...Vitigno: 100% Barbera. Vinifikation: traditionel gæring med maceration i cirka 18 dage. Lagring: 18 måneder i franske egetræsfade. Farve: dyb rubinrød, der går mod granat. Duft: elegant og kompleks, med noter af moden frugt på baggrund af søde krydderier. Smag: fyldig, med en rig og silkeagtig struktur, med en lang og vedholdende eftersmag. Alkoholprocent: ±14% Gastronomisk kombination: Velegnet til meget smagfulde forretter og hovedretter, især hvis de er baseret på rødt kød. Serveres ved en temperatur på cirka 18°C.
... som nogle af de mest ædle i området. Den producerer udelukkende DOC- og DOCG-vine, herunder: Barbaresco DOCG, vinmarker Gallina og Gaia; Moscato d'Asti DOCG; Roero Arneis DOCG; Barbera d'Alba DOC, vinmark Gallina; Dolcetto d'Alba DOC, vinmark Cottà; Langhe Nebbiolo DOC. Azienda San Michele, efter ønske fra den afdøde sognepræst, sin grundlægger, er den direkte arving og fortsætter af...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play