Italien, Guardiagrele
...Halvfabrikata til produktion af brød med gamle kornsorter, der indeholder mel fra tre sorter af spelt og fuldkornsrugmel. Format: 15 kg Dosering: 50%...
...Takket være en gammel opskrift opnås disse Crefole ved at tilsætte lidt spelt til den originale dej, som er beriget med mælk, æg og forskellige ingredienser. Spelten er den komponent, der hjælper med at gøre det endelige resultat mere krydret, samtidig med at smag og lethed forbliver uændrede. De er håndfoldet i henhold til familiens tradition.
Italien, Campobasso
...Produktion, markedsføring og salg af Gallette og chips af fuldkorn (spelt, ris, havre, solina, 5 korn). "Panificio Barletta" repræsenterer en succeshistorie i det molisanske landskab. Årene under 2. verdenskrig er særligt vanskelige, og virksomheden, under ledelse af Guido, formår også at åbne et lille håndværkslaboratorium til produktion af bagværk. En rejse baseret på respekt for kvalitet og...
Italien, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA ligger i Rocca Grimalda direkte på den provinciale 185, der forbinder Ovada med Predosa i bydelen Schierano. Hos Grimalda Pizzeria og Pinseria har vi ikke ønsket at gå på kompromis. Vores dej får en korrekt hævning og modner i mindst 24 timer. Vi tilbyder dej lavet med Kamut, fuldkorn, fem korn, hamp, rød ris, brudt hvede uden gær og spelt. Vi er en certificeret...
... havets overflade, i lokaliteten Perillo, i kommunen Montemilone (Potenza). Der dyrkes gamle kornsorter, spelt, byg, havre, kikærter, linser, koriander, oliven, druer til vin Aglianico og Merlot samt forskellige typer foder. Der opdrættes får, som græsser på virksomheden. Der er konstant fokus på miljøet, ikke kun gennem økologisk landbrug, men også ved at praktisere direkte såning, som ikke...
Italien, Riese Pio X
Vi har været til stede på fødevaremarkedet i mange år og er specialiseret i produktionen af plade-lasagne i forskellige størrelser, vægte og ingredienser: Durumhvedesemolina, semi-integral og integral durumhvedesemolina, spelt, spelt dicocco, spelt spelta og mange flere. Kvalitet, tradition og en særlig opmærksomhed på produktets autenticitet har i flere år været vores fokus inden for økologisk...
... og tørret økologisk pasta - Forarbejdet i vores BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - Små kikærter fra Chianti - Små varierede linser - Spelt og perlebyg - Ristet byg over åben ild - Afskallet hirse - Stenkværnet mel fra korn og bælgfrugter - Havregryn - Toscaniske supper - Turistindkvartering: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i vores 2 gårde i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistindkvartering i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i virksomhedens salgssted, Podere Le Casacce - Til vores gæster: måltider med vores økologiske produkter.
Italien, Notaresco
... en tilbagevenden til de gamle og sunde smage fra traditionen. Skridt for skridt, efter adskillige forsøg og opskrifter, lykkedes det det ivrige par at opnå en betydelig kompetence i tilberedningen af spelt, der blev brugt som erstatning i enhver klassisk opskrift. Speltpastaen, som repræsenterer virksomhedens flagskib, er resultatet af års studier og praksis. Hr. Giacomo og fru Maria Grazia har overført deres passion for ægthed og enkelhed i "vores bord" mad til virksomheden.
Italien, Medicina
Producenter af Økologisk og Konventionel Couscous, fremstillet udelukkende med raffinerede eller fuldkornsmejer fra korn (Durumhvede, Majs, Ris, Boghvede, Kamut, Spelt, Byg, Hirse) og bælgfrugter (Kikærter og Linser især) samt Quinoa, i opskrifter med enkelt- eller flere ingredienser. Certificerede Økologiske Producenter af CCPB, vi har desuden BRC- og IFS-certificering, udstedt af TÜV. Emballage: Big Bag på 1 Ton, papirposer på 20 og 5 kg, eller cellofanposer på 250 g, 500 g, 1 kg - på anmodning, også med etiket leveret af Kunden.
... vi stor vægt på de anvendte ingredienser, forberedelsen, bagningen og kundetilfredsheden. Ved at producere Piadina til den store detailhandel har vi opnået meget høje kvalitetsniveauer for produktet, både for frisk piadina og piadina med lang holdbarhed. Produktudvalget er altid i udvikling, og vi har lanceret nye typer produkter: Piadina med spelt, Piadina med kamut, glutenfri, økologisk Piadina...
Italien, Termoli
...Torrantica identificerer en "familie af typiske og håndlavede fødevarer" (udelukkende fra Abruzzo og Molise) samt "fra certificeret økologisk landbrug". Vi gør kvalitet, håndværk og absolut ægthed til vores sande og eneste styrke. Vi er også en certificeret økologisk virksomhed for vores pastaprodukter (kamut, spelt også fuldkorn, rug, havre og majs) og ekstra frugtkompotter fra Italien. Blandt vores produkter har vi også et lækkert udvalg af udelukkende håndlavede olier og "genfortolkede" forretter, færdige saucer og patéer/cremer.
Italien, Altamura
Kære hr., Vi er en gammel, traditionel italiensk producent af lokale fødevarer. Vores virksomhed er specialiseret i produktion og distribution af bagværk såsom søde eller salte taralli, frize, croutoner, småkager og kager samt hjemmelavet eller ekstruderet tør pasta gennem bronze. Vi er også begyndt at producere økologiske småkager lavet med specielle meltyper som kamut, ris, soba, spelt og majs samt emballering og distribution af tørre internationale og italienske bælgfrugter.
Italien, San Lorenzo In Campo
Produktion af økologiske korn og bælgfrugter. Produktion af enkorn, emmer og spelt. Produktion af økologiske og fuldkornsmel. Produktion af perlede korn. Produktion af forkogt spelt. Produktion af flagerede korn. Produktion af puffede korn. Produktion af færdigretter med opbevaring uden køleskab i et år.
Italien, Altamura
Produktion, udvælgelse og engrosmarkedsføring af økologiske bælgfrugter og korn: kikærter, ærter, linser, spelt, havre, byg, hvede fra italiensk produktion.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play