Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk specialitet fra Piemonte, der stammer fra en regional opskrift fra det 19. århundrede. Disse ravioli er fyldt med tre typer magert frisk kød (oksekød, svinekød og hvidt kød) og sæsonens grøntsager (braiseret kål, mangold eller spinat afhængigt af sæsonen). De vigtigste ingredienser inkluderer skinke, roast beef, kogt kylling, spinat, stegt svinekød, braiseret kål og mortadella. Denne kombination af smagsoplevelser tilbyder en unik og traditionel kulinarisk oplevelse, perfekt for dem, der ønsker at smage den ægte piemontesiske madlavning.
Spanien, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... frijituak trufatuak, tortillak, trufa tostadak, pizza boilarra, haragi saltsa boilarra, pasta boilarra, risotto boilarra, lasagna boilarra, gazta boilarra, pure boilurduna, arrain boilarra, entsaladak ozpin ozpin trufatuekin eta imajina dezakegun beste edozein plater. Kontutan hartu behar da Olio-baldintzak ez direla sukaldaritzarako erabiltzen, beroak zaporea hondatuko bailuke, dagoeneko prestatutako...
Frankrig, Isle
Et håndværk født af erfaring Firmaet MONGIN har i flere generationer produceret industrielle knive og skæreværktøjer. Vore kompetencer og håndværk som producent, opnået gennem de seneste årtier, gør os i stand til at imødekomme alle jeres skæreproblemer. Vore salgs- og tekniske teams vil derfor sammen give jer løsninger for at forbedre skære kvaliteten af jeres knive og deres levetid. Og kendskab...
Polen, Brzozów
... og blandet med en kogt skål. I fødevareindustrien bruges gurkemeje til at farve smør, mayonnaise, pasta og ost. Fjerkræ, flødesupper og omeletter. Passer godt til retter med bælgfrugter (bønner, kikærter, linser, soja). En uundgåelig ingrediens i alle karryretter og andre indiske retter. Den smukke gule farve giver dem en dejlig gul nuance. Populære sundhedsopskrifter. <strong><em> <ul> <li> 2 citroner </li> <li> 1 appelsin </li> <li> cirka 3 cm frisk ingefær </li> <li> 1...
Italien, MILANO
... tilberedningstid, såsom æg, hvide kødretter og selvfølgelig saucer til pasta. • 100% italienske tomater • Ideel til korte tilberedninger • Cremet og fløjlsagtig • Naturligt sød smag • Skinnende rød farve • Format: 690g KASSE MED 12 1 STK = EURO 0,70 1 PALLE 72 KARTONER UDLØB 09 / 2026 MINIMUM BESTILLING 30 PALLE...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Ost fremstillet af rå fåremælk. Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note. Sensoriske Egenskaber Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note, med et perfekt saltpunkt. Indersiden er kompakt med små uregelmæssige huller af mekanisk oprindelse, i en halmgul farve og kort pasta, men ikke smuldret. Oprindelse: Zamora Mælketype: Fuld og rå fåremælk Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation Løbe: Dyreløbe fra lam Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, mugget/vasket skorpe Modning: Mellem tre og fem måneder.
...saftig, kogt, bagt og krydret. Aromaerne fremstilles i overensstemmelse med de gældende EU-retningslinjer (inkl. Flavouringregulation 1334-2008). Mulige smagsprofiler: Kylling og kalkun Okse og krydret kød Svinekød, skinke og bacon Lam Tjekkiet: Tjekkiet 20 kg: 20 kg...
...Tomatpasta er en tyk pasta lavet af europæiske tomater, som er kogt i flere timer for at reducere vandindholdet, siende frø og skind fra, og koge væsken igen for at reducere basen til en tyk, rig koncentrat. Vi har et bredt udvalg af tomatpasta. Tomatpasta bruges til at give en intens tomatsmag til en række retter, saucer, ketchup, pasta, supper og braiseret kød.
