Italien, Parma
La Greci Parma er en historisk virksomhed i "Food Valley", anerkendt inden for frisk og frossen gastronomi rettet mod detailhandelen og professionelle i restaurationsbranchen. Virksomheden sælger Parmigiano Reggiano-ost, lagret i Greci's egne generelle lagre. Derudover beskæftiger den sig med salg af kød fra opdræt i provinsen Parma, som er slagtet under veterinær kontrol.
Italien, Amelia
Over det beskyttede område kendt som "olievejen" i Umbrien, på de bølgende Amerini-bakker, dyrkes vores oliven. Vi udvinder vores olie FenOlio udelukkende fra vores egne oliven. Olien er rig på polyfenoler, kraftfulde naturlige antioxidanter med høje niveauer af vitamin E, der kan modvirke de skadelige virkninger af frie radikaler. Kvaliteten af FenOlio karakteriseres ikke blot ved det lave syreni...
Agricola San Teodoro blev grundlagt i 2004 og etablerede sig på en stor ejendom mellem Galluccio og vulkanen Roccamonfina med det specifikke formål at lave en vin med et ildfuldt hjerte, som har mange historier at fortælle til dem, der er i stand til at lytte. Alkemien i gæringen fanger hemmeligheder, ønsker og passioner, som bare venter på at blive delt. I vores pligt over for naturen har økologi...
Italien, San Donaci
La Cantina San Donaci, grundlagt i 1933, er blandt de ældste virksomheder i det salentinske område. Ejendommene ligger alle i Salice Salentino (historisk område) i de mest egnede områder, med en udstrækning på cirka 500 hektar og en betydelig variation af jorde og mikroklima. I dag anvender Cantina San Donaci højteknologiske innovationer. Macerationen i automatiske vinifikatorer med nedsænket hat ...
Italien, Lucca Sicula
...Direkte og online salg af økologiske sicilianske appelsiner, certificerede økologiske, er appelsiner, der er behandlet med omhu, de er spiselige, ikke behandlet med kemiske produkter, de dyrkes i Sicilien i Lucca Sicula i området DOP Appelsiner fra Ribera. Agrumento er beliggende i dalen, hvor floden Magazzolo flyder, omgivet af olivenlunde og citrusplantager i området. Appelsinerne høstes kun...
Den sociale vingård i Leverano blev grundlagt i 1959 og er i dag en af de vigtigste produktionsvirksomheder i Salento. Vingården har cirka 1300 medlemmer og 1100 hektar dyrket land. De primære druesorter er de lokale, især primitivo, negroamaro og malvasia nera. Derudover tilføjes andre nationale druesorter som montepulciano, vermentino og trebbiano, samt internationale som syrah og chardonnay. De...
...Vi vælger den bedste friske mælk, der stammer fra opdræt af sicilianske indfødte racer, og vi passer omhyggeligt på hver fase af forarbejdningen for at producere et bredt udvalg af oste, herunder de såkaldte historiske oste som Pecorino Siciliano Dop og Piacentinu Ennese Dop, som er bredt udbredt på det nationale og europæiske marked. Vores primære mål er at tilbyde vores kunder, både italienske og udenlandske, Vi har 20 forskellige smagsvarianter.
Matchende produkter
Famyfood Oste - Primo Sale
Famyfood Oste - Primo Sale
Italien, Sant'ilario D'enza
... standard Parmigiano Reggiano producerer vi også Parmigiano Reggiano Biologico, den certificerede "Prodotto di Montagna" og endelig "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vores udvalg af oste er bredt og varieret: blandt de mest elskede DOP tilbyder vi faktisk Grana Padano og Pecorino Romano, vi tilbyder også friske oste som mozzarella di bufala og burrata samt lagrede oste, der også er velegnede til...
Italien, Comiso
...Familien Sallemi har altid været aktiv inden for oliebranchen og har opretholdt seriøsitet, ærlighed og professionalisme siden 1873. I 1999 gjorde Raffaele Sallemi sin olie, produceret i hans oliemølle, kendt uden for sit lokale område. Olio Sallemi har deltaget i de vigtigste oliearrangementer (Sol i Verona, l'Orciolo d'Oro i Gradara) og har opnået adskillige priser og anerkendelser. Sallemi Raffaele er medlem af Consorzio di Tutela DOP Monti Iblei.
Italien, Giffoni Sei Casali
... klippefyldt bakke med over 3000 eksemplarer af kultivar "Rotondelle" med en over hundrede år gammel historie. Virksomheden udnytter de naturlige egenskaber for at minimere behandlinger med plantebeskyttelsesmidler (integreret bekæmpelse og BIO) ved kun at bruge ingredienser, der findes i naturen. Ideel til spædbørns kost. Vi serverer en olie med nul giftstoffer for os og for VORES BØRN. "L'oro de o'Munaciello" er blevet belønnet af forskellige regionale og nationale organer, herunder ECCELLENZE ITALIANE 2021, og er anerkendt som OLIO DOP COLLINE SALERNITANE. Den ægte Made in Italy rundt om i verden.
