Pasta Riscossa siden 1902. Pasta lavet af semolina fra italiensk og udenlandsk hård hvede af høj kvalitet med minimum 12,5% protein. Pastificio Riscossa dækker mere end ti vareområder: Tørret semolina pasta, Specialiteter fra regionen, Halvfrisk og håndlavet pasta, Æg pasta, Gourmet pasta trukket gennem bronze, Rød linje, Saucer, Olie og Eddike, Småkager, Mel og Semolina, Ris, Kartoffelgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 lande.
... tilfører protein og er særligt velegnet til fint, fedtet hår, der ikke holder stylingen, og som efter gentagne, ekstremt aggressive tekniske behandlinger har mistet fiber og fylde. Yu Obliphica, der består af fire elementer, er en exceptionelt effektiv behandling allerede fra første anvendelse. Ykena har altid været til stede i de mest krævende og eksklusive saloner med sine behandlinger for velvære og skønhed for håret. www.ykena.com FB/ Instagram: @kayande @ykenaprofessional...
Italien, Parete
... produktkategorier: gastronomisk is (salt), alkoholisk is, protein-is, is til diabetikere og/eller funktionelle is i henhold til efterspørgslen og de ernæringsmæssige behov samt eventuelle intolerance hos offentligheden. Vores motto er: "Alt hvad der drikkes og spises, forvandler vi til is og mere..." Vi bruger udvalgte, naturlige, ægte og førsteklasses råvarer, og forberedelsen er baseret på en...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play