Italien, MILANO
...Prosciutto di San Daniele kan kun produceres i byen San Daniele del Friuli, i det nordøstlige Italien, med meget strenge kvalitetskontroller. Den unikke kombination af alpine vinde og varme havbriser giver Prosciutto di San Daniele sin særlige duft og smag. Prosciutto di San Daniele er lavet af specifikke svineracer, der opdrættes under specifikke krav reguleret af den italienske regering. Produktionen er begrænset. KG 9,928 CIRCA PRIS PER KG EURO 8,00 EMBALLAGE MED 2 STK MINIMUMSORDRE 50 EMBALLAGER MED 2 STK UDLØB 14/09/2025...
Italien, Langhirano
...Som specialister i store råskinker har vi også udvalgt det, som vi mener er den bedste San Daniele-skinke. Produceret i et begrænset område i Friuli, skiller den sig ud med sin typiske aflange form og tilstedeværelsen af klovene. Forberedt kun med kød fra svin født og opdrættet i Italien og havsalt, i en mere generøs mængde sammenlignet med Parma, hvilket giver en mere markant smag. Modning: 14/18 måneder Gennemsnitlig vægt: kg. 9.5/11.5 Stykker pr. hals: 2...
Italien, San Daniele Del Friuli
Italien, San Daniele Del Friuli
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play