...som har været produceret i over 2000 år i området omkring agro pompeiano-nocerino. Produktionområdet for "Cipollotto Nocerino DOP" er koncentreret i agro sarnese-nocerino i provinsen Salerno og i det pompeiano-stabiese område i provinsen Napoli. Når forårsløgene er høstet, bliver de sat til salg bundet i bundter og lagt i kasser af træ eller plastik, og de bærer DOP-mærket på emballagen. Virksomheden er også specialiseret i engrosproduktion til den store organiserede detailhandel.
GeCom Export virksomhed har arbejdet med salg og markedsføring af fødevarer i mange år. Vi er klar til at tilbyde et bredt udvalg af dåsetomater og konservesgrøntsager under vores mærker samt under private labels. Vi tilbyder vores bedste kvalitet til den allerbedste pris, og vi har endda SAN MARZANO DOP tilgængelig! Kontakt os venligst for yderligere information om vores produkter. Hav en god dag!
Italien, Bronte
Præsenteret i området omkring Bronte, berømt for sin Pistacchio verde di Bronte DOP, har Spitaleri s.r.l. startet sin aktivitet med skalning af det grønne guld, med tilhørende forarbejdning og handel med pistacchio, mandler og lokale hasselnødder. Efter mange års omhyggelig udvælgelse importerer vi de bedste udenlandske sorter af tørret frugt i fuld overensstemmelse med vores kvalitetsstandarder...
Italien, Calatafimi Segesta
...Landbruget Angimbe ligger i Calatafimi - Segesta i provinsen Trapani. Vi producerer 100% naturlig olie, og vi har for nylig modtaget DOP-certificeringen og er i gang med at opnå BIO-certifikatet. Angimbe tager navn efter skoven, der omgiver det, som igen stammer fra arabisk: inden i "gebbia", en stensvøm, der opbevarer det dyrebare vand til forfriskning af mennesker og dyr, og som er en kilde til...
Italien, Marcianise
...Produktion og distribution af strukturel bolte i EN 15048, EN 14399, i klasse 8.8 / 10.9, overfladebehandlinger inkluderer: Hvid elektrokemisk galvanisering, varmgalvanisering, bruneret, Dracomet. Produkterne er certificeret EN 2.2 / 3.1 og 3.2 DOP, CE og CPR i henhold til de nyeste europæiske standarder. Gennemgående gevindstænger i 8.8, vi fremstiller trækbolte efter design og i henhold til kundens specifikationer. Stort udvalg tilgængeligt i lagrene beliggende i Barcelona (Spanien).
Italien, Sonnino
... mozzarella Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabrik i Berlin Den tredje fabrik, den nyeste i rækkefølge, blev indviet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produceres økologisk komælk mozzarella og ricotta samt komælk mozzarella og ricotta.
Grundlagt i 1880 er Oleificio Gulino en af de ældste og mest prisbelønnede olivenolieproducenter i Italien. Virksomheden, der ligger midt i olivenlunde i Chiaramonte Gulfi (Sicilien), et område med stor tradition og prestige for produktion af høj kvalitetsolie, producerer den prisbelønnede olie Erbesso Dop Monti Iblei, som er virksomhedens flagskib; Oleificio Gulino producerer også økologiske...
Italien, Noci
... yderligere udvidelse af sine distributionskanaler i Italien samt på europæiske og ikke-EU-markeder. Mejeriet Ignalat er meget opmærksomt på kvalitet og certificering af sine produktions- og processtandarder og har et kvalitetsstyringssystem, der er i overensstemmelse med og certificeret i henhold til processtandarden UNI EN ISO 9001:2015, samt produktstandarderne BRC/GSFS Food (Food Issue 8 Grad A) og IFS Food (Version 6.1 Higher Level), som er fastsat af detailhandlen. Virksomheden er desuden medlem af det nystartede beskyttelseskonsortium for Mozzarella DOP fra Gioia del Colle.
... fritgående Cinta Senese DOP svin finder sted i den gamle egeskov på over 40 hektar, beliggende 700 meter oppe i bakkerne ved Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette rum lever dyrene frit i et skovområde af stor naturværdi, hvor der arrangeres guidede ture. Efter forarbejdningen af kødet bliver skinkerne fra disse fritgående svin sendt til lang modning i den gamle kælder fra 1500-tallet, der er udskåret i de gamle mure i Radda i Chianti. Også lækre er: kalkunstege, arista og porchetta, som bliver skåret i skiver klar til at blive nydt.
Italien, Bronte
... smaragdgrønne farve, der adskiller den fra alle andre afgrøder. Fra sammensmeltningen af tradition, passion og innovation opstår vores Pistacchio-pølse, der betragtes som en klassisk hovedret i den lokale gastronomiske tradition. Fra pistacchio-pesto til sprøde snacks, likør og mel, værdsætter Specialia den ægte smag af DOP pistacchio og den sydlige madlavning, der er født under Middelhavets sol. Specialias primære mål er kundetilfredshed og skabelsen af et klart og roligt forhold fra starten.
