Italien, Mortara
... svampe* (Boletus Edulis og relateret gruppe) (3,7%). *Ingrediens (tørret/frysetørret). PRODUCERET I EN FABRIK, DER BRUGER: SELLERI, SESAMFRØ, SENNEP, SOJA. Næringsdeklaration pr. 100 g: Energi: 335 kcal / 1403 kJ Fedt: 1,0 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g Kulhydrater: 74,0 g - heraf sukker: 0,4 g Fibre: 1,1 g Proteiner: 7,3 g Salt: 2,5 g Portioner: 2/3...
Italien, Gravina di Catania
...Søde smørepasta. Ideel til at fylde kager eller til at smøre på skiver af brød. Med 45% økologiske pistacienødder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uden konserveringsmidler og uden tilsat sukker. Etikette på 4 sprog: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhed: 36 måneder fra produktionsdatoen.
Italien, Vigevano
MED EN VÆKST PÅ 30% I SALGET I 2020 HAR VORES NATURLIGE PRODUKTER OPFYLDT KUNDERNES FORVENTNINGER. VI HAR BIOS OG AGRICERT CERTIFICERING. VORES PRODUKTION ER FULDSTÆNDIG UDEN FARVER, UDEN KONSERVERINGSSTOFFER, UDEN TILSAT SUKKER. FRUGT ER 80% AF ITALIENSK OPRINDELSE, MENS GRØNTSAGER ER 100% AF ITALIENSK OPRINDELSE. VORES PRODUKTUDVALG INDEHOLDER: FRUGTER, GRØNTSAGER, FORBEREDELSE TIL SUPPER, RATATOUILLE, SPISLIGE BLOMSTER ALT SAMLET KOLD DEHYDRERET; DETTE BETYDER STØRRE BEVARING AF ENZYMER, VITAMINER OG MINERALER.
Italien, Ferrazzano
... fra naturlige essenser eller ingredienser. Når det er muligt, skaber vi mælkefri produkter uden tilsat sukker. Alle vores produkter er også fri for palmeolie og gluten. I de seneste år har Shockino Mix Experience været hovedpersonen i begivenheder og smagninger over hele Italien, startende fra EXPO2015 ved Salone del Mobile og Salon du Chocolat i Milano, Cibus Parma og Vinitaly i Verona.
Italien, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi producerer dadelkonfekt, ekstra konfekt baseret på dadler, dadelmel og dadel-ekstrakt (ingen tilsat sukker, ingen aroma, ingen farvestoffer... 100 % naturligt) i Italien i en ISO-certificeret virksomhed. Vi producerer fyldte småkager med dadelkonfekt, chokoladefyldte med dadelkonfekt og andre lækkerier...
Fallani producerer håndlavede slik siden 1926. Virksomheden har udviklet sig fra et håndværksværksted til en struktureret virksomhed, og i dag distribuerer den sine produkter i Italien og i udlandet. De mest kendte slik fra Fallani er dem fra den Klassiske Linje, med klassiske smagsvarianter: byg, rabarber, mynte og anis. Fallani producerer også andre linjer: Ung Linje, Urte Linje, Linje Uden Tilsat Sukker og Økologisk Linje. Der laves også skræddersyede slik.
... delt op i to dele. På den ene side finder vi Anna og delikatesseforretningen med produkter fra Parma, såsom San Giovanni skinke og kogt skinke, produkter distribueret af Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Fåre- og komælk oste fra Sardinien og regionale oste skåret i skiver samt friske ricottaer hver dag. På den anden side er der afdelingen for økologiske produkter uden palmeolie, til veganere, vegetarer, glutenfri for cøliakere, uden tilsat sukker og uden laktose. Regionale produkter fra Toscana og Ligurien som Bologni honning. Kom og besøg os i stort antal!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play