...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
...Gastronomisk forberedelse typisk for vores område. Tentakler af gigas, blæksprutter, totani, calamari, kogt i vand og aromatiseret. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfruolivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumbeholdere (i variable proportioner) Tentakler af gigas, blæksprutte, totani, 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfruolivenolie, eddike, salt, naturlige...
...Ingredienser: porcini svampe (boletus edulis) 72%, hvid trøffel (tuber magnatum pico) 3%, olivenolie, salt, aromaer.
Anbefalinger: Perfekt til forretter, lækre fyld, saucer med intens smag af kød og fisk, tartiner og vol-au-vent.
Findes også i 500 g format.
... og fisk, omeletter og frittata, tilberedning af saucer og dressinger, snacks, appetizers, pynt, pizzaer og calzone.
Maksimal holdbarhed: 24 måneder fra produktionsdato.
Tilgængelighed: Generelt altid tilgængelig.
Opbevaringsmetode: Når den er åbnet, dæk med ekstra jomfruolivenolie, opbevar i køleskabet og forbrug inden for få dage.
INGREDIENSER: Sort sommertrøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolivenolie; Salt; Aromastoffer; Antioxidant: Ascorbinsyre.
Kasse med 6 stk.
...Specialiseret fødevareindustri inden for krydret panering (gylden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og peber - piccantino - italiensk og spansk), blanding af krydderier, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smagsforstærkere til kød og fisk, salg af krydderier, chokolade, chokoladebarer, kaffe, øl, til industri/engros/detalje/horeca/bar/slagtere gdo osv. Ejet af et af de mest prestigefyldte universiteter i Italien, drager vi fordel af deres professionelle ekspertise for at sikre produkter af høj kvalitet.