Italien, Goito
... påføres et par timer efter påføring af Untersana (hævet men stadig frisk) for at fremme en perfekt binding mellem de to produkter. Det andet lag skal påføres med en ensartet tykkelse, når det første lag af INTOBRATHE er godt hærdet (vent cirka 24 timer mellem første og andet lag). Anvendelsen kan udføres med manuelle metoder (spartel, trowel) eller mekaniske sprøjte metoder. I tilfælde af anvendelser...
Italien, Imperia
... etiketten med de ernæringsmæssige data og anden information om produktet. Parringer Fremragende til at berige kanapéer, som en forret eller aperitif, passer det også meget godt til grillet kød og fisk. Det kan også bruges som krydderi til pasta og er fremragende som sauce til en lækker bourguignonne. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C). Forbrug inden for 5 dage. Kode: PCT 180...
Italien, MILANO
...Ketchup Biffi, lavet med 100% italienske tomater, er den klassiske ledsager til hamburgere og pomfritter. Fantastisk til kogt rødt kød, det er en lækker fyldning til omeletter, og godt blandet med olie, er det den ideelle dressing til rå radiser. 1 SPAND = EURO 8,00 1 PALET 108 SPANDE UDLØB 30/08/25...
Italien, Pontecagnano Faiano
...Spinaten trives godt både i marken og i drivhus. Den kan høstes både som baby leaf til frisk forbrug og som voksen til forbrug efter tilberedning. De kødfulde blade har en karakteristisk smag og er rige på vitaminer og mineraler som magnesium, kalium og jern. Varianter af baby leaf. Mulighed for at bruge den til forberedelse af blandede salater. Tilgængelig i sorte kasser eller termoforseglet polystyren på 500 g og 1 kg.
...Vitis: 100% Arneis. Vinifikation: fermentering i franske egetræsfade og akacietræsfade. Modning: ophold "sur lies" i fade indtil den næste høst. Farve: intens strågul. Duft: elegant og kompleks, med noter af moden frugt godt blandet med akaciahonning og søde krydderier. Smag: salt og fyldig, med en lang og vedholdende eftersmag. Alkoholindhold: ±13,5%. Gastronomisk kombination: den er velegnet til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvide kød. Serveres ved en temperatur på ca. 8°C.
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
Italien, Dorgali
... af små, modne røde og sorte bær, noter af surkirsebær og lakrids blandet med middelhavsurt, fine og søde krydderier. I munden er den behageligt varm, salt og krydret, alt sammen perfekt smeltet sammen af et mineralisk præg. Dens rige og fløjlsbløde struktur er godt afbalanceret af den tanniske kompleksitet og den elegante og vedholdende eftersmag. Det er en vin, der passer fremragende til de mest eksklusive og raffinerede måltider. Perfekt til at ledsage oste med stor struktur og smag eller betydningsfulde kødretter.
...Dyb rubinrød vin med udtalt urtet og krydret aroma. Dens stærke og modne krop kommer til næsen ved den første smagning, blødgjort af den rette syre og de bløde tanniner. Vinen tilbyder en fløjlsblød og velafbalanceret smag; på ganen er smagen intens, men kompleks. Den frigiver en langvarig aroma og en eftersmag af tobaksnoter, godt blandet med træagtige aromaer.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play