en gullig elfenbensfarve med en orange/brun skorpe, med en smag og aromaer af udviklede mejeriprodukter, med visse reminiscenser af smør og ristede nødder, med en medium vedholdenhed i munden.
... i frisørakademier som makeup- og skønhedskufferter, frisørvogne, stole og sæder, puder og generelt møblement. Vi stræber efter at opnå de bedste priser, da vi arbejder direkte med de bedste mærker som Wahl, Moser, Ermila, Andis, Oster, Artero, Eurostil, Parlux, L'Oréal, GHD, Corioliss, Termix, Aesculap, 3 claveles, Proraso, Vie Long, Babyliss, Dorleac, Captain Cook, Ibañez, Sangrá, Giubra, Gamma...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play