Italien, Monterotondo
217km
... temperatur og med forskellige niveauer af fikocyanin. Løseligt og med en karakteristisk umami-smag, det vil sige salt og svagt "maritimt", er det velegnet til brug i dej og forberedelser både søde og salte, fra konfektureindustrien til bagværk, fra is til pasta og endda drikkevarer.
Italien, Mores
239km
...Afsluttende tonachino lavet af slukket kalkpasta og udvalgte marmoraggregater med specifikke kornstørrelser, forblandet i pasta og farvet i massen.
Ægte italienske produkter udvalgt og anerkendt af den italienske kokkeforening og dens professionelle netværk af kokke verden over. Opdag vores gourmet- eller detaillinje af: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) også tilgængelig økologisk lavet af 100% italiensk hvede - Ekstra jomfruolivenolie også tilgængelig økologisk lavet af 100% italienske oliven - Færdiglavede saucer (pesto...
Italien, Roma
192km
Laboratorium for økologisk frisk pasta (familiedrevet håndværk). Vi producerer dagligt ved hjælp af økologiske semoliner og certificerede økologiske æg. Derudover har vi selv certificeringen for produktionsprocessen, udstedt af ICEA. Vi er den økologiske operatør G2091. Vi tilbyder også online bestilling med levering til døren. Vores pastafabrik har over 40 års erfaring.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play