Italien, Napoli
... anvender de naturlige forhold, der eksisterer mellem agronomiske teknikker, miljøet og levende organismer. Den Europæiske Union har indført et kontrol- og certificeringssystem for at muliggøre differentiering af disse produkter på markedet. Med et moderne kontinuerligt ekstraktionsanlæg drager vi fordel af rådgivning fra professionelle olivenolie-smagere, som jeg er en del af. De ekstra jomfruolivenolier fra Olivarte Biologico, DOP, aromatiserede er opnået i fuld overensstemmelse med fællesskabsreglerne.
Italien, Ribera
...Siden 1953 har vi været aktive inden for oliebranchen. Vi opererer i Sicilien i området omkring Ribera. Behandlingsperioden strækker sig fra begyndelsen af oktober til midten af november, når oliven stadig er grønne og afgiver al deres aroma til olien. Olivenene presses inden for 24 timer. Den olie, vi udvælger, af bedste kvalitet, vil blive pakket under mærket "olio del Professore" og sat på markedet i flasker på 0,50 og 0,75 liter samt i dåser på 3 og 5 liter. Til restaurationsbranchen pakker vi i dåser på 10 og 25 liter. Vi producerer også olie til DOP Val di Mazara og økologisk olie.
... inden for dyrkning og handel med pistacie. Faktisk har virksomhedens motto altid været "Respektere traditionen og søge innovationen". Traditionen repræsenteres af denne vidunderlige frugt, der er værdsat over hele verden, mens innovationen består af vores forarbejdninger, der fremhæver smagen. Vi hos Evergreen kan tilbyde den afskallede frugt, mel og den fremragende pistacie pasta til brug i produktionen af is. Vi er også en del af slow food bevægelsen, hvilket yderligere garanterer vores seriøsitet omkring PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP.
I hjertet af Colli di Taormina og Castelmola dyrker vi vores druer for at fremstille hvidvine og rødvine med geografisk betegnelse Typisk SICILIA. Vi producerer også ekstra jomfruolie af høj kvalitet DOP Valdemone. Denne virksomhed er skabt direkte af de to unge ejere, som følger alle faser af produktionen: fra dyrkningen af vinmarkerne, til høsten af druerne, fra vinificeringen til lagringen i...
Italien, Campomorone
Vores mission er produktionen af specielle vegetabilske olier fra nye frøsorter, tørrede frugter, kornkeim (råmateriale med garanteret sporbarhed, mange af dem IGP- eller DOP-certificerede) indeholdende aktive lipider (triglycerider og fedtsyrer) rige på vitaminer, steroler, usaponificerbare og funktionelle mikronæringsstoffer. Vi kan tilbyde et verdensomspændende udvalg af botaniske olier og...
Produktion og distribution af 100% Made in Italy naturlige kosmetikprodukter, Essenza di Riviera, inspireret af traditionen for naturlige kosmetikprodukter og essenser fra den italienske Riviera og baseret på den bedste økologiske ekstra jomfruolivenolie. Cremer og naturlige behandlinger til skønhed og pleje af ansigt og krop. Økologiske kosmetikprodukter med økologisk olivenolie og DOP fra...
Italien, Pescantina
Dop Trade har i årevis været jeres betroede partner i provinsen Verona, som kan rådgive og levere de bedste reservedele og tilbehør til lastbiler, entreprenørmaskiner og industrielle køretøjer. Dop Trade er ikke kun specialiseret i levering af arbejdstøj med sikkerhedsfunktioner, men tilbyder også service til tilpasning af arbejdstøjet. I finder desuden et bredt udvalg af personlige værnemidler...
Italien, Vedelago
Latterie Venete har sin oprindelse i de historiske andelsmejerier i Trevigiano: andelsmejeriet San Pio X, grundlagt i 1951 i Vedelago, og Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, grundlagt i 1887 i Cavaso del Tomba, et DOP-område for presset asiago og lagret asiago, montasio og casatella samt oprindelsesområde for typiske oste som Latteria Sile, Morlacco, Montegrappa, San Pio X og Neve del Grappa...
Italien, Vairano Scalo
KÆRE DAMER OG HERRE. VI ER PRODUCENTER, BEHANDLERE OG EKSPORTER AF DE TYPISKE ITALIENSKE IGP GIFFONI OG MORTARELLA HASSELNØDDER, SOM OPRINDELIGT STAMMER FRA VORES OMRÅDE. VI EKSPORTERER OGSÅ ANDRE TYPER AF ITALIENSKE HASSELNØDDER, TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE HASSELNØDDER, DOP TONDA GENTILE ROMANA HASSELNØDDER. VI TILBYDER HAKKEDE HASSELNØDDER, RISTEDE OG BLANCHEREDE HASSELNØDDER, HASSELNØDDEPASTE MV. PRØV VENLIGST VORES HØJESTE KVALITET AF HASSELNØDDER OG VORES ERFARING PÅ DETTE OMRÅDE.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play