MAISON DEL CELIACO er et brand fra en virksomhed, der er godkendt af Sundhedsministeriet tilproduktionaf GLUTENFRIE fødevarer inden for bagværk, gastronomi og pasta. Vores produktionslinjer spænder fra FROSTENDE til FRISKE til TØRREDE. Produkterne er håndlavede uden konserveringsmidler, hvilket gør dem unikke i forhold til smag og ernæringsmæssige værdier. MAISON DEL CELIACO er vores...
... konkurrencedygtige priser på markedet, idet vi forsøger at genopdage den smag og delikatesse, der retmæssigt tilkommer det italienske køkken, og det toskanske køkken i særdeleshed.
Den moderne teknik til konservering affødevarer i beskyttende atmosfære (M.A.P) eller frysemetoder gør vores produkter velegnede til enhver grossist, restauratør eller forhandler. Udover tortello di carne, skal du også...
HVORFOR VÆLGE VORES PASTA? Simpelthen fordi vi er en helt italiensk virksomhed, ung og passioneret omkring produktionafpasta og naturlige, økologiske og glutenfri fødevarer. Vi kontrollerer nøje hele forsyningskæden fra såning, høst til forarbejdning af vores færdige produkt. De meltyper, der anvendes i produktionen af vores økologiske pasta, stammer fra gamle frø af italienske kornsorter, der...
Gidis blev grundlagt i 2009 i Parma-distriktet, i hjertet af den italienske Food Valley, et verdensberømt område kendt for sin kulinariske ekspertise og fyldt med ekstraordinære smagsoplevelser. Vi er specialiseret i produktionaf økologiske fødevarer og glutenfrie fødevarer. Vi producerer specialiteter fra vores område i to forskellige anlæg: frisk pasta og pålæg, og tilbyder høje...