Italien, Misano Adriatico
...Prøv vores udsøgte Pecorino toscano DOP, lagret i en hel form på 1,3 kg. Nyd den unikke og autentiske smag af Toscana, med en blød tekstur og en intens aroma. Perfekt til at ledsage oste og pølser, eller til at blive nydt alene. 100% Made in Italy.
...Il Parmigiano Reggiano DOP er resultatet af en dygtig håndværksmæssig forarbejdning, der er blevet overleveret fra generation til generation. Medlemmerne producerer det efter den traditionelle metode, i provinsen Mantova på højre bred af Po. Tilgængelig i forskellige størrelser og modningsgrader, der spænder fra minimum 14 måneder til 30 måneders modning.
Italien, MILANO
...Hænderne og ansigtet på producenterne af "Pecorino Toscano DOP" fortæller lige så fascinerende historier om passion, ofre og erfaring. At skabe et produkt, der i stigende grad anerkendes som en fremragende kvalitet fra vores område, kræver hårdt arbejde, ofre og fokus på kvalitet. Derfor deler vi historierne om nogle af vores osteproducenter: individer og liv uden for flokken. PRIS PER KG I EURO 11,00 UDLØB 09/02/25 MINIMUMSORDRE 500 STK...
Italien, Pasturo
Carozzi Formaggi ligger i Pasturo. I mere end halvtreds år har vi arbejdet på at kombinere de værdifulde håndværksmæssige færdigheder fra osteproducenterne med de krav, der stilles af den moderne smag. Resultatet er et bredt udvalg af unikke oste, der er et resultat af en solid passion og nogle heldige indsigter, som gennem årene har modtaget prestigefyldte anerkendelser. ARTIGIANALITÀ: Vi bevarer...
Italien, Bergamo
Italien, Imperia
... den liguriske tradition. Genoese Basil Pesto dop Calvi har en intens grøn farve og er kendetegnet ved en frisk og delikat smag. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet. Kombinationer Enestående krydderi til første retter. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C) og bør forbruges inden for 5 dage. Kode: PESTO 500...
Italien, Fidenza
...Salume DOP baseret på svinekød, eksklusiv for området omkring Piacenza. Kød fra svinekøds hals, håndfyldt i naturligt tarmskind og modnet i mindst 90 dage, har en sød og behagelig smag og er hovedpersonen i forretter og aperitiffer.
Italien, Radicofani
Produktion af Cacio di Pienza er en tradition med meget gamle rødder, som er blevet videregivet fra generation til generation frem til i dag. Mælkeproducenterne har samlet sig i Cooperativa di Cotignano og anvender og bevarer de typiske metoder til forarbejdning: indkøb af mælk med særlige aromaer givet af urter, der er typiske for græsmarkerne i Val d'Orcia, raffinerede modningsteknikker og især ...
...For ham kræver det at "sacrificere" den mest værdifulde del af svinet. Faktisk laves Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prins blandt alle pølser, "ud" fra de centrale muskler i låret. Frisk kød fra tunge italienske svin, der bearbejdes med omhu og skæres i den typiske pæreform. Salt og peber, 15 dage i et køligt rum til at hvile, derefter bundet i hånden i den naturlige blære. Nu er det det...
Italien, Dorgali
Sardaforme SRL begyndte sin rejse i hjertet af Sardinien i 70'erne, en tid med stor entusiasme og iværksætterånd. Fra de tidlige dage har vores mål været enkelt: at skabe højkvalitets sardiske oste, som alle kunne værdsætte. Skridt for skridt har vi opbygget vores omdømme, lagt hjertet i hver ost og altid været tro mod de rige traditioner fra vores land. Sardaformes vision er baseret på balancen ...
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
...Grana Padano DOP er en halvfed ost, der produceres i et stort område i Norditalien, som omfatter Piemonte, Lombardia, Veneto (undtagen Belluno), provinsen Trento og Emilia Romagna, i områderne Bologna (til højre for floden Reno), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna og Rimini. Osten er lavet af mælk fra køer, der fodres med naturlige foderstoffer, og Grana Padano DOP er kendetegnet ved sin...
...IL SENESE Prosciutto cotto fra "Cinta Senese DOP" Råvare: Frisk skinke fra "Cinta Senese DOP" med udvalgt fod kg. 15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" frisk skinke, uden polyfosfater, mejeriprodukter, gluten og glutamat: salt, aromaer og krydderier, dextrose, fruktose, antioxidant E316, konserveringsmidler E250 Færdig produkt: Kg 10, kogt i klud for at bevare kogesaften i kontakt med produktet, snøret, pakket i gennemsigtig Cryovac og pasteuriseret, emballage i kartoner med 2 stk.
...Ricotta di Bufala Campana er en del af historien og traditionen inden for mejeriindustrien, et symbol på vores landbrug og den typiske arv, som regionerne i Syditalien kan udtrykke. Ricotta di Bufala Campana DOP er et frisk mejeriprodukt, og derfor uden modning, opnået ved varmekoagulation af proteinerne i valle fra bufalmælk, en råvare der stammer fra produktionen af Mozzarella di Bufala Campana, hvilket giver den særlige strukturelle egenskaber af cremede og bløde teksturer, en porcelænshvid farve, og udtalte sensoriske egenskaber, der kan beskrives som en delikat duft af mælk og sødme.
Italien, Casoria
...Vi vil gerne præsentere vores DOP olivenolie for dig. Vi bruger oliventræet "Moraiolo", som er almindeligt i Assisi og Spoleto. Det bidrager til produktionen af en olie med en intens smag, stærk frugtagtig smag og stabil over tid. Dets agronomiske og kvalitative egenskaber forbedres og blandes med de andre sorter "Leccino", "Frantoio" og "Dolce Agogia". Disse organoleptiske egenskaber fremhæves...
Italien, Giarre
...Pomodoro di Pachino DOP repræsenterer excellence inden for landbrugsproduktion i det sydøstlige Sicilien. En grøntsag med en sødlig smag og en intens rød farve, der er velegnet til alle typer madlavning, fra forretter til salater og saucer. DOP-mærket gør den unik og uforlignelig i smagen. Tilgængelig næsten hele året, men excellence opnås i sommersæsonen.
Italien, Acicastello
...Vi sælger grøn pistacie fra Bronte DOP og middelhavspistacie direkte fra producenterne til konkurrencedygtige priser på det internationale marked. Grøn pistacie fra Bronte DOP Euro 34,50 pr. kg Granulat af grøn pistacie Euro 34,00 pr. kg Middelhavspistacie uden skal Euro 27,00 pr. kg Granulat af middelhavspistacie Euro 24,00 pr. kg Ristet middelhavspistacie Euro 22,00 Saltede, skrællede jordnødder Euro 2,90 pr. kg Priserne er FOB lager + moms.
Italien, Milano
NeroSano er et unikt italiensk produkt. Sort hvidløg er simpelthen frisk hvidløg (Allium sativum L.) der er fermenteret udelukkende gennem kontrollerede variationer af temperatur, luftfugtighed og atmosfærisk tryk i en bestemt periode. Processen forvandler feddene fra hvid til mørk farve, giver dem en sød smag og ændrer deres tygge-konsistens til geléagtig. Transformationsprocessen fra hvidløg til...
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlavet mozzarella tilgængelig i: Nodini, Treccia med vægt også efter kundens anmodning. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Fuldstændig håndlavet, pasta filata indeholder et delikat hjerte af stracciatella og fløde. Håndværksmæssig ricotta lavet af kun komælk. Behageligt rig og cremet, særligt velegnet til brug i madlavning. Mascarpone: Frisklavet udelukkende af fløde fra komælk, uden konserveringsmidler.
...Italiensk pasta DOP-produktion Gragnano...
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP er en hård, kogt og langsomt modnet ost. Den produceres i Po-sletten, med letmælk fra friske kvæg, der kommer fra besætninger, der er fri for endemiske sygdomme. Det er en italiensk ost med beskyttet oprindelsesbetegnelse (DOP). Det betyder, at alle tre grundlæggende faser i produktionskæden: opdræt, forarbejdning af mælk til ost og modning, skal finde sted i oprindelsesområdet...
Italien, Torino
...Kode: PRA 39 Enhed: Kg Kasse til 2 Kg Beskrivelse Ganache med Pecorino Sardo DOP dækket med 58% ren mørk chokolade, dekoreret med sukkerkorn.
Italien, VILLA CASTELLI
...Hvid, rød og rosé vin, ikke DOP og ikke IGP. Alkoholindhold 11,50% Vol. Minimumsbestilling 200 bag-in-box på 5 liter.
Italien, Codigoro
...Michele Grassi, ekspert i mejeriteknologi, arbejder med teknologisk forskning af italienske oste lavet af råmælk. Han er mejerikonsulent og underviser i uddannelse af fagfolk. Forfatter til flere bøger om ost, herunder Aroma, en sensorisk rejse gennem de italienske DOP-oste, Tamellini forlag, og Manuale del Casaro udgivet af Hoepli.
Italien, Biancavilla
Oleificio Cuscunà, grundlagt i 1904, har været i oliebranchen i fire generationer. Vi ejer flere olivenlunde ved foden af Etna, i et område med beskyttet oprindelse. Vi er en virksomhed med hele værdikæden og følger alle processer i produktionsforløbet. Fra dyrkning, til høst, til presning, til emballering. Vores olivenlunde ligger på Sicilien, i følgende provinser, ved foden af Etna. Cultivar: No...
Italien, Campello Sul Clitunno
Bonoli Oils S.r.l., beliggende i UMBRIA, Italien, er en fremtrædende producent af premium olivenolier under det anerkendte BONOLI-mærke. Vores smidige struktur og dygtige team sikrer effektivitet og kvalitet på tværs af forskellige markeder, herunder engros catering, horeca, bageri og bulkforsyning. Med fokus på kontinuerlig forskning og udvikling navigerer vi i et dynamisk marked med stringens, i...
Italien, Fratta Todina
Vi producerer lykke! Små store mesterværker, hvor smagen afspejles i smilet hos dem, der nyder dem. For at gøre dette søger vi de mest naturlige afgrøder, udvælger de bedste råvarer, studerer mindre aggressive og mere sikre forarbejdninger, og vigtigst af alt, nyder dag for dag den store passion, der binder os til dette erhverv. Mange produkter at opdage, alle strengt håndlavede. Gennem brugen a...
Italien, Langhirano
I over 40 år har Monica & Grossi produceret prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. Derudover handler de med Prosciutto crudo di San Daniele, speck, røget skinke, culatta og culatello med svær. Der vælges nationale kødtyper af højeste kvalitet, som bearbejdes med stor erfaring af mestre i skinkefremstilling og modnes i de luftige omgivelser med det ideelle klima i Langhira...
E-handelsplatform til B2C-salg af gastronomiske specialiteter fra den italienske maddal, produceret af udvalgte virksomheder i Emilia Romagna med kort afstand til forbrugeren. Vores smagsprøvere har udvalgt de bedste specialiteter fra den traditionelle Emilanske smag. Det er de gastronomiske produkter, der dagligt nydes på bordene i Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP fra lavland, bakker og bjerg...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play