...Prøv vores udsøgte Pecorino toscano DOP, lagret i en hel form på 1,3 kg. Nyd den unikke og autentiske smag af Toscana, med en blød tekstur og en intens aroma. Perfekt til at ledsage oste og pølser, eller til at blive nydt alene. 100% Made in Italy.
...PECORINO TOSCANO,
PECORINO MODNET I STRAW OG HAY I HULEN
FRESH PECORINO SCODELLATO
PECORINO MODNET I BARREL MED DRUEMARKE
PECORINO UNDER ASH
KOMPLETTE SERIE AF PECORINO OG BLANDE KUNDMÆLK INKLUDERET I KATALOGEN...
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
...Den eksklusive formel, beriget med planteaktive ingredienser som den økologiske "Toscano IGP" ekstra jomfruolivenolie, sheasmør og kakaosmør, giver huden næring og velvære.
Let at påføre og hurtigt absorberende, efterlader den en behagelig fløjlsagtig effekt på kroppen. Især velegnet til tør hud, hjælper den med at genoprette hudens hydrolipidiske balance og giver den et fast og strålende...
...Weekend i Arcipelago Toscano på sejlads med skipper. Ruten inkluderer besøg på en eller to øer i øgruppen. Ombordstigning fra havnen i San Vincenzo, Rosignano, Salivoli eller Punta Ala. Både med 6/8 sovepladser. Vi tilbyder minikrydstogter med sejlads og skipper i Toscana, hvor vi udforsker øen Elba, Giglio-øen og Capraia. Udflugter til øen Montecristo arrangeres efter anmodning.
...Landbrugsejendom med tre lejligheder i forskellige størrelser med panoramaudsigt over Val d'Orcia og direkte salg af ekstra jomfruolivenolie produceret direkte af landbruget (fremragende olie af højeste kvalitet registreret i IGP Toscano-foreningen)...
... pietraserena, galestro og kalksten. Vinkælderen rummer fade på 25 kvintal af fransk eg, fade på 39 kvintal af slavisk eg og fjorten barrique af forskellige træsorter, der kun bruges til Rosso Toscano. Modningen i eg for Brunello varer i tre år, efterfulgt af en lagring på seks måneder på flaske. Vinene er af traditionel stil.
La Cantina Cooperativa har i 50 år produceret vine, både hvide og røde, hvor især Bianco di Pitigliano DOC er særligt vigtigt. Frantoio producerer ekstra jomfru olivenolie OLIO TOSCANO IGT. Vores vine er med i de bedste italienske vinvejledninger fra Luca Maroni til Gambero Rosso, og vi er blevet belønnet flere gange ved forskellige lejligheder: i 2006 modtog vi også prisen Best Buy (kvalitet...
... medlemmer, mens kvægmælken primært er toskansk. Hvad angår Chianina-kødet, har Forteto en selektionsopdræt, og hvert dyr har sit eget stamtavle, som gør det muligt at rekonstruere hele slægtslinjen, hvilket er en ægte garanti for den opmærksomme slutforbruger. På hjemmesiden er det muligt at købe mange oste som: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato og mange flere.
Præsenterer konsortiet for beskyttelse af toskansk IGP ekstra jomfruolivenolie med særlig henvisning til de udførte aktiviteter og kommunikationen af nyttige oplysninger om de unikke egenskaber, der gør den toskanske ekstra jomfruolivenolie til et af de mest fejrede produkter i Toscana. Gennem sporbarhedsværktøjet kan forbrugerne også kontrollere ægtheden af det produkt, de har købt.
...Virksomheden blev grundlagt i Vinci i 1975. Produktionen, der oprindeligt var dedikeret til skulderpuder, blev i 1980'erne udvidet til foringer, termoadhesiver og quiltning af stoffer. I dag er Spallinificio Toscano ...