...{"Antal pr. kasse":"20","100 g UDEN KOGT PASTA NÆRINGSSTOFFER":{"Energi":"358 kcal","Kulhydrater":"77 g","Samlet sukker":"2.63 g","Transfedt":"0","Kolesterol":"0","Mættet fedt":"0.3 g","Protein":"10.5 g","Fedt":"1 g"},"Ingredienser":"Anadolu Amber Durum Hvedesemul, rent vand.","Tilberedningstid":"8 - 10 minutter","Holdbarhed":"2 år","Gramvægt":"500 gr."}...
Litauen, Kaunas
...Denne pasta af høj kvalitet er lavet af udvalgt hvedemel af premium kvalitet, ifølge en særlig teknologi, mens den bevarer gamle produktionstraditioner. Pastaen indeholder ikke kunstige tilsætningsstoffer. Når den er kogt, er pasta med æg tilsat dejen mere gul, elastisk og har en rigere smag. Denne pasta indeholder B-vitaminer, som er nødvendige for den korrekte funktion af fordøjelsessystemet...
Italien, Monterosso Almo
...Vi producerer ekstra frugtkompotter lavet af frugt, vi dyrker (melocotogno) eller fra lokalområdet, såsom (Feminello-citron fra Siracusa - Navel-appelsin fra Siracusa - Jordbær fra Cassibile (SR) dyrket i åbne marker - Blommer fra Monterosso Almo (RG) - Kiwi og æbler fra Etna - Minimum 65% ren frugtpuré op til 85%. Særligt uden tilsætning af vand og kogt over direkte varme.
...JOSEFA Pesto sauce er friske og aromatiske saucer lavet af duftende maltesisk basilikum, nødder, ost, olivenolie og hvidløg. Basilikum Pesto er en perfekt sauce til pasta kogt al dente. Kan også serveres som tilbehør til fiskesaucer, pizza toppings og kanapéer.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jo finere de tørrede svampe er malet, desto stærkere er deres smag. Champignon, tørret og knust til en størrelse på 1-4 mm, opbevares ideelt og er velegnet til at forberede en bred vifte af retter. Små svampekrummer er en ideel base for lækre saucer og sovs. Smagen af champignon fremhæves især klart af fløde og ost. Pasta kogt med en sådan cremet svamp- eller ostesvampsauce er ikke kun aromatisk...
...Trahana er en traditionel pasta. Den er en af de ældste holdbare fødevarer i den græske historie. Hver græker kender Trahana og kan huske de dejlige stunder, hvor Trahana blev serveret til frokost, middag, som snack i løbet af dagen eller endda ved forkølelser. Trahana bliver oftest kogt som suppe og serveret med fåreost.
Schweiz, Bad Ragaz
...Vores specialitet er kreative håndlavede pastaer. Kun "il Grand Maestro" kender hemmelighederne bag de mange forskellige og altid varierende mønstre. Som spiselig, kogt dekoration er de et blikfang i enhver ret. Vov dig og lad din kreativitet få frit løb. Mængde: 90 g Varenummer: 240.
Frankrig, Strasbourg
...Francesca er den kvalitetsbevidste italienske fastfood-kæde. Vores koncept imødekommer forbrugernes behov hele dagen. For balancerede og sunde måltider, der passer til alle budgetter, består vores brede udvalg af italienske produkter af pasta, salater, varme retter, sandwiches, antipasti, desserter, kaffe… De italienske durumhvedepastaer, der er kogt "al dente", serveres med lækre friske saucer...
Italien, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er en håndværksvirksomhed, der producerer likører, pasta, marmelader, traditionelle søde sager (fyldte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler i sukker), samt aromatiserede olier efter de gamle opskrifter fra Gargano. De traditionelle søde sager varierer fra cartellate med mandler og honning eller med kogt vin, til mostaccioli med citron eller chokolade, til taralli...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play