Spanien, La Seca-Valladolid
...Aperitifvin, det anbefales at servere meget, meget kold, mellem 3º og 5º celsius, frappé eller glacé. Det anbefales at parre med skaldyr, bjerghavfisk og marinerede fisk, blå oste, og alle slags pâtéer og desserter. Oprindelsesbetegnelse: Vino de la Tierra de Castilla y León Druesort: Verdejo-sød naturlig Høstår: 2019 Lagring: Fremstillet med 100% verdejo druer, og kontrolleret gæring med stop ved 9º alkohol Smagsnoter: Farve i elfenben. Ren, med høj aromatisk profil og fremragende volumen i munden.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... fremstilling af granita, frappé, flydende sorbet, frappé-yoghurt, kaffe-, cappuccino- eller alkoholbaserede cocktails. Den er derfor ideel til professionelle inden for restaurationsbranchen. Beskrivelse: - Karrosseri i rustfrit stål - Aftagelig polycarbonatbeholder, der er stødresistent - Stødresistent låg - Blandingpumpe med drev - Justerbar termostat 2 funktioner: kold drik eller granita med forudindstilling af temperatur og densitet.
Frankrig, Caussade
Tyskland, Augsburg
...Dette frappé kendetegnes ved sin gode smag og cremede konsistens. Dåse à 2 kg. Den cremede frappé kan drikkes kold, men også gerne varm. Cape Dorato tilbyder udover fine drikchokolader også fremragende frappé. En vidunderlig kold drik til den varme årstid. Denne kan dog også drikkes varm. Frappéerne fra Cape Dorato har en særlig smag og er yderst cremede. Cape Dorato tilbyder forskellige varianter af frappé. Prøv dem gerne og vælg din yndlingsvariant.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play