Italien, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno er en lagret ost, fremstillet af mælk af høj kvalitet og lagret i hø for en kraftig og landlig smag. Denne ost er kendetegnet ved en intens smag og en uforvekslelig aroma, der gør den perfekt til at nyde alene eller som en del af et ostebord. Caciocavallo al Fieno er et håndværksprodukt, lavet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens håndværksmæssige fremstilling og unikke smag gør den til et fremragende produkt i den italienske oste-tradition.
Italien, Cadorago
...Sacco System, en virksomhed specialiseret i produktion af mælkesyrebakterier til mejeriindustrien, producerer en række frysetørrede og frosne mælkesyrebakterier, der er specielt designet til produktion af hårde oste, især til produktion af oste med en fugtighedsprocent på 56% af den ikke-fede tørstof: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino af hård type Besøg hjemmesiden https://www.saccosystem.com/ for at downloade brochurer!
Italien, Noci
...Caciotta fior di bontà er en frisk ost med tilsatte mælkesyrebakterier, der gennemgår en kort tørreperiode. Selvom det er en halvfast ost, er den cremet indeni med en sød/let syrlig smag og ekstremt velsmagende. Vi producerer den også i varianter med chili og oliven. Det er et fremragende produkt at nyde alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombination med salater eller forretter.
...hvidløg og gurkemeje, tomatpulver), sort trøffel, smagsforstærker, syre regulator (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre), salt, calciumchlorid, løbe, mælkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (afledt fra æg), Natamycin på skorpen. Smag: Intens Aroma: Karakteristisk for fåreost med aroma af trøffel. Farve: Lys gul med sorte årer af trøffelpasta. Konsistens: Hård Fjern oste skorpen før indtagelse.
Frankrig, Moncoutant Sur Sèvre
...Propionsbakterier 1 - Tilførsel af propionsbakterier og mælkesyrebakterier 2 - Hjælper med at opretholde normale slimhinder og bidrager til en antioxidantbeskyttelse 3 - Støtte til energimetabolismen 4 - Vedligeholdelse af naturlige forsvar Nye undersøgelser har fremhævet egenskaberne ved en bakterieart, der findes i hårde oste: Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii. Den kan have en...
Italien, Dorgali
...Il Rigato del Pastore er en ost, der fanger den rustikke og autentiske essens af Sardinien. Den er lavet af fåremælk, lammesyren, salt og mælkesyrebakterier, og denne ost skiller sig ud med sin intense duft samt blomster- og urteagtige aromaer. Med en kompakt, lys stråfarvet pasta og sparsomme øjeåbninger, tilbyder den en behageligt krydret smag og en smuldret konsistens, der afslører en stærk...
Frankrig, Marseille
... kommer fra landbrug beliggende i provinserne i området for "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Udvalgte mælkesyrebakterier (1,5%); •Udvalgte skimmelsvampe af slægten Penicillium (0,01%); •Tørret havsalt (0,21%); •Dyrebaseret løbe (0,02%)...
... farve ved skær. Vores oste har en cirkulær form, karakteristisk smag og duft. Konsistensen kan være blød og cremet eller semihård. Skallerne er ensartede, friske eller tørre, uden revner og uden mug. Fremstillingen er håndværksmæssig, og vi bruger enkle ingredienser: pasteuriseret komælk, mælkesyrebakterier, løbe, salt og lysozym. Vi distribuerer vores oste til en bred vifte af detailhandlere, grossister og supermarkedskæder samt aktører inden for fødevareservice. Vi tilbyder også håndlavede is af chokolade eller dulce de leche lavet med mælken fra vores gård. Vi eksporterer til hele verden.
... TRADITIONENS GESTUS. Vi bruger kun det bedste inden for teknologi og råvarer og sikrer os med omhyggelige kontroller det maksimale resultat. MÆLKEN kommer udelukkende fra KONTROLLERET OPDRÆT, der straks analyseres og kontrolleres af vores interne laboratorium; når den har bestået kontrollerne, bliver den pasteuriseret og modnet med mælkesyrebakterier: udvalgte specifikke mælkesyrebakterier, der er uundgåelige for en vellykket produktion, forberedt på forhånd til hvert produkt.
Italien, Cornegliano Laudense
...Grundlagt i 80'erne har virksomheden altid gjort fremskridt takket være det konstante engagement fra medarbejderne, der er rettet mod den uophørlige søgen efter løsninger i overensstemmelse med specifikke teknologier, der sigter mod løbende at forbedre mejeriprodukter med respekt for tradition og karakteristika. BIOTEC FERMENTI S.R.L sikrer et bredt udvalg af mælkesyrebakterier, der kan imødekomme alle produktionsbehov for bløde oste, lagrede oste, strækningsoste og fermenteret mælk; derudover fremmer og leverer de dyrkningsmedier, naturligt løbe, polymerer og fødevaretilsætningsstoffer.
Italien, Gioia Del Colle
...- Laboratorieanalyse: centrifuge, fedt- og proteinanalysator, prøverør, hurtigtest, antibiotikatest, termometre, krystoskoper, butyrometre, pH-metre; - Basis kemi: hypoklorit, flydende natron, perler i flager, salpetersyre; - Hjælpestoffer: citronsyre, trisodium, mælkesyre, røgaroma; - Dyrenet, vegetabilsk osteløbe, chimosin 100%, mælkesyrebakterier til mozzarella, til oste, til første sal...
Belgien, Werbomont
... produkter fremstillet af FROMAGERIE DES ARDENNES exceptionelle smagskvaliteter, som de mange priser, de har modtaget, vidner om, herunder; Coqs de Cristal i forbindelse med landbrugsudstillingen i Libramont, guldmedaljer ved den belgiske oste konkurrence på Château d’Harzé, guld- og sølvmedalje ved Fromawall konkurrencen i Namur, ...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play