Italien, Moio Della Civitella
..."Confettura Extra di Fichi" er en særlig type marmelade, der adskiller sig ved den høje procentdel af frugt, der anvendes i dens fremstilling. For at blive defineret som "extra" kræver italiensk og europæisk lovgivning, at marmeladen indeholder mindst 45% frugt, men ofte kan mængden, der anvendes, være endnu højere. I tilfælde af confettura extra di fichi udgør figner den primære ingrediens og...
Italien, Capo D'orlando
...mineraler og kostfibre, og har antiinflammatoriske, antitumor og antihypertensive egenskaber. I KØKKEN Mango bruges i mange opskrifter, herunder saucer, i nogle opskrifter med rejer og skaldyr eller som tilbehør, i vegansk sushi eller i mangokage og også i mange andre desserter. Det bruges især som frugtsaft eller som te, i smoothies eller juicer. Det er også en fremragende marmelade. NUTRITIONALE OPLYSNINGER Mango har et højt energiværdi og består hovedsageligt af ...
Italien, Messina
...MARMELADER AF APPELSINER, CITRUSER, MANDARINER, CITRONER, RØDE APPELSINER - Marmeladerne af citroner, appelsiner, mandarinere, citrusmix og røde appelsiner er fremstillet af de bedste citrusfrugter fra Sicilien, skåret i store stykker og bearbejdet med skallen for at bevare den naturlige essens og duften af den nyplukkede frugt. De anbefales til en kulhydratrig morgenmad, og i Sicilien bruges de også til at lave lækre kager. Uden tilsætning af konserveringsmidler eller farvestoffer.
Italien, Campobasso
...BV50 har et enkelt kar, der muliggør næsten alle madlavningsmetoder, især vakuum, ideelt til fremstilling af marmelade og konfiturer af høj kvalitet, som gør det muligt at koge produktet ved 60°C og på meget kortere tid, hvilket bevarer de organoleptiske egenskaber, smagen, duften og farven af det anvendte frugt, uden tilsætning af pektin eller sukker. Det muliggør desuden sterilisering af...
Italien, Monterosso Almo
...Vi producerer ekstra frugtkompotter lavet af frugt, vi dyrker (melocotogno) eller fra lokalområdet, såsom (Feminello-citron fra Siracusa - Navel-appelsin fra Siracusa - Jordbær fra Cassibile (SR) dyrket i åbne marker - Blommer fra Monterosso Almo (RG) - Kiwi og æbler fra Etna - Minimum 65% ren frugtpuré op til 85%. Særligt uden tilsætning af vand og kogt over direkte varme.
Italien, Trieste
Italien, S.stefano Di Rogliano
... at bevare alle egenskaberne i det færdige produkt. VORES FILOSOFI - Vi støtter og praktiserer "Etisk Markedsføring", ved at vælge at fremme ærlighed og ansvarlighed over for forbrugerne - Vi bruger råvarer af højeste kvalitet, fra italienske og især calabresiske leverandører - Vi respekterer sæsonbestemtheden af frugt og grøntsager - Vi bruger ikke farvestoffer og konserveringsmidler - Vi anvender praksisser og procedurer, der gør det muligt for os at respektere miljøet - Vi bruger sous-vide tilberedningsmetoden, som bevarer de organoleptiske egenskaber af vores produkter.
Italien, Macerata
Vi dyrker og forarbejder gamle frugter som visciola, giuggiola og morbær for at lave unikke produkter i hånden, ligesom i gamle dage, som vil få dig til at huske den ægte smag af frugt. Visciola marmelade, giuggiola marmelade, morbær marmelade, figenmarmelade, chili marmelade, sapa, visciola vin, traditionel kogt vin, typiske produkter fra Marche som sapa.
... de toskanske Canestrino, Costoluto Fiorentino osv. Et stolt projekt for Centrale della Frutta er genopretningen af den gamle druesort Termarina, som har fundet et kommercielt marked gennem salget af druer i både hvid og sort samt i forarbejdede produkter, samt den røde fersken, en anden gammel indfødt sort, som Centrale della Frutta har et genopretningsprojekt for. Sød og med den karakteristiske røde farve på frugtkødet, der gør den til et virkelig unikt produkt, er den fremragende til produktion af marmelade.
Italien, Civitavecchia
... dagen; morgenmaden indtages hver morgen i køkkenet og er altid inkluderet i værelsesprisen: friske croissanter med fløde, marmelade eller fuldkorn; mælk (dyr eller plantebaseret), kaffe, te, yoghurt, småkager, forskellige snacks; den typiske italienske søde morgenmad. At bo på Bed & Breakfast Michelangelo er den ideelle løsning for dem, der skal tage færger til Sardinien eller Barcelona, eller for...
Italien, Cavriago
... partnere, der kun bruger sunde dyrkningsmetoder. Den tætte og cremede tekstur af vores produkt skyldes udelukkende den høje procentdel af frugt, de indeholder. Vi bruger ikke pektin eller andre fortykningsmidler; vi bruger simpelthen mere frugt for at gøre vores produkter så saftige. Mere end 110% frugt, hvilket betyder, at vi bruger mindst 110 g frugt for at lave 100 g marmelade. Udover de søde...
Vi er et landbrugskooperativ, der opererer i Palermo i området Ciaculli, berømt for den sene mandarinsort, som vi dyrker naturligt, samt både hvide og røde nespole. Vi har medlemmer, der dyrker appelsiner i Ribera (AG), ferskner i Bivona, meloner i Trapani-området osv. Alle citrusfrugter og frugter af førsteklasses kvalitet, som vi modtager. Derudover laver vi marmelade og ekstra konserveringer med kun de friskeste produkter, ved kun at bruge frisk frugt, citronsaft, rørsukker og frugtpektin. Snart vil en biavler også blive tilknyttet til produktionen af honning.
Italien, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina i Brindisi er synonymt med sunde og autentiske smagsoplevelser. Menuen, der tilbydes af restauranten, består udelukkende af retter lavet efter de originale opskrifter fra den apuliske tradition med elementer, der er dyrket, opdrættet eller produceret inden for gården. Olivenolie, vin, grøntsager, rodfrugter, brød, pølser, kød, frugt og marmelade er kendetegnene ved et agriturismo, der er værdsat for sin historie, sine værdier, sine lækkerier og den velvære, det fremkalder.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play