Italien, San Giorgio Di Piano
...De grundlæggende egenskaber ved disse knive er deres modstandsdygtighed over for korrosion, slagstyrke og sejhed. Modstandsdygtighed over for korrosion er den kvalitet, der kræves for at forhindre overfladisk forringelse (pitting), som kan få kniven til at knække og dermed forurene produktet. Til fremstilling af disse knive bruger vi stål i serie 400 og efterfølgende sinterstål. I nogle tilfælde, for yderligere at øge produktets modstandsdygtighed over for korrosion, gennemgår vi det en kemisk elektro-polering proces.
Frankrig, Roissy En Brie
...Knive og blade til fødevarebehandling af fisk, kød, kylling, grøntsager og frugter...
Tyskland, Remscheid
...Når de kommer i kontakt med fødevarer, omfatter nogle af de krav, som vores knive opfylder optimalt, minimering af skæreaffald, ingen klæbrighed af fødevarerne, perfekte skæreflader, ufølsomhed over for syrer og ingen risici for hygiejne og rengøring.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play