Italien, Borgolavezzaro
...Virksomheden Elisa Food har specialiseret sig i produktion af pizzaer, pizzette og pizzabunde (med og uden tomat) i cirka 40 år. Vi værdsætter ægtheden, derfor respekterer vi tiden for naturlig hævning. Elisa Food har udover den traditionelle linje også en linje af GLUTENFRIE produkter, som vi distribuerer i Italien under mærket "Le Bontà di Edo", og som omfatter forskellige varianter af...
Italien, Potenza
...Tre søstre, i 1984, gik sammen og grundlagde "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Siden da har de arbejdet med, ifølge den gamle lucanske tradition, brød og den typiske strazzata lavet af hård hvedesemulje med naturlig hævning, den klassiske tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci med fennikel og stozze. Disse er kun nogle af de lækkerier, der stadig i dag tilberedes med den samme...
Italien, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-søen, i provinsen Brescia. Vore specialiteter er: grillretter med havfisk, catalansk og pizza i meter, bagt i en træfyret ovn, tilberedt med specielle melblandinger, malet på sten med naturlig hævning, arbejdsmenu til 10, alt inklusive, med buffet. Lokalet er opdelt i 2 sale, en indendørs og en med en lys veranda. Salen er også velegnet til små ceremonier, kommunioner og dåb. Driften er familiedrevet. Lokalet har en bekvem parkering.
Italien, Seveso
Vi er et håndværkslaboratorium beliggende i Lombardiet i kommunen Seveso, cirka 22 km nord for Milano, i den lave Brianza, helt dedikeret til produktionen af den forbagte bund til Pinsa i alle dens formater. Med produktion menes der i detaljer: dosering af ingredienserne, æltning, hævning, udrulning, bagning og emballering af produktet. Fra vores lokaler sørger vi for at imødekomme vores kunders...
Italien, Mugnano Di Napoli
I fyrre år i branchen for halvfabrikata til søde og salte retter tilbyder Buongelo det bedste udvalg af produkter til bagere og konditorier. Låg til sfogliatelle og halvfabrikata, der er frysevarer lavet af småkagedej, briochedej eller butterdej, hævet eller til hævning, til de bedste opskrifter på søde og rustikke retter fra den napolitanske tradition. Halvfabrikataene er helt håndlavede og...
Italien, Montecosaro
... Pietro Quercia Vores bageri konditori Pietro Quercia, beliggende i Montecosaro, er baseret på ideen om at producere et brød, der kan give smag og fordøjelighed takket være den lange hævning med surdej, som vi opfrisker dagligt. De gamle kornsorter fra Marche-regionen, som vi omhyggeligt udvælger, er resultatet af bæredygtigt landbrug. Den udelukkende stenkværn sikrer, at kornet bevarer al sin smag...
Italien, Arzano
Realisation, reparation, service og salg af industrielle køle- og klimaanlæg såsom: fryse- og kølerum, ismaskiner, kølediske og vægmonterede køleskabe, vitriner og køleskabe, chillere, industrielle og civile klimaanlæg, split-klimaanlæg, kassetteanlæg, kanalanlæg, søjle- og loft-gulv enheder. Fryse- og kølerum fra +8°C til -30°C til fiskehandlere, bagerier (stop af hævning), restauranter, slagtere og alle kommercielle enheder, hvor opbevaring af produkter er nødvendig.
Italien, Velletri
... hæve i en time. Brødet formes derefter til store brød eller stænger, der vejer cirka 1 eller 2 kilo, placeres i trækasser, drysses med klid eller mel og dækkes med hampetæpper. Efter en vis periode, hvor den anden hævning finder sted, fortsættes bagningen, som strengt tages i brændefyret kastanjeovn i cirka en time og tyve minutter.
... salt; sammen med håndarbejde efterfulgt af en hævning på mindst fire timer og bagning i træfyrede ovne, opnås der brød, der er unikt og ægte. Vi dedikerer al vores energi og opmærksomhed til de ernæringsmæssige behov for en sund, afbalanceret og intelligent kost. Vores produkter genopdager på en appetitlig og indbydende måde smagene fra fortiden. Udover brød kan du nyde Biscottato-brød, Freselle og Tarallini i forskellige smagsvarianter, herunder de berømte napolitanske taralli 'Sugna e Pepe' og mange andre kvalitets søde småkager.
Italien, Fizzonasco
MODULÆRE KLIMAANLÆG - INDUSTRIELLE Gennemsnitstemperatur - Lav temperatur - Ventilerede - Statisk - Kontrolleret fugtighed - Modning TYPER Fuld rækkevidde af modulære celler, skræddersyet, fra restaurant til distributionscenter. ANVENDELSER Udover standardapplikationer (statisk og ventileret) har vi applikationer, der kan håndtere fugtighed, modningsprogrammer, hævning, lagring, dobbelt-stadie...
Italien, Monsummano Terme
Waffelman producerer vafler, vafler og gaufres, som distribueres til caféer, isbutikker, bagerier, hoteller og restauranter over hele landet. Siden 1987 har virksomheden været et referencepunkt inden for håndværksmæssig fremstilling af denne type søde sager, hvilket sikrer høje kvalitetsstandarder. De fire hovedprodukter fra Waffelman er: Waffel Cotto, Waffel Cotto Surgelato, Waffel Cotto Surgelato med naturlig hævning og Waffel Crudo Surgelato med hurtig hævning.
Italien, Bernalda
... kontrolleret og certificeret forsyningskæde, der garanterer den lokale oprindelse af de malede korn. Mehl og semulje udvalgt region for region. Vi investerer konstant i forskning og udvikling for at tilbyde et produkt af høj kvalitet. Vores produkter er ikke industrielt fremstillede, men håndlavede produkter, der har den særlige egenskab, at de er forbagte med naturlig hævning uden tilsætning af konserveringsmidler og kemiske stoffer. Vi er i en konstant udviklingsfase.
Bagværksprodukter - Forberedte halvfabrikata Frosne produkter til hævning Hævede og butterdejprodukter Sfogliatelle - Smuldredej - Stegte...
Italien, Melzo
...L'Osteria Paterna bruger dejen af høj kvalitet lavet af koldpressede hvedekimflager, der er malet på sten, og en hævning på tooghalvfjerds timer, hvilket gør pizzaerne lette og betydeligt lettere at fordøje. Hos vores Osteria i Melzo kan man finde kvalitet, kreativitet og opfindsomhed, der giver anledning til originale retter. Pizzeriaet og fiske-restauranten ligger på Via Sant'Antonio 43 i Melzo...
Italien, Frosinone
... fase af produktionen (fra dejen til den naturlige hævning) frem til bagningen af produkterne og deres distribution. Grundlæggende regler for at sikre forbrugerne og kunderne produkter af høj kvalitet og upåklagelige tjenester. Selvom vi er på forkant med certificeringer og standarder - vores virksomhed overholder programmet for anvendelse af bestemmelserne om hygiejne for fødevarer H.A.C.C.P. - for at sikre bevarelsen af traditionerne og de følelser, som ”Den Hvide Kunst” stadig er i stand til at producere, ved at bage små mesterværker af smag og kvalitet.
Italien, Avigliana
...Arkitektonisk Design Strukturel Design Installation Design Organisering af Byggepladser & Projektledelse Studie og Design af Veje Studie og Design af Infrastruktur Energibesparelse og alternative energikilder Planlægning af Territoriet, med særlig henvisning til Udførelsesplaner Vurdering af Visuel og Miljømæssig Indvirkning VANDANLÆG HÆVNING, DISTRIBUTION OG BORTSKAFFELSE AF VAND INTEGRERET...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play