Italien, MILANO
..."La Polpa di pomodoro" i meget fine stykker fra Mutti bevarer al friskhed fra den nyligt plukkede tomat. Det er et unikt produkt, fordi det kombinerer tomatsaft med dens mest kødfulde del, hakket i meget fine stykker, en egenskab der gør den modstandsdygtig over for lange tilberedninger, selv ved høje temperaturer, som dem i ovnen. Den er ideel til hjemmelavet pizza, til at forberede opskrifter med kød, grøntsager eller bælgfrugter og til at krydre frisk pasta lavet af semulje eller æg. FORPAKNING AF 12 STK 1 PALETTE = 1440 STK 1 STK = EURO 0,90 UDLØB 03 /2026 MINIMUMSORDRE 30 PALETTER...
...Velati sprede maskine, helt lavet af rustfrit stål, er en maskine, der specifikt bruges i produktionen af salami, designet til at forblande og adskille komponenterne i hver type kød, der allerede er hakket. Takket være opdelingen og ensartet adskillelse mellem fedt- og magre dele er det muligt at opnå betydelige forbedringer i den æstetiske kvalitet af det færdige produkt. Sprede maskinen...
Italien, Casoria
...Engros og detailhandel med Campania bøffelkød og pølser. Blandt produkterne: T-bone steak 500 g, florentinsk skæring, skiver, entrecôte, filet, pølser, hakket kød, hamburgere, roast beef i net, rullet i net, bresaola.
...Jo mere populær en pølse er, jo mere mener vi, at den fortjener pleje og opmærksomhed. For os betyder det især kød kun fra svin og kun af høj kvalitet. Vi bruger 70% magert kød hakket fint og 30% fedt skåret i tern, med krydderier, salt og peber. Vi bruger ikke mindre ædle dele, vi bruger ikke svinekræft, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fylder vi som traditionen foreskriver i store stykker på 25 kg, binder i hånden, og tilbereder i lang tid (mindst 20 timer) i tør luftovne. Ved skæring er vores mortadella duftende, fløjlsblød og med en ren smag.
Italien, Cerami
...Vores lam opdrættes på vores gård, hvor de har fri adgang til græsning, og deres kost og velfærd er af største betydning. Vi henter fra nogle af de bedste gårde i Sicilien, og vi garanterer, at vores lam er naturligt opdrættet udendørs, modnet i minimum 20 dage for ekstra mørhed, og fuldstændig trimmet for overskydende fedt og sølvhinde til en køkkenklar standard. Nyd vores fulde udvalg af topkvalitets græsfodret lam steaks og koteletter, lam stegeudskæringer og lam gryderet udskæringer sammen med vores Lam Burgere og Hakket Lam.
Italien, Thiene
Risco er specialiseret i levering af maskiner og systemer til fødevareindustrien, især til kødbehandling. Riscos produktion omfatter et bredt udvalg af vakuumfyldere til pølser og charcuteri, vakuumfyldere til skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer såsom kødknusere og dejblandere, systemer til hakket kød i bakker, formningssystemer til burgere og frikadeller, opbevarings- og...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play