Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-eksperter er specialister i konstruktion af madlavningsapparater og industrielle madlavningsanlæg til fremstilling af syltetøj, marmelade, kompot og geleer. Vi er begejstrede for kombinationen af høje produktstandarder, særlige standarder for pektinforberedelse, optimal klumpethed af produkterne og korte proces tider. Vi tilpasser os hver kundes behov og bygger skræddersyede eller modulære systemer, der opfylder deres krav.
Tyskland, Winnenden
...IKi3000 vil altid holde hovedet koldt, når det gælder effektivitet og kvalitet af dine produkter. Reduktionen af køletiden med op til 75% sparer ikke kun tid og energi, men muliggør også den hurtigste passage gennem det kritiske temperaturinterval for bakterievækst. Det er en reel forbedring af hygiejne og holdbarhed! Køletider reduceret med op til 75% Længere holdbarhed takket være hurtigste...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play