Italien, Orbassano
...De friske hjerteformede ravioli, fyldt med porcini svampe og ricotta, er et sublimt eksempel på italiensk håndværk, designet til at tilfredsstille de mest kræsne og sofistikerede smagsløg. De friske pastadej er formet til små hjerter, et symbol på kulinarisk passion og dedikation. Fyldet indeholder skatten af smag fra svampene og den delikate friskhed af ricotta.
Italien, Rivoli
... grene mod en innovativ madlavning, der er resultatet af en kontinuerlig forskning. Herfra en uophørlig søgen efter at skabe en perfekt kombination mellem tradition og modernitet. Vores idé om restaurationsbranchen opgiver ikke gæstfrihed, vigtigheden af service og "mad, der kan mætte", men omfavner samtidig nye koncepter relateret til en mere bæredygtig restaurationspraksis både miljømæssigt og socialt. Oste, pølser og kød fra Piemonte rejser få kilometer for at berige vores menu. Porcini-svampe, artiskokker og asparges bliver sæsonmæssigt de sande hovedpersoner i vores køkken og pizzeria.
Italien, Amelia
... rutine, eller blot beundre det smukke bakkelandskab i Umbrien, der omgiver Il Podere San Giuseppe, og nyde en fremragende ret fra det umbriske køkken. Trøfler, svampe, pølser, alle lokale og kortdistance produkter, som Umbrien er rig på, og som du kan finde ved at vælge restaurantens menu. Hvis du elsker fiskeretter, skal du vide, at Il Podere San Giuseppe tilbyder en rig fiskemenu bestående af forretter, hovedretter og sekundære retter med frisk og kvalitetsfisk. Desuden har stedet en stor saltvandspool, som gæsterne på Podere kan benytte i sommersæsonen.
I over 40 år har virksomheden Tartufi Isidori, beliggende i Pergola, været kendetegnet ved sin passion og professionalisme i markedsføringen af både hvide og sorte trøfler, strengt italienske. Vi garanterer friske trøfler året rundt og sørger for kun at bringe det bedste til forbrugernes bord. Ud fra kærligheden til det gode køkken er der blevet skabt trøffelsaucer og -krydderier, der er nemme at bruge i køkkenet og altid tilgængelige, ligesom de friske og tørrede svampe, vi har. Vi sender over hele verden i kølecontainere og sikrer altid et produkt af højeste kvalitet.
Vores køkken afspejler traditionen og det område, vi befinder os i. På vores menu mangler der aldrig cappelletti i bouillon, tortelli, ovnbagte pastaer, stege og kogte retter, der tilberedes efter ønske med dufte fra vores skove (svampe og trøfler), samt et bredt udvalg af pizzaer til alle smagsløg. Restauranten La Collina, der drives helt af familien, tilbyder typisk emiliansk madlavning. Vi er...
Italien, Schiavon
... berømte baccalà alla vicentina. Uundgåelige er de kreative fantasier med hovedpersonerne fra det lokale køkken: asparges fra Bassano, radicchio fra Treviso, og porcini svampe. Et køkken inspireret af passion, i et miljø dedikeret til smag. To perfekte ingredienser til at byde velkommen til jeres vigtigste øjeblikke: fester, bryllupper, særlige lejligheder.
Italien, Chiusi
På Ristorante Bar Da Gino kan I smage de typiske toskanske vine og en lokal køkken i en smuk ramme som Chiusi-søen. Husets specialiteter er: hjemmelavede tagliatelle med sæsonens svampe, pici i alle de lokale varianter, med and, med aglione, med svampe... og derudover, søfisk som tegamaccio og brustico. Fra verandaen, der vender ud mod søen, kan man se det omkringliggende landskab helt til provinsen Perugia. Chiusi, en etruskisk by, kan invitere jer til at opdage de arkæologiske fund fra abet tomben, som ligger 1 km fra restauranten.
Vi er forhandlere af over 40 forskellige typer af flydende rengøringsmidler, der spænder fra husholdningsrengøring, køkken, vaskemaskine og kropspleje. Vi tilbyder svampe og duftende deodorant, der er antibakterielle og hypoallergeniske, samt kosmetik og produkter til frisører. Alle de behandlede produkter er lavet i Italien.
Italien, Vietri Sul Mare
... Mare og Amalfikysten, som klogt blander den typiske duft af havets produkter med krydderierne og den uforglemmelige duft af citroner fra Amalfikysten og Sorrento. Restauranten giver kunden mulighed for at nyde de typiske retter fra Vietri-traditionen og Amalfikysten, som, på grund af kvaliteten af de ægte produkter og kokkens dygtighed, bliver specielle: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldyr, paccheri eller risotto med fisk eller porcini-svampe, spaghetti med muslinger, fisk